Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz ProgenXL #40861 üzenetére
Hát én se hittem volna... az első hülyesége után még jólvan... egye fene.. én is buziskodok néha... igaz nem végig Aközben hogy a másik Ládázik hanem ha nem csinál senki semmit.. aztán jött ezzel a nem jelöljük vissza dologgal.. aztán megint öldöklésbe kezdett... jött Gabo majd leállt aztán bele is beléállt...
Mondjuk neki írjon ide a fórumra... ő nem tudja hova kell irni.. de ő amugy PH-s...
Közbe ugy ládázunk és nem irtál vissza 2 percig akkor rögtön "nekem senki nem segit... mondjatok mááá valamit" stb stb... poénkodok vele hogy citromos vizet igyon jó a mensire de arra is csak beszólogat...
bezzeg ő segített (bevettem CEO-ba és még az első láda leszállítás közben kilépett mert felhozta a CM-et és mondtuk hogy az nem ugy megy ám és már ki is lépett alólam)Mondom segitenék de előreláthatólag nincs annyi szabad időm egybe ami a CM-hez kell... aztmondja.. "és szonbat?"
mondom az előrelátható időn belül nálam az hetek-hónapok.. erre és Vasárnap?
meg szoNbat mért nem jó? neki miért nem segít senki...Plata : 3-an voltunk Dkotordevil meg én... kickelhettük volna.. de előszsör még csak nevettünk rajta... aztán nem tetszett neki hogy nem érünk rá és ládázás közbe elösször rámlött stb.. mind1 is
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali játékos kérdések órája
- Windows 7
- Vodafone mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- W11 pls
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest