Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Van ötlete valakinek, hogy milyen felületen lehetne a google-t elérni reklamáció miatt?
Évek óta rendesen, korrektül/rendesen adok értékeléseket a maps-ben.
Az utóbbi hónapokban mindig jött egy mail, hogy nem fogadták el az értékelést (sorozatban, mind ilyen volt), de benyújthatok fellebbezést.
Benyújtottam, majd jött a válasz, hogy elfogadták. Mindet.
Majd tegnap kaptam egy levelet, hogy véglegesen megvonták a lehetőséget.
Fellebbezést benyújtottam, majd elutasították:
"Fellebbezését elutasítottuk
Megállapítottuk, hogy ez a fiók nem tartja be tartalmi irányelveinket, ezért a fiók nem használható helyekkel kapcsolatos médiatartalmak nyilvános közzétételére. Az Ön által korábban beküldött médiatartalmakat nem állítjuk vissza."
Ez mi a tök???
Soha, semmilyen irányelveket mellőző értékelésem, megosztott képem nem volt!
Van valakinek hasznos tanácsa?''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz Rodzser Mór #55 üzenetére
Ahogy látom, másnál is ez van a frissítéssel és nincs rá megoldás. Legalábbis ott nem írtak róla.
Roppant tré lett így a widget.
Itt egy kép a fenti topikból: -
Rodzser Mór
senior tag
Google naptár ki van téve widget-ként a mobiltelefonomon auz első oldalra. Nem jelenítette meg a hamarosan esedékes eseményt. Belépve az alkalmazásban persze ott volt.
Gondoltam, frissítem az app-ot. Na erre olyan lóbaszó nagy karakterek lettek a widgetben, hogy a fele adat nem fér ki, mint előtte. A szemnek is rossz így, hülyén néz ki az egész. A hónap nevét sem jeleníti meg, csak annyit pl a mai október 16-i hétfőre, hogy
H
16A 16 lóbaszó nagy számmal van írva a H alá. Elveszi a helyet a többi bejegyzéstől. Elég trágya lett a megjelenítés.
Lehet ezeken a méreteken állítani? Eddig nem találtam.[ Szerkesztve ]
-
az a gondom, hogy a képlet olyan, hogy egy weblaprol huzza be az adatot egy táblábol a weblapon lévö tébla sorában és oszlopának a száma alapján határozza meg az értéket és ezt irja ki a sheetbe .
Tehát nincs ráhatásom a weblap formátumára, de ugyan olyan képlet ugyan arrol az oldalrol más adatra meg müködik. -
ahogy irtam is probáltam minden logikus verziot , hogy mukodjon.
De mivel az érték az nem csak egy szimpla beirás hanem egy képletböl származó eredmény igy nem lehet csak ugy beirni az eredményt mivel az egy dinamikusan változo érték lenne és ezt az értéket egy ujabb képlet használná.
De mivel hibát dob ezért nem tudom a másik képletret sem használni miatta.
Egyébként ugy is probáltam, hogy a cella értékét másolni, de ugy is azt irja ki , hogy szoveg és nem szám . -
lanszelot
addikt
Hello,
Szeretnék emlékeztetőt minden hónap első szombatján.
Rezgés, hang, popup, amit csak lehet Android telefonon.
Hogyan tudom ezt megcsinálni?Google Calendar -ban próbáltam, de a plusz jelre kattintva nekem nincs reminder. Csak events és task, semmi más.
-
valaki tudja, hogy mit lehetne kezdeni akkor, ha a google sheets-ben az egyik cellában azt irja ki hibának, hogy az szám ami szerepel benne az szöveg és nem lehet számmá alakitani?
és hiába csinálom manuálisan, hogy a cella legyen szám , nem változik semmi és hiába van ott a cellába a megfelelö érték hibát dob egy egyszerü szorzással is, mert az egyik összetevöje egy szoveg szerinte és nem szám. -
tylerddd
veterán
Üdv! Google Drive-ból meghívásos alapon kellene megosztani egy táblázatot, tehát megadom az e-mail címeket és azzal férnek hozzá. Ha nem gmail-es fiókra küldöm ki, akkor van lehetőség szerkesztésre? Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
"I deleted 30000 in 5 minutes. Ctrl+Shift+minus to zoom out on your browser until you can only just see the check mark in the corner of an image. Hold shift as you click the first one. Release shift. PgDn 20-30 times then find another image, hold shift and click the check mark. They all turn blue down to that point - find the (now tiny) delete symbol top right and delete - I got 3000 each time through this. Repeat."
Ha nem megy az angol, DeepL mindig segíteni fog, nem csak most[ Szerkesztve ]
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
huan
őstag
Sziasztok,
Hogyan lehet törölni a Google fotókba feltöltött több tízezer képet, ha már nem akarom a felhőben tárolni? Manuálisan kijelölgetve nagyon lassú...
Köszi -
tylerddd
veterán
válasz Rodzser Mór #42 üzenetére
A Google fiók kezelése alatt a Biztonság fülön lehet kezelni az eszközöket.
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Egy azonos google fiókommal lépek be az összes androidos cuccokra. Telefon, tablet, Android TVbox stb...
Van valahol központi oldal, ahol látom ezeket összegyűjtve, hogy mely szerkentyűkön van az adott google fiók?
Illetve tudom-e távolról törölni valamelyik szerkentyűre, hogy arra ne legyen érvényes a google fiókom?
Ilyen esetre ha odaajándékozok vagy eladok egy tabletet, és nem töröltem róla a fiókomat és nem akarom, hogy akihez kerül, az be tudjon lépni a fiókommal/fiókomba..
-
-
tylerddd
veterán
Üdv! Adott egy Gmail fiók, ahol meg lett adva egy másik e-mail biztonsági fiókként. Van-e lehetőség arra, hogy a biztonsági fiók irányából válasszam ezt le és ne az eredeti fiókban kelljen törölni? Köszönöm!
-
üdv!
én is hasonlo kérdésel jöttem, hogy hogy lehetne áthelyezni másik gmailes tárhelyre a meglévö képeket?
A jelenleg elsodleges gmailes fiokomhoz tartozo ingyenes 15gb os tárhely lassan betelik 92%on van, de van egy másik email fiokom, ott nincs egy kép sem. oda szeretném átmozgatni mindent.
Ha leheséges akkor egyszeree és a saját internetem khygásával theát ilyen serverek közti átmozgatással. Mert a netem nem csak letölteni lenne nagyon sok és proglémás hanem feltölteni is, lévén ,hogy az invitelnek hála csak 15/0,9 mbites a netem.
Minden dolgomhoz ezt az elsodleges emailcimet használok és a telefonomon is ez van beálitva , tehát a képeket automatikusan tölti fel ide és minden bejelentkezés is amit a telefon használ, tehát nem opcio, ha másik emailcimmel jelentkezek be a telefonon.
Kivéve ha meg lehet addni, hogy a képeket kizárolag a másik emailre töltse ,de minden másra meg az elsodlegest használja.Telefon csere elott is állok, igy le is kéne mentenem még pár dolgot a ferlhobe , hogy át tudjam költöztetni a dolgaimat.
remélem van rá valami megoldás ami nem tul bonyolult.
-
Oldman2
nagyúr
Kezd betelni a Google tárhelyem (200G) felvetődött, hogy átmigrálnánk egy másik fiók alá "mindent".
Én már "öregedek", valamelyik nagykorú utódom venné át a családi fotók/videók menedzselését.
Hogyan álljunk ennek neki, hogyan lehetne átmigrálni mindent?
Eddig felmerült gondok és problémák:
* a Google Takeout nem tölti le azokat a fotókat, amiket egy megosztott Fotóalbumhoz mások adtak hozzá,
* az ajánlott rclone nem tölti le csak az Albumban lévő fotókat/videókat, ami nincs albumban, azt nem tölti le, -
félisten
Sziasztok!
Amikor hozzá akarom adni a kártyámat a wallethez, akkor egy régi telefonszámra akarja küldeni a megerősítést
Hol van ez a szám eltárolva?Nem találom sehol. :/
mod: A google fiókban hiába változtatom meg, nem onnan tölti be.
A bankomnál is megváltoztattam, de ez sem segített.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
oszi666
őstag
Sziasztok,
Van egy family calendarunk, amit mindketten latunk parommal
meg lehet azt oldani, hogyha en a sajat personal calendaromban letrehozok egy esemenyt akkor az megjelenjen a megosztott family calendarban is, mint pl Busy, szamomra legfoglalt idosav?It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Magnat
veterán
Üdv,
eléggé ül a topik, de hátha vki tudja a választ: ismerősöm akarja bővíteni a Google One tárhelyét, de a plans oldalán nála csakis a 100GB opciót dobja fel a rendszer, semmi mást, ez vajon mitől lehet?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
craftsman01
senior tag
[kép] sziasztok,nem tudom jó helyre írok e,ez lenne a bajom,hogy lehet kikapcsolni,hogy a kereséseket ne pakolgassa ki állandóan,feszt törölgetni kell a kereséseket mert mi dig k8pakolgatja a főoldalra. Választ köszi.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
pube111
senior tag
Miért van az, hogy google táblázat néha nem szerkeszthető az appban? Mobilnet, wifi, ugyan úgy.
-
Oldman2
nagyúr
Jártam már úgy, hogy a kapásból feltett kérdés miatt el lettem küldve a b....
Szóval Google Calendar.
Van több létrehozott "Saját naptár" is, a múltkor véletlen vettem észre, hogy egy adott Naptár saját menüjében van egy "Csak ennek a naptárnak a megjelenítése" lehetőség, ami kafa.
Kérdésem az lenne, hogy ennek a párja, azaz az "Összes naptár megjelenítésére" van-e valami könnyed lehetőség, azon felül hogy bekattintom az összes többit szépen sorjában!?
-
Oldman2
nagyúr
Google Calendar (Naptár) témában itt kérdezhetek?
-
Blackmate
őstag
Létezik a Google Groups-nak mobilos app-ja? Nagyszerű lenne vele a beszélgetések funkció, ha nem csak a webes felületről menne.
-
őstag
Hova tűnt a "hey Google" alkalmazás [link] a telefonomról? Mert ha rákeresek akkor azt írja hogy nem elérhető az országodban, holott tuti hogy pár hete kocsiban hazafelé BT fülesen használtam. Vagy lehet hogy nem jót nézek és ez nem az az app?
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
titán
-
akaido
addikt
Na még sincs rendben minden mert a csoportnak nem tudok új üzenetet küldeni. Az oldal lefagy és azt kérdezi, hogy elhagyom az oldalt vagy maradok pedig ilyet én nem kértem, gyanús.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
akaido
addikt
A Google Groups nem érhető el egyetlen böngészőből sem, épp most próbálkozom, nem nyílik meg az alap groups oldala sem. "Rapid" infó valakinek erről, hogy mi és hol lehet a problem?
szerk: Erre nagy nehezen betölt most. Elnézést az előferdülésért.
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
mzso
veterán
A Google keresőnek van topicja vagy csak én nem találom?
Az szűrési opciók közül akkor most eltűnt a "nagyobb mint" opció?
-
starr
őstag
Sziasztok!
Elkövettem azt a hibát, hogy csináltam a gyerekemnek egy google fiókot, amit "Family Link"-kel felügyelek.
Csúcsszar. Youtube-ot nem enged nézni, webről az én jelszavam nélkül be sem léphet a gmail-be., stb.
Már átírtam az életkorát is, hogy 16 évesnél idősebbnek látszon, de így sem...
Van lehetőség kiléptetni a felügyelet alól, és felnőttként használni a fiókját?
Előre is köszi a válaszokat! -
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
A Google Play-ben vásároltam korábban egy e-mail címhez néhány alkalmazást. Megoldható az, hogy ha egy másik fiókot szeretnék használni az eszközön, akkor is elérhetőek legyenek a korábbi fiókon vásárolt szoftverek?
Köszi a válaszokat!
Papa
-
Gigant20
tag
Most működik minden, de a youtube videók és Plex alatt nem tudok beletekerni az adott videóba.
Visszaugrik a videó elejére. Ez sem volt így ezelött a csodás frissítés elött...uplay: jul3s4ty_HUN
-
törölt tag
[link] Megoldási javaslat az 5.1 rendszeren előjött problémákra.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Találkozott valaki olyan problémával, hogy a Google fotók wifi-n nem szinkronizál (se barátnőmnél, se nálam), csak mobilinterneten?!
Kiírja, hogy várakozás WiFi-re, pedig van aktív wifi kapcsolat, mert minden más működik, amihez net kell!
A telefon egy OnePlus 5T (8.1 Oreo, módosítatlan), pár hete használom, nem lett biztonsági mentés visszaállítva!(^)(>.<)(^)
-
törölt tag
Szia!
Sajnos, várnod kell és reménykedned, hogy egyszer csak helyre fog jönni. Nézz be ebbe a topikba, mert ott most ez a téma is fut.
Van, akinek már "magától" megoldódott, mások még szenvednek miatta.
Nem ismert sem az oka, sem az, hogy mitől javul meg. Ez kifejezetten az 5.1 Android verzió nyűgje.
[ Szerkesztve ]
-
Gigant20
tag
Sziasztok.
Lenne egy kis gondom, a google play szolgáltatásokkal.
Adott egy Remix Mini android 5.1-es verzióval (nincs hozzá újabb), tegnap óta nem tölt be semmilyen google alkalmazást, se youtube se googla play.
Töröltem mindent az eszközről, ekkor betöltött a google play, de ahogy frissítettem a google play szolgáltatásokat egyből előjött megint a probléma. Tekintve, hogy enélkül szinte semmilyen alkalmazás nem megy megfelelően, így nagy szívás.
Erre valami megoldás.
Előre is köszi.uplay: jul3s4ty_HUN
-
mzso
veterán
A google keresőnek van valahol témája, vagy csak én nem találom?
-
EmberXY
veterán
Szerintem nem rossz ötlet egy "google eligazító topik", de annyival még kiegészíteném az első hsz-t, hogy van itt azért több "önálló" topik, mégha nem is pörögnek annyira..
A teljesség igénye nélkül néhány (biztos akad még egy-kettő ezeken kívül is) :
Picasa
Docs
Maps
Earth
...[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
Ide írhatjuk a Google szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket.
Ezeknek már van saját topikjuk:
Chrome
Adsense
Gmail
Picasa
Docs
Maps
EarthA Google szolgáltatásainak listája
Ha a kérdésed egyik témába sem illik, írd ide!
[ Módosította: ollie ]
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest