Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
ProgenXL #40861 üzenetére
Hát én se hittem volna... az első hülyesége után még jólvan... egye fene.. én is buziskodok néha... igaz nem végig Aközben hogy a másik Ládázik hanem ha nem csinál senki semmit.. aztán jött ezzel a nem jelöljük vissza dologgal.. aztán megint öldöklésbe kezdett... jött Gabo majd leállt aztán bele is beléállt...
Mondjuk neki írjon ide a fórumra... ő nem tudja hova kell irni.. de ő amugy PH-s...
Közbe ugy ládázunk és nem irtál vissza 2 percig akkor rögtön "nekem senki nem segit... mondjatok mááá valamit" stb stb... poénkodok vele hogy citromos vizet igyon jó a mensire de arra is csak beszólogat...
bezzeg ő segített (bevettem CEO-ba és még az első láda leszállítás közben kilépett mert felhozta a CM-et és mondtuk hogy az nem ugy megy ám és már ki is lépett alólam)Mondom segitenék de előreláthatólag nincs annyi szabad időm egybe ami a CM-hez kell... aztmondja.. "és szonbat?"
mondom az előrelátható időn belül nálam az hetek-hónapok.. erre és Vasárnap?
meg szoNbat mért nem jó? neki miért nem segít senki...Plata : 3-an voltunk Dkotordevil meg én... kickelhettük volna.. de előszsör még csak nevettünk rajta... aztán nem tetszett neki hogy nem érünk rá és ládázás közbe elösször rámlött stb.. mind1 is
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest