Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• geprombolo

őstag

Olyan rég jártam erre, hogy mindjárt senki nem fog emlékezni rám. A múltkorában kaptam valakitől egy hibás aktív hangszórópárt, kiderült, hogy a trafója van elszállva. Jobban megnézve láttam, hogy kemény 9 Voltot nyomott a kicsike, míg még élt, így gondoltam egyet és cselekedtem: hozzászerkesztettem a fiaim P2-es Compaq gépéhez (nem röhög, egész jól elvan rajta a Manó matek, meg egyéb ilyen dolgok, nem kell egy 7, meg egy 11 évesnek Crysist nyomni, arra ott vagyok én a nagygéppel). Mivel a hangkari nem nyomatja elég hangosan, vettem egy darab drótot és rákötöttem a hangfalpár erősítőjének a betápjára, a negatívnak ott van a testkábel, így elég volt 1 szál drót is. jó merev, más nem volt. A másik végét meg rádugtam a gépben az egyik 12 voltos dugóra és már szól is! Nem ég le, attól nem félek, mert ennyi pluszt általában elviselnek az erőlködők. A hangfalakat meg kitömtem ronggyal, hogy jobban szóljanak, mert így is pocsékul szólnak, üresen meg konganak, mint a bili, brrrr. Itt a kép. :C

Ja, a gép alján a "talpak" is megérnek egy misét, Suzuki "alkatrész". Távtartó szivacsok a lökhárító alá :DDD

[ Szerkesztve ]

cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés