Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Igen, utána olvastam, hogy hogyan jártál. Szívás ez a dolog. Anno nekem szabad volt a HDMI portom, mert Club 3D CAC-1557 kábellel volt összekötve USB-C - DP-n keresztül a két eszköz. Csak közben kiderült, hogy nem ébred fel mindig a monitor úgy, így eladtam a kábelt. Lehet a sok frissítés után, már nem lenne gond vele... De ezt így nem tudhatom .
#7319viperabácsi: Igen, így lenne érdemes még megpróbálni talán. Mondjuk közben leesett, hogy a monitoron csak hangszóró van, meg bement, kimenet meg nincs, hogy ne a monitor kis hangszóróin szórja
-
Köszönöm szépen!
Már érdemes volt beírnom, mert ezt sem tudtam hirtelen, hogy van külön HD és 4K verzió.
Nekem elég lesz HD is mindig is, ez a 4K-8K téma sosem fog vonzani.Időtállóság szempontjából lehet érdemes mégis CCwGTV mellett dönteni mindenképp, mert ki tudja, hogy 2-3 év múlva már behoznák YT-ra a 90-120fps videókat is 1080p-hez és hátha azokat még támogatná az aktuális féle CC, míg a CC3 már lehet azoknál a videóknál szintén csak 720p-t tudna és megint ugyanitt tartanék vele, mint most.
-
zsolt501
nagyúr
Egyre jobban kiábrándulok ebből a lejátszóból, kész vicc kategória amit a google összehozott ennél a lejátszónál, és a mostani frissítéssel is azt vettem észre, hogy HBO MAX esetén több probléma is lett akadozik többször a lejátszás (micro lag) ami előtte nem volt, illetve Plex esetén is gondok vannak a lejátszással, illetve a lejátszásba visszatéréssel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Prémium Tv! 55" 4k-UHD/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp!
- SAMSUNG (QE75QN800AT) 190CM NEO Q-LED 8K PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Samsung M7 43" 4K Smart Monitor/TV
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95DATXZU) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest