Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rup1u5 #10913 üzenetére
Én speciel nem húzom, mert felesleges, így is 60 fps van, akkor minek húzzam? Hogy 100 legyen? És mindez patch nélkül, érted már? Patchel elvileg még jobb lesz, tehát megint csak felesleges húzni.
Próbáltam a 64 bites vistát és xp-t is, de egy rakás szar mindkettő, ezért is írtam, hogy amíg nem lesz egy normális 64 bites rendszer, addig marad az xp. Attól, hogy nálad semmi probléma nincs a 64 bites vistával, az nem jelenti azt, hogy másnál sincs.
Ez az én szerény véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- Silvercrest hátmasszírozó párna + nyakmasszírozó párna
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest