Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
sziasztok! adott egy rack szekrény tetejére szerelhető termosztátos modul amiben 2db 120as venti van, ez: [kép]
a gond az, hogy túl hangos, 44 dB. Szóval arra gondoltam, hogy lecserélném valami sokkal halkabb Noctuára, szerintetek bármilyen 120-as Noctua mehet bele? annyira nem vagyok otthon benne, régebben egy Synology szerverben mikor kicseréltem a gyárit Noctua NF-S12A FLX-re, nem ment vele, Noctua NF-P12-1300 lett csak jó hozzá, ezért inkább megkérdezem ezt most.
[ Szerkesztve ]
-
Stanley-B.
őstag
válasz PitLee #37037 üzenetére
nagyon köszi a részletes választ
Igen 240V-s ez az Adda model. Nincs PWM. Sőt, direktbe vannak rákötve a gyári ventik a termosztátra, szóval a Noctuához kelleni fog majd egy molex - 3 pin átalakító de az nem gond. Igen a panelen igazából 4 hely van, tehát lehetne többel is használni 2 helyett ha szükséges. Sajnos két 30dB/A-s venti szerintem még mindig elég hangos.Mi a helyzet a NF-A12x25 FLX-szel? Elviekben menne a gyári kínai helyett ebben a panelben? Csak 22,6 dB(A) lenne. Habár tudom hogy specifikációk szerint elmarad a kínai ventitől, de a légnyomás nem izgat, ez egy majdnem 2 méter magas, szellős rack szekrény. Lehet nem is menne 0-24-ben mert a termosztát lekapcsolja amikor nem kell.
-
Stanley-B.
őstag
válasz PitLee #37039 üzenetére
mechanikus, igen 240V dugvilla van a végén. A barna vezeték biztosítékhoz fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- 2db Noctua NF-A14 PWM ventilátor 140mm
- Noisbeblocker NB-eLoop & Lian Li UNI FAN ventik
- Minőségi ARGB ventik és modding nagy választékban most szuper akciós áron!
- Eladó Corsair QL120 RGB ventillátorok, illetve Corsair ventillátor vezérlő!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest