Hirdetés
-
GAMEPOD
GRAND THEFT AUTO V - XBOX360
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
11ms, most nem a legalacsonyabb, de ilyen magassal még nem találkoztam nálunk
Ja, abbahagyni én sem fogom, bejön a game, csak ez a 360-as grafika a maga 1x évével már eléggé elavult. Még storyban csakcsak, de multi alatt nagyon alacsony a távoli dolgok részletessége. Na meg vannak érdekes dolgok a mentésnél. Mire rájöttem, hogy nem ment ha simán kikapcsolom, már majdnem meghülyültem
Erre most az elején vagyok és nem jön be újra a trevoros kontakt. Elmentem hozzá vagy 3x, mindig kidobta, de kiléptem. Most egy ideje tolom és nem tudok tovább haladni, mert senki nem ad új missiont és Trevor sem jelentkezik... Valamit nagyon rosszul csinálok
Viszont ezért az 1 játékért nem fogok gépet fejleszteni. Kapásból egy vga-ra be kéne ruháznom
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- TP-LINK routerek
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest