Hirdetés
-
GAMEPOD
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Nagyon láma leszek.
Vettünk itthonra egy elliptikus trénert. Szobabicikli volt, meguntuk...ment minden nap.
No, de én még ilyen elliptikus trénert nem használtam. Látom videókon hogy csinálják, de azért nem minden tiszta.
A kezem a karokon csak ott tartom vagy tolom, húzom őket segítve a lábat?
Azt írják, hogy elvileg kíméli az izületeket, de mintha azért a térdizületen érezném rendesen, illetve hátul a csípőcsontom fájt az első fél óra után. Rosszul csinálom vagy nem vagyok hozzászokva?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Last Epoch
- Óvodások homokozója
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Nők, nőügyek (18+)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest