Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
abdulka1
őstag
válasz
Joker88 #38884 üzenetére
Szia!
Nagyjából semennyire.
Ha a VGA hűtése a cél, akkor egy olyan megoldás lenne hatásos ami tolja a friss levegőt a borda felé, de ez pont fordítva működik.
Ha megvan próbáld ki, de én nem adnék érte pénzt.
Az előttem ajánlott se rossz, de van egy kicsit költséghatékonyabb megoldás is.Vagy a borda méretétől függően,esetleg házilag is mehet rá ventilátor.
-
juliensorel
őstag
válasz
Joker88 #29779 üzenetére
Es milyen hardver van a hazon belul, proci, vga, proci huto?
Ha nem forrofejuek, akkor eleg elore egy 120as befujo es hatra egy kiszivo, folosleges tulbonyolitani. Oldalra csak akkor tegyel, ha melegedos fajta vga-d van.#boldor1981: a hivatalos oldalon ez szerepel:
1 db CPU-ventilátor csatlakozó (1 db 4 tűs)
3 db házventilátor-csatlakozó (3 db 4 tűs)
1 db CPU OPT ventilátorcsatlakozó (1 db 4 tűs)
Tehat osszesen 5db 4 pines csatit kellene latnod, annyira nem nehez felismerni, az OPT szerintem vizpumpanak van de barmilyen ventit rakothetsz attol meg, ha hibrid aljzat. Az osszefogalaloban irtak alapjan kene a lapod aljzatkiosztasa. -
Grózi
Topikgazda
válasz
Joker88 #20890 üzenetére
Csak a cpu_fan aljzatod valódi pwm-s,a többi feszültségalapon szabályoz.Mivel gondolom ez az aljzatod(cpu hűtő) foglalt,így 3 pin-s ventikre van szükséged.Előre+hátra mindenképp kell 1-1 és ha a vga-d melegedős akkor alulra is tehetsz egyet.Természetesen mindenhova 120-st,árban a legolcsóbb amit ajánlanék az a Be Quiet Pure Wings 2-kb. 2600FT/db.
Mivel van még 3 szabad aljzatod(cha_fan1-2-3) teheted őket egyesével és tudod szabályozni hőfok fügvényében a Fan Xpert-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest