Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapi007
veterán
Végigvittem easy-n, nem volt rossz, de megvenni nem fogom és újrajátszani sem. Mediumon nem nagyon megy...
-
nofreenick
aktív tag
válasz
nofreenick #98 üzenetére
...most olvasom, h az xbox360 kontroller biztosan jó a pc-s verzióhoz... a kérdés már csak az, h kell-e hozzá (és ha igen, milyen) átalakító... ötlet?
-
nofreenick
aktív tag
sziasztok! kéne 1 kis help... most már az amazonon elég olcsón lehet ps2-es gitárt kapni, és az lenne a kérdésem, h hogyan lehet ezt usb re átalakítani... szóval a ps2 (nem ps/2) port az milyen? létezik hozzá usb átalakító?
egyelőre ez tűnik a legegyszerűbb megoldásnak, h gitárral tudjam nyomni pc-n (én a frets on fire-val játszom a gh3 zenéket, mert a gh3 beszaggat néha ami ennél a játéknál elfogadhatatlan sajnos)
-
Pocak89
senior tag
Nah végigtoltam mediumon. És a Slayert is sikerült 3 csillagra.
-
Pocak89
senior tag
Vki le tudja játszani a Slayer-t? Én még Easy-n sem azt az egyet nem. Most medium végénél vok de hát itt sem megy meg a Metallica sem
. Pedig meg kell csinálni melyiket.
-
Boglya
senior tag
Pár napja már én is gitározok keményen
, bár csak billentyűzeten. Nagyon nehéz volt eltalálni egy normális billbeállítást, az lett a vége, hogy most (bár jobbkezes vagyok) jobb kézzel végzem a lefogásokat és a balra marad a pengetés, a whammy meg a turbó mód.
Easy és medium már megvan, de hardon eddig egy pálya se sikerült, ahhoz nekem már gitár kéne. -
moRtiZ
csendes tag
Easy elég completed lett, kb. 16-20 szám 100%, Slayer és Dragonforce is megy 5*-osra.
Mediumon okosan kell már, nemtom hogy lehetne megoldani, arra gondolok, hogy ASD után nem mellé, hanem fölé tenném a 4-5. "húrt" és úgy talán egyszerűbb. vagy space legyen a pendités és 2 kéz a billentyűzeten. Mondjuk úgy a termolás kicsit para, akkor azt is le kell bindelni billentyűre. Én még nem próbáltam így, csak egy ötlet. Amúgy a sebességgel valóban már mediumon is parák vannak, controller nélkül medium fölött játszani számomra már lehetetlen szerintem. Talán végig tudnám szenvedni a számokat, de abban már nem lenne köszönet.
. Vennék controllert (és itt meg is válaszolnék egy korábbi kérdést miszerint cordless e, és a válasz igen, rádiós) de sajnos azt mondják magyarországra nem tervezi senki a PC verzió behozatalát.
Amúgy a minap nézegettem Youtube videokat, és találtam mellette a ROCK BAND nevű cuccot, ahol nem csak a "lead guitar" játszható le, hanem konkrétan az összes hangszer + ének is. Durva. Voltak ilyen "comparsion" azaz összehasonlító videok a kettő között, és kiderült hogy bár Guitar Hero nagyon pontos a "dotokkal", medium fölött már basszer hangokat is neked kell lejátszanod a lead guitaron, nyilván ezért jóval nehezebb mint Rock Band "lead guitar"-ja. Érdekes játék lehet az is, de sajnos mint sok más finomságról, nekünk PC-seknek erről is le kell mondanunk.
-
S.Ciber
csendes tag
válasz
Sirandrish #82 üzenetére
A Frets on Fire innen tölthető le
Kattints és zúzzVannak hozzá packok, amiket mondjuk torrentezz le, de ha jól értettem egy két leírást a Guitar Hero 2 zenéit lehet hozzá használni simán
-
-
S.Ciber
csendes tag
azt az illogó cuccot ugy hívjuk hogy Tremoló
elektromos gitár oldalán is van
Én most a Frets on Fire-el játszom, dettó ugyanez, csak nincs benne Tremoló viszont könnyen lehet belepakolni zenéket, a grafikája annyiban másabb hogy nincsenek benne énekesek meg semmi, csak a gitárnyak pár hangfal meg két srác keze akik ujjongva figyelik hogy hogy rontod el a számot. Viszont az már csak a Tutorial oltása miatt ki kell próbálni
-
Csapi007
veterán
válasz
Sirandrish #77 üzenetére
Tök egyszerű, miközben le van nyomva az egér hosszú hangjegynél simán lehet mozgatni.
Legalábbis ha egérrel pengetsz.
De ugyanúgy be lehet állítani gombra is. -
Csapi007
veterán
válasz
Sirandrish #74 üzenetére
Az a superstar power.
A whammy a gitáron az a iilógó cucc, gépen hogyha mozgatod az egeret pengetés közben jobbra-balra. És akkor ilyen vibráló hangja lesz. -
Csapi007
veterán
Már mindenki megvettte és azzal játszik hogy ilyen kihalt a topik?
-
Csapi007
veterán
Itt nov 23-át írnak.
-
Csapi007
veterán
válasz
Sirandrish #70 üzenetére
Persze.
A sima megjegyeknél ugyan nincs értelme de a hosszúaknál -
Csapi007
veterán
Whammy-t használjátok.
A hosszú hangjegyeknél állati jó tud lenni. -
Csapi007
veterán
7-én jelenik meg PS3-ra és Wii-re, 10-én Xbox360-ra.
Pc-re meg még nem tudom. -
Csapi007
veterán
válasz
Sirandrish #65 üzenetére
PL. ha rezeg akkor hamar lemerülne, Nem mindegy hogy beépített vagy cserélhető elemes...
-
Csapi007
veterán
válasz
Sirandrish #63 üzenetére
A másik meg az akksi kérdése...
-
Csapi007
veterán
válasz
Sirandrish #61 üzenetére
Azért manapság ez már alaplövetelmény kéne hogy legyen.
-
Csapi007
veterán
válasz
Sirandrish #59 üzenetére
A gitár vezetéknélküli?
-
Csapi007
veterán
válasz
Sirandrish #57 üzenetére
Hát ezaz.
Az kéne nekem is.
Billel nem nagyon megy. -
Csapi007
veterán
Hello
Ez PC-re megjelent már? -
moRtiZ
csendes tag
Közbe rájöttem hülyeséget irtam, a Dragonforce - Knights Of Cydonia a nem egyszerű nóta
-
moRtiZ
csendes tag
GH 3 kapható már PC-re Magyarországon? Mert nagyon nagyon kéne a guitar controller, anélkül mediumon már szinte lehetetlen, a még nehezebbeket elképzelni sem tudom. Amúgy 5 zene 100%-os, a többi 5* kivéve slayer mert az 3*. A bonus trackek között Through the Fire a kifejezetten kemény, a többi elég EZ. A játék végén nem tudom milyen track megy, de az sem volt egyszerű
.
-
L4D1K
őstag
Tudja valaki hogy nagyjából milyen gépigénye lesz a programnak? Lehet megveszem ősömnek, hagy játszon egy kis Black Sabbath-ot... de fogalmam sincs el menne-e laptopján...nekem 9600 pro 2.6 os cerka meg fél giga ram feszít a gépben. Ezzel még elindulna esetleg? Előre is a kösz a választ.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Sirandrish #13 üzenetére
A bonusz trackeket hogy lehet elérni? Még most lettem Tier 5-ben, de tanulok már egy picit inklább.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Sirandrish #45 üzenetére
Ja, hogy a space-t lehet használni... Ok, így már menni fog.
-
Sirandrish
legenda
Nah kb ENNYI az első battle
bocsi a hibákért de veszettül akad a fraps felvétel miatt
tehát ha nem veszed felfele és nem akad méghamarabb kilehet ütni -
mongi_
aktív tag
válasz
Sirandrish #42 üzenetére
Mi az angol neve az irányítás beállításoknál?
-
mongi_
aktív tag
Egyből az első párbajnál leragadtam. Valami tipp,ötlet, hogy hogyan tudnám végigvinni? Folyton bealáz, felér az a kis mutató ott középen, és semmi esélyem, mindig kiírja, hogy ő nyert. A "space-es" megoldás nálam nem jött be, nem akarja rányomni a cuccokat az ellenre, egyáltalán azt akkor kell ráküldeni amikor egyből megkaptam, vagy mikor? Hiába nyomom, nem reagál semmit.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Sirandrish #31 üzenetére
Hát, 88 körül általában.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Sirandrish #33 üzenetére
És hogy lehet rányomni őket?
-
mongi_
aktív tag
válasz
Sirandrish #32 üzenetére
...és amugy single playerben milyen billentyűzettel?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #31 üzenetére
gitárzol meg a kapott cumokat rányomod az ellenre..
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Sirandrish #25 üzenetére
Jeee, most meglett elsőre!! :-D
De én a Killsitch Engage-t akarom nyomni!!! -
mongi_
aktív tag
Megoldható a pc-s változatban a multiplayer billentyűzeten keresztül? Akár egy gépen ketten, vagy lanon?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Sirandrish #23 üzenetére
Persze.
Mondjuk lehet, hogy kipihenten más lesz a dolog. A sárga, meg piros húrt mindig felcserélem véletlenül.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Sirandrish #18 üzenetére
Én már a második számot se bírom lenyomni, pedig próbálkoztam már párszor. :-\\\
-
Sirandrish
legenda
válasz
nofreenick #20 üzenetére
é ez milyen game?
-
nofreenick
aktív tag
ha valakinek gyenge gépe lenne, vagy nincs rá pénze:
erre is meg lehet szerezni a gh-s zenéket...
-
Sirandrish
legenda
Jól eldumálok itt magamban
Nah mindegy azt azért még leirom hogy megvettem az összes extra tracket -
Sirandrish
legenda
Nah Easyn végigtoltam...
Minden track 5*-os kivéve a Slayer mert az csak 3...tehát összességébe elég jó lett -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #16 üzenetére
kezd easyn is megizzasztani a game a vége felé..már van 1track ami csak 4 csillagos..96%os
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Sirandrish #13 üzenetére
Akadnak jó dolgok.
-
Sirandrish
legenda
Ime egy Tracklist...háthaérdekel valakit
én a tier 7-nél járokTier 1:
Foghat - Slow Ride
Poison - Talk Dirty to Me
Pat Benatar - Hit Me With Your Best Shot
Social Distortion - Story of My LifeEncore: Kiss - Rock and Roll All Nite
Co-op Encore: Beastie Boys - SabotageTier 2:
Mountain - Mississippi Queen
Alice Cooper - School's Out
Cream - Sunshine of Your Life
Heart - BarracudaBoss: Tom Morello - Guitar Battle
Encore: Rage Against the Machine - Bulls on Parade
Co-op Encore: The Strokes - ReptiliaTier 3:
The Killers - When You Were Young
AFI - Miss Murder
The Who - The Seeker
Priestess - Lay DownEncore: Rolling Stones - Paint It Black
Co-op Encore: Red Hot Chili Peppers - Suck My KissTier 4:
Black Sabbath - Paranoid
The Sex Pistols - Anarchy in the UK
Sonic Youth - Kool Thing
Weezer - My Name Is JonasEncore: Pearl Jam - Evenflow
Co-op Encore: Blue Oyster Cult - Cities on Flame with Rock and RollTier 5:
The Dead Kennedy's - Holiday in Cambodia
Scorpions - Rock You Like a Hurricane
Aerosmith - Same Old Song and Dance
ZZ Top - La GrangeBoss: Slash - Guitar Battle
Encore: Guns N Roses - Welcome to the Jungle
Co-op Encore: Bloc Party - HellicopterTier 6:
Santana - Black Magic Woman
Smashing Pumpkins - Cherub Rock
White Zombie - Black Sunshine
Tenacious D - The MetalEncore: Stevie Ray Vaughn - Pride and Joy
Co-op Encore: Matchbook Romance - MonstersTier 7:
Slipknot - Before I Forget
Disturbed - Stricken
Queens of the Stone Age - 3's and 7's
Muse - Knights of CydoniaEncore: Living Colour - Cult of Personality
Tier 8:
Slayer - Raining Blood
Eric Johnson - Cliffs of Dover
Iron Maiden - Number of the Beast
Metallica - OneBoss: Lou - Guitar Battle
Encore: The Devil Went Down to GeorgiaBonus Tracks:
An Endless Sporadic - Impulse
Backyard Babies - Minus Celsius
Bret Michaels Band - Go That Far
Die Toten Hosen - Hier Kommit Alex
Dragonforce - Through the Fire and the Flames
Fall of Troy - FCP Remix
Gallows - In the Belly of a Shark
The Hellacopters - I'm in the Band
Heroes del Silencio - Avalancha
In Flames - Take This Life
Kaiser Chiefs - Ruby
Killswitch Engage - My Curse
LA Slum Lords - Down N Dirty
Lacuna Coil - Closer
Lions - Metal Heavy Lady
NAAST - Mauvis Garcon
Prototype - The Way It Ends
Revolverhead - Generation Rock
Rise Against - Prayer of the Refugee
Scouts of St. Sebastian - In Love
Senses Fail - Can't Be Saved
The Sleeping - Don't Hold Back
The Stone Roses - She Bangs the Drums
Superbus - Radio Song -
Sirandrish
legenda
nah lenyomtam most vagy 8 nótát
az Easy felénél járok -
Sirandrish
legenda
2szer rontottam
egyszer a Fraps Miatt mert beszagatott -
Drizzt
nagyúr
válasz
Sirandrish #8 üzenetére
Na jó, kipróbálom én is azt hiszem.
-
Sirandrish
legenda
5hur van plussz a pengetés...tehát végülis a pengetéssel meg megnehezitve ugyanis nem elég a megfelelő hurt "lefgni" hanem pengetni is kell...emelett még van egy verynagy attak gomb
amikor hosszan jol nyomatd akkor bedurrannak az ujjaid és extra hangosan gitározhatsz extra pontokért természetesen
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
De csak négy gombot kell nyomkodni, s ennyi, vagy van valami extra ehhez képest?
-
Drizzt
nagyúr
Billentyűzettel milyen? Ugyanolyan kb. a nehézsége, mint Stepmania-nak, ha tudja valaki, hogy mi az...(a dance dance revolutionnak a számítógépes változata). Abban az a jó, hogy táncszőnyeget szerezhetsz párezerért, de ilyen gitárutánzatot nem hinném, hogy játékon kívül is szórnak, bár hamisítani úgy gondolom elég könnyű lenne.
Stepmanija az ilyen:
jútúb Meg az ingyenes is.
Kedvenc számom.Milyen elcseszett polipok vanna már a vidiókban...
-
pendulo
csendes tag
pár hete barátnőm vált alkalmi függővé ugyanennek a játéknak egy lebutított flash-változatától,
aztán el is kezdtünk őrülten keresgélni a neten, mire ráakadtunk a Guitar Hero III-asra.hát én jómagamat egyáltalán nem sorolnám a rokkerek közé (sőt!), mégis az utóbbi három napban bizony a colin dirt, a crysis, a nfs pro street, a settlers, az anno1701, a fifa08 de még a CS (!) is el lett felejtve hála ennek a jó kis játéknak (egyébként a cod4 csak azért pihen ,mert olyan nagyon rövid volt).
nagyon jó, eredeti, végre egy kis újdonság, szórakoztató, örömteli, bosszantó -minden ami ami elöregedett játékos ujjaimba újra életet lehel.
apropó: slayer-en túl vagy már?
-
Sirandrish
legenda
ennyire nem érdekel senkit ez a jó kis Rocker game?
-
Sirandrish
legenda
Halika!
Direkt nem irtam részt mert ugye már van 3 és nem kell minden résznek külön topic
Keresőben sem találtam így gondoltam nyitok egyet.
Játszik valaki ezzel..akár valamilyen konzolon vagy PC-n?
Szerintem nagyon egyedi game és nekem kifejezetten tetszik...plussz a zenék is nagyon jók benne.Néhány link
Hivatalos OldalSzóval..ha valaki játszik vele vagy szimplán érdekli és van kedve dumizni erről a gameról az írjon bátran
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Temu
- Futás, futópályák
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest