Új hozzászólás Aktív témák

  • stefi76

    tag

    Üdv Urak.

    Nagyon kis amatőr módon edzek - otthon minimális kis felszereléssel - érdekel mindenféle sport, igyekszem tájékozódni és olvasgatni különböző fórumokat, így ezt is és most olvasom a fekvenyomásnál az emberen maradó illetve az emberre zuhanó súllyal kapcsolatos hsz-eket.

    Egyszer sikerült úgy járnom - mivel egyedül edzek - hogy rajtam maradt a súly, mivel nincs a rúd végén leszorító így szépen leborogattam magamról a rudat.
    Aztán fogtam a trafót és kb 500 forintnyi vasanyagból hegesztettem egy keretet, amit kimérve felfúrtam úgy, hogy a rúd leengedve szabályosan érinti még a mellemet, ugyan akkor ha véletlen megint kifulladok a végére -azóta már egyszer megesett - akkor ott marad ezen a pótkeret a rúd és annyi, kimászok alóla és kész.

    Ez egy primitív és gagyi kivitelezés az én otthoni kis hobbi fekve-padomon. Működik. És akkor elnézegetem és elgondolkodom azon, hogy a 21. században miért tartunk még ott, hogy emberek összetörik a mellkasukat egy egyszerű és logikus eszköz segítségének hiánya miatt.
    Hogy inkább ott áll egy vagy két ember aztán vagy elkapják/elbírják ha gáz van.

    Tulajdonképen egy abszurd és röhejes helyzet szerintem, hogy egy kis fika dologgal ami pofonegyszerű és logikus az ilyeneket elkerülhetnénk. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák