Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz rup1u5 #20638 üzenetére

nekem kb egy hónapja döglött meg a corsair620hxem )) jó táp, nem is azzal van a gond. Ebben biztos leolvadt valami mert a felső emelet hálózatát egy az egyben levágta :D most folyik épp a gariztatás, remélem hamar visszakapok egy jó darabot : ( helyette most valami szutyok 550W-os redva lc power van, bementem a boltba, azt a fiuk még meg akartak győzni róla mekkora jó vételt csináltam ezzel a táppal meg hogy webshopból nem érdemes rendelni (nem a f*szt nem, mikor spórolok rajta nem is keveset, annyi hasznot ráraknak mint az állat) 11,5k volt kellett így megvettem, uis csak ideiglenes, és csere táp, erre a célra jó lesz. hawernak volt q6600 alatt, és szaglott neki ill. kékhalálozott is néha gondolom pont a húzás miatt

na emberek íme :D

amelyik gyereket említettem hogy van neki valami mod és a rendőrök rpg-t lőnek ki miatta, most látom, 9es szintű... de a poén az az mikor még először megláttam kb 1 hete akkor még csak 0ás volt :D a neve am phoenix paca, a haverja aki ismételten mod-dal tolja pedig floflo21 asszem ))

Új hozzászólás Aktív témák