Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
Én is egy Iphone 15 Pro-t vettem tőle kicsit több mint egy éve. A telefon új volt de bontott. Jó áron árulta az akkori piachoz képest de nem tűnt csalónak meg egy tucat telót adott el már mind pozitívval, így én is bedőltem neki. Mai nap a szolgáltató tíltotta.
333.000Ft-ot fizettem neki.
Egy 11773384 - OTP Hajdú-Bihar megyei LAFO fiókra. -
Sziasztok,
Én egy iPhone 15 Pro-t vettem tőle tavaly, amit a mai nappal tiltott a Telekom. Volt jópár üzlete, meg pozitív értékelése is, azért mertem megvenni, de úgylátszik ez most nem jött be. Kiderült, hogy nem lettek a részletek kifizetve. Az értékelései alapján jópár bontatlan telefont eladott, valószínüleg ugyan erre a sorsra fognak jutni. Abban a rendelésben amivel én is kaptam 3db telefon volt, meg 2db PS5, de gondolom azzal nem tud kezdeni semmit a szolgáltató.
-
PROHARDVER!
gregdepo5 károsultjainak megbeszélő topikja.
- Segítség a feljelentéshez
- Személyes adatokat a topikba nyilvánosan NE írjatok ki!
- Ha nem vagy érintett, NE írj a topikba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Robot fűnyírók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest