Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
andras888
aktív tag
válasz
Habugi #15882 üzenetére
hú, végre 14cm-es erre vártam
Már azon filóztam hogy 12-est rakok mindenhova.Egyúttal már érdeklődnék is, F.D. Core 3000 házam van.
-Hátul 1x12 egyszerű SHARKOON Silent(ezzel meg is vagyok elégedve, elég halk)
-Felül 2x Revoltec AirGuard 14cm, ezek nagyon rezonálnak, és morgós hangjuk van, minimumon is.
-Elöl pedig gyári F.D. ventik ezek elmennek, még elviselem a hangjukat. (14+12CM)
-Lehet még az oldalába 1 db 14-12-es ventit és az aljába 1db 12-est, szerintem maximum oldalra érdemes rakni, hogy az alaplapra fújjon kintről "hidegebb" levegőt.
-Cpu-n Revoltec airguard 12 pwm-van ez is elég halk, ezért mertem megvenni a 2 db 14-est, de csalódtam, esetleg még megpróbálkozom a csavarokat silicon tüskékkel kicserélni.Ti mit változtatnátok a koncepción, főleg a 2 felsővel kell kezdenem valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest