-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nobuo
tag
válasz spammer #12183 üzenetére
Csak váltottam Chromera, mert legjobban ez felel meg a céljaimnak, de már nem tudom mit tegyek hogy jó legyen a hang pl. egy youtube-os videónál.
Már az Adobe Flash playert is leszedtem, nehogy ütközzön a Chromeba integrálttal.Már flash lejátszó nincs is a gépen csak az ami a Chromeba van. Ilyenkor mi van? A pluginok között nem tudok választani, mivel egy van. Vagy úgy adják ki a böngészőt, hogy pont a sajátjával nem jó?
Ti melyikkel használjátok? -
Nobuo
tag
válasz spammer #12649 üzenetére
Egyébként az utóbbi pár hétben már nem ez az első zavaró problémám vele. Egyszerűen eszi a memóriát. Nem használhatatlanul, de észrevehetően. Friss telepítéssel is nálam sokkal gyorsabb és memóriabarátabb a Firefox.
Sokszor volt, hogy egy olyal volt nyitva, egy lap, és a feladatkezelőben 4-5 chrome.exe futott 50-60-80-40k memóriahasználattal.Én személy szerint addig hagyom fent a chrome-ot, amíg a firefoxban nem oldják meg a normális privát módot.
-
Nobuo
tag
Visszatértem a chrome-ra, kipróbáltam az operát, de jelentősen érezhető volt a lassulás, firefoxnál is, de operánál jobban. Maxthon is jó volt egy darabig, utána lomhult.
A chrome feltelepítve a legnagyobb, a legtöbb memóriát ő használja el nálam, mégis a leggyosrabb. Mennyiben tér el a memóriafelhasználása a többitől?
-
Nobuo
tag
Egy érdekes dolgot tapasztaltam...
Tegnap xp-n, ma pedig már win7-en, mert tegnap tettem fel a 7-est. Ha egy processzorigényes műveletet folytat a gép, pl. konvertál, akkor a chrome nem hajlandó mást megnyitni, mint a google keresőt és a gmailt. De semmi mást. Viszont tegnap az xp-n az explorer, ma pedig win7-en a 9-es explorer gond nélkül megnyitott mindent.Van ötlete valakinek miért van ez?
-
Nobuo
tag
A géppel együtt indul a google update, mégsem frissült automatikusan a chrome. Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig