Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Törzsúr
senior tag
Sziasztok PH! fórumtársak!
Thermaltake V21 típusú házam van. A benne lévő 20 cm ventillátor baromi hangos. Szeretném cserélni egy halkabbra ami legalább ennyi vagy több levegőt mozgat meg. Tudtok ajánlani valamit? -
Törzsúr
senior tag
válasz
juliensorel #30237 üzenetére
Értem. Nekem is ez volt a gyanúm. Viszont, ha szoftveresen leveszem 25-30%-ra a fordulatot akkor már tök jó. Nem hallani. Az kb.2-300 RPM...
-
Törzsúr
senior tag
válasz
MaxxDamage #30233 üzenetére
Igen. Nanoxiáim voltak még a DX széria talán. Azok tényleg nagyon halkak voltak. Három darab volt, de sajnos kettő elkezdett zizegve pörögni... sok évesek már.
-
Törzsúr
senior tag
Nemrég vásároltam a Scythe Kazeflex 120mm ventikből 2db-ot gondolván, hogy a 14.5dBa hangerő nem olyan vészes. Mivel a gépem passzív (majdnem teljesen) így kellene 2db nagyon halk venti, de ezeknek hallom a hangját sajnos... – olvasom, hogy BeQuiet, de pontosan melyik amelyik nekem jó lenne? (Ne legyen hangja, de valamennyi levegőt kellene is szállítania)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest