Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5 #20638 üzenetére
nekem kb egy hónapja döglött meg a corsair620hxem )) jó táp, nem is azzal van a gond. Ebben biztos leolvadt valami mert a felső emelet hálózatát egy az egyben levágta
most folyik épp a gariztatás, remélem hamar visszakapok egy jó darabot : ( helyette most valami szutyok 550W-os redva lc power van, bementem a boltba, azt a fiuk még meg akartak győzni róla mekkora jó vételt csináltam ezzel a táppal meg hogy webshopból nem érdemes rendelni (nem a f*szt nem, mikor spórolok rajta nem is keveset, annyi hasznot ráraknak mint az állat) 11,5k volt kellett így megvettem, uis csak ideiglenes, és csere táp, erre a célra jó lesz. hawernak volt q6600 alatt, és szaglott neki ill. kékhalálozott is néha gondolom pont a húzás miatt
na emberek íme
amelyik gyereket említettem hogy van neki valami mod és a rendőrök rpg-t lőnek ki miatta, most látom, 9es szintű... de a poén az az mikor még először megláttam kb 1 hete akkor még csak 0ás volt
a neve am phoenix paca, a haverja aki ismételten mod-dal tolja pedig floflo21 asszem ))
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Íme, a One UI 8
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- Silvercrest hátmasszírozó párna + nyakmasszírozó párna
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest