Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MrSealRD
veterán
válasz
varmi2 #40609 üzenetére
De értem mit akarsz mondani...
Én csak egy résszel nem értek egyet: előlről alig megy be levegő
Azért oldalt nem olyan szűk a szellőzése...még ha nem is egy mesh... Ettől még adott fordulatszámon egy normális ventilátornak feltételezem, hogy megvan a légszállítása...
Most 0 ventilátor van beszerelve...mert most épül a gép. Ehhez képest minden jobb. -
MrSealRD
veterán
válasz
varmi2 #40605 üzenetére
Ebben azért van némi sarkítás... Én ezt nem hasonlítanám mesh megoldáshoz... Bár előnyösebbnek tűnik, annak is megvan a maga baja... De alapvetően komplex rendszerben kell gondolkodni. Vannak adottságok, mint a ház, és belső hűtendő tartalom. Mint mondtam lesz még 3 venti beszerelve. És nincs extrém VGA sem a rendszerben...csak egy halk erős huzatra van szükségem. Jelenleg azt próbálom kitalálni, hogy melyik lenne ár és hatékonyság szempontjából a legjobb 4x12 vagy 3x14... és ha már ez ki van találva, akkor jön, hogy pontosan melyik venti is legyen.
-
MrSealRD
veterán
Helló!
Kisebb dilemmába kerültem. A házam a front részére 4x12cm vagy 3x14cm ventilátor kerülhet... Az lenne a cél, hogy minél halkabban tudjam jól átszellőztetni a házat.
Amit a házzal kaptam, az alsó részre 2x14 és hátra 1x14.
4pin-es pwm ventikről beszélnénk, és nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a halkabb de mégis nagyobb légszállítású megoldás a 12 vs 14 méret közül. Ezt tovább árnyalja, hogy halk de nagy légszállítás miatt a prémium szegmens felé kezdtem nézelődni, de a 12 és 14-es Noctua ventik árától egy kicsit mellé ültem.
Viszont itt az Arctic P12 Pwm, ami jóval barátságosabb árban... de kérdés, hogy tényleg jó lehet hosszú távon kb negyed áron a noctuához képest? Persze ez már kicsit olyan mintha döntöttem volna a 12vs14 kérdésben. De itt is nyitott vagyok minden tapasztalatra/tanácsra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3070, 7020, 7060 + / Hp Elitedesk 800 G3 Mini /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest