Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
Akkor jól sejtettem, tehát érdemes beruházni rá. Na meg nem is lehet venni sehol, csak merlinéknél, és ki tudja meddig lesz még. Bár kell hogy legyen, mert azért van Thermalright cpu hűtő is amire kell a venti.
Nos az a helyzet, hogy ott nem hogy sűrű a rács, hanem konkrétan majdnem telibe van. Én úgy gondoltam, hogy furkálok rá inkább minél nagyobb lyukakat.
De amit mondtál az se rossz ötlet. Mert akkor ha esetleg nem fér be a venti, akkor beljebb lehetne süllyeszteni a ház felé. Csak akkor tényleg kell valami merevítés. Pl. van egy elég régi házam, aminek elég vastag és erős a merevítése, max abból vágok ki. És gondolom pl alulra és felülre kellene keresztbe a merevítés.
Íme egy kép is róla.
A második képen látható, hogy a műanyag előlapon van belül egy perem, ez kb 23mm-re van a szélétől. Ha ez nem lenne, vagy mélyebb lenne, akkor sima ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest