Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wihay
tag
Én nem tudom, hogy mihez fogják hozzácsatolni az egyjátékos DLC-t, vagyis milyen formában. Lesz egy történet vonal, ami esetleg folyamatosan bővül, esetleg megkapjuk a régi GTA karaktereket..
Most a Vice City-ben ott volt az ingatlan piac, a kitett még pár órát a végigjátszásból, az is megléphetik, egy bizonyos ipari ághoz csatolnak küldetéseket folyamatosan.Most ha abból indulunk ki, a GTA IV-ben egy korai bankrablás séma volt, ezt követően a GTA V-ben már kifinomult rendszer volt..
Inkább az a kérdésem, ti hogy érzitek miben volt a GTA V gyenge? Az új részben pedig arra fognak építeni.. Én így láttam most, így a sötétben..
Én a GTA V-ben sajnáltam hogy a végén csak 3 opció volt a döntéshez. Ha lett volna lehetőség Franklint öltem volna meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest