Hirdetés
-
GAMEPOD
GRAND THEFT AUTO V - XBOX360
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
-
Crowent
tag
válasz
Formaster #64 üzenetére
kapásból egy olyan vga mediumon elviszi a jatekot kb 60-70 ezer ft... ha max grafon akarod futtatni akkor minimum 100k a vga es a ram cput meg nem vettuk szamitasba....maga az xbox 40 rosszabb esetben 50... szerintem nem eri meg az a 150+ ezer hogy max grafon 60 fpssel told. es ahhoz kepest hogy 10 eves a konzol hihetetlen graffja van.... ennyit errol nem hiszem hogy fikazni kellene a konzit...
-
Crowent
tag
válasz
#81556480 #55 üzenetére
ez nem igaz a session folyamatosan fullon van... amikor en csatlakoztam a jatekhoz nem fuztem sok remenyt ahhoz hogy tudjak gamelni masokkal es nagyon nagyot csalodtam ezen a teren mert majdnem mindig tele van emberrel az adott kuldi oks elofordul hogy varni kell... viszont neha 30 percbe tellik hogy csatlakozzak barathoz amellett hogy allandoan uj sessiont keresunk ahol kevesen vannak... ugyhogy xbox360on is sokan nyomjak es ami meglepo hogy sok magyar van fennt....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest