-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz j0k3r! #147550 üzenetére
Nem kiégés, csak rájöttem hogy felesleges. Persze nem fogok lebeszélni senkit, mert sok szar kiegészítővel szemben ez legalább annyiban frankó hogy a protein az protein és szükség van rá a szervezetnek. A kérdés hogy mennyire. Tapasztalatom szerint annyira amennyit kényelmesen beviszel kajából.
De ha kell a turmix az íze miatt, van elbaszni való pénz, utálod a húst, hiszel benne akkor megveszed, a te döntésed.Azért így 9 év alatt kipróbáltam kiegészítőket, hosszabb távon is, edzésmódszereket, ütemterveket, diétákat, szerencsére tömegelésben már az elején sem hittem, remélem az már itt is lejött hogy faszság. A 90% tudomány lehúzható a klotyón gyakorlatban, anabolikus kapuktól kezdve a a szuper edzéstervekig. Nem leszel izmosabb.
Kajálni kell rendesen, nem elhízni (max 15% tzs), megcsinálni az edzést ahol nincsenek sem általános, sem egyénre szabott csoda gyakorlatok, jó sokat kúrni, a többi meg genetika, tehát még véletlen se mérd magad másokhoz. Meg persze a kémia, a jelen kor legnagyobb ipari átverése a kamunaturálokkal./人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One/DIGI pppoe probléma - állandó reconnet
- Call of Duty: Black Ops 6
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Sigma Aura 100 + Blaze Link
- Braun Series 9 Pro+ 9577cc - PowerCase mobil töltő, 6 az 1-ben SmartCare tisztító- és töltőegységgel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest