-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Jaaa, azt hittem, a negyedik után is kapok. Akkor már annyira nem is érdekel, majd max megnézem YouTube-on.
Mérgemben egyébként az ötödik (?) szerencsés kiválasztott átadása után sikerült vagy 10 mp alatt bemásznom hozzájuk, és a legnagyobb meglepetésemre, nem kezdtek el rám lőni, mint ahogy valaki említette legutóbb. Illedelmesen köszöntek, nyugodtan mászkáltam köztük össze-vissza, találtam egy elsősegélycsomagot, golyóállómellényt, vállról indíthatót 15 rakétával (!)... de! Hirtelen az egyik gyökeret valamiért elkezdtem zavarni, aztán természetesen az összes elkezdett rám lőni. Az első két hullámban kb. 8-8-an jöttek, ez még piskóta volt, aztán a harmadikban már 15-en lőttek rám 16 felől, úgyhogy ott már sajnálatos módon elhaláloztam. Akit érdekel, csináltam vagy két képet, semmi extra, de szívesen berakom őket.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest