-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
-
l.skywalker
titán
Most töltöttük le, de vagy már megint nincs benne vagy nem tudom - de nekem (iPhone SE - Chromecast3) nem mutatja sehol sem a Chromecast jelet, pedig minden más alkalmazásban megy. App Store visszajelzések között is az van, hogy más sem találja.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
sagem
addikt
Ja értem, köszi! Akkor lehet, hogy még nézelődöm jó megoldás után, mert amikor filmezés lenne, akkor általában már ki van kapcsolva a gép, azért kellene valami olyan kütyüt találnom, ami tud külső merevlemezről is videót lejátszani a tv-n
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
la_cc
addikt
Szóval lett kölcsön egy CC 2 és kicsit tesztelgettük itthon egy cimbivel. Ami miatt akartam az végül megoldódott, úgy néz ki, hogy vmi kontakt hiba van (vagy kábel vagy a TV dugasza). Teljesen szépen át vitte a képet a belső hálozatból, csupán hangot nem sikerült varázsolni a cuccra a local cast progival. Mondjuk hozzá kell tennem, hogy itthon combosabb kombó van: Asus RT-AC87U + 500/22 net, szóval semmi akadozás nem volt a betöltés után, de az tuti, hogy nem erre a való elsődlegesen a CC...
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3DFX
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest