-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
Visszaolvasgattam és lenne egy kérdésem (lehet, hogy elkerülte a figyelmem a dolog)
Ha vannak nyitva tabok és bezárom a chrome-ot, akkor az újra megnyitva a chrome-ot a google kereső fogad... firefoxban megkérdezte: "elmentsem-e ->igen" és azzal indult következő indításkor.
Igen bepipáltam a beállításoknál, hogy nyissa meg az utoljára látogatott oldalakat, de én nem ezt szeretném.
Illetve kiterjesztési kérdésem is van:
létezik firefoxhoz az image zoom nevű kiterjesztés.jobb gomb és előtünik egy menü, nagyítás, kicsinyítés
Van ilyen chrome-hoz is? Mert találtam képmanipulálókat, de azoknak köze nincs amit én szeretnék.
-
Cyberbeni
addikt
olvasgattam kicsit, de egy kérdésemre még nem találtam meg a választ, szóval hátha ti tudjátok: be lehet ugye állítani több oldalt kezdőoldalnak, viszont azt nem találtam meg, hogy hogy lehet az alap kezdőoldal is benne az oldalak között, ezt be lehet valahogy állítani?
-
Matyó83
tag
Üdv.
Van egy kérdésem. Lehet nem jó helyre irok, de azért megpróbálom, hátha...
Mi az oka (már ha van!) annak, hogy nem tudok letölteni PDF formátumu fájokat? Dropbox-ból szeretnék leszedni egy PDF fájlt, de kb 1 mp alatt letölti, de csak egy fehér lap jelenik meg a adobe ikon helyett és azt irja, hogy válassza ki, hogy mivel szeretném megnyitni... Az a bibi, hhogy bármi mást le tudok szedni, sőt még meg is nyitja, de a PDF-et nem hajlandó... Valami letiltaná, hogy PDF-et töltsek le?
Köszi az ötleteléseket előre is!!!
Üdv: Matyó
Ha kérdezel valamit és ÉN válaszolok és nem tetszik vagy nem kell a cuccom, legalább vedd a fáradtságot, hogy visszaírsz, hogy; Bocs, de nem kell!
-
ludla
őstag
A jelszavakat hogyan lehet ki menteni belőle? Semmi leírást nem találtam az exportálásra.
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
ludla
őstag
Sziasztok! Valakinek sikerült már beüzemelni a Gmail kiterjesztést? Mert nekem nem működik a felhasználó.com megadásával
Van esetleg valakinek ötlete?https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
törölt tag
válasz jakuzza #1987 üzenetére
Vannak Chrome alternatívák is. PL. Comodo Dragon . Ha maga a Chrome tetszik kipróbálhatod hátha ez jó.
Nyugdíjas
Időnként törlöd az előzményeket.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Áve!
Időnként rá szoktam pillantani a Chrome-ra, mert szimpatikus a cucc, és tényleg gyorsabb nekem mint a Róka, csak valami(k) mindig hiányzott nekem eddig belőle, amikor adtam neki egy esélyt. Most, hogy kijött az első "stabil" Macre, gondoltam uccuneki.
Háátt, nem tétlenkedtek googlebácsiék, hirtelen már csak két dolog amit zavarónak találok (és rengeteg olyan amire aszondom, na ez igen...):- Nekem ne mentse már el historymat. Nem akarom. És hogy ezt csak incognitó ablakban nem teszi, ahol se cookie, se semmi... Köztes megoldás, ahol magadnak állitod be mit szeretnél?
- Firefox alapból ugy adja az RSS feedeket, hogy ki tudom hajigálni bookmarks bar-ra, és rábökve lenyilik, és látom az utolsó jópár bejegyzés címét, tudom csekkolni, lett-e valami uj, ilyesmik... Ezt szerettem. Van valami hasonló megoldás erre? Eddig én valahogy minduntalan a Google Readernél lyukadtam ki ha RSS olvasásról volt szó...
Köszönöm előre is, ha van valami tipp.
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
zoo8800
veterán
Üdv!
Be lehet valahogy úgy állítani az Adblock bővítményt, hogy blokkolja a Facebookos lájkoló gombokat? Nekem nem sikerült.
rip and tear, until it is done
-
BlackSeven
aktív tag
válasz jakuzza #1983 üzenetére
Hali!
Sok ötletem nekem sincs, de nálam gond nélkül megy a Chrome.
Ment G-Data/KIS/NIS alatt is. Milyen tűzfalad van? Az esetleg nem lehet, hogy valamiért tiltáson van benne a Chrome? (csak tipp)
Egyik barátomnál volt hasonló helyzet régebben - igaz ott Outpost tűzfal volt-, hogy nem engedte ki a Firefox-ot. Csak egy fehér ablak volt. (IE és Chrome ment rendesen)
Ha jól emlékszem akkor ott az volt hiba, hogy az Outpost letiltotta az svchost.exe-t. Kellett egy kis idő amíg erre rájöttünk.[ Szerkesztve ]
-
student
őstag
miért nincs search engine bar mint az ff-be? vagy csak én nem látom
-
zeorsdfd
senior tag
-
jakuzza
csendes tag
-
pethYeti
addikt
Olyan problémám lenne, hogy Chrome alatt nem jön be egyetlen oldal se... Opera IE FFox alatt is bejön minden egyedül Chrome hülyül:S Próbáltam azt hogy Comodo-ba hozzá adom mint megbízható program nem használt, Kikapcsoltam Comodot be Windows tűzfal az se használt
-
törölt tag
válasz cellpeti #1973 üzenetére
Azok egyáltalán nem sz*/ -ok (ugyebár nyílvános hely a fórum) maximum 1 teljesen átlag user nem tudja értékelni őket de tény és ebbe igazuk van az operásoknak vannak benne nagyon okos dolgok amik a többi böngészőbe max. külső kieg-ként.
Egyébként az opera semmire nem kényszerít rá, ha nem aktiválsz semmit 1 teljesen normál átlag böngésző. Semmit nem tol eléd hogy de tessék használni.
Az enyém pl ilyen [link] szerintem semmivel se néz ki bonyolultabban mint a Chrome.....
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Az Operába az Unite szolgáltatás jó csak!
Tigris, tigris, csóvafény...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lehet. Most újraraktam a böngészőt, úgy, hogy töröltem mindent.. Vagyis bepipáltam, hogy minden adatot töröljön, de így sem megy, tehát ahogy mondtad, vsz ebben nincs benne. De remélem majd minél hamarabb visszakerül az 5-ös verzióba.
De legalább van magyar helyesírás ellenőrző.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát én végképp, csak ha most meg a dev-es verziókban műxik, akkor a véglegesben ménem?
Mondjuk 2 friss telepítéskor úgy telepítettem, hogy megvolt a user mappa..
Na eljátszom, hogy expportálom a könyvjelzőket, és kipróbálom, ha úgysem lesz jó, akkor télleg feladom.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hm, értem.. Akkor lényegében már nincs benne? Mondjuk ugye az FF-nél is szívnak vele, szal csak lehet valami gond.. Amit nem sikerül megoldani.
@Syl: Most ha elvileg meg nincs benne, akkor nem killódok vele...Ugye a dev. meg már 6-os verziónál jár.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
ntomka
nagyúr
válasz #16820480 #1940 üzenetére
Inkább compiz-peek.
(#1944) hackeeeee: Elég hamar kiszedték. Azt ne kérdezd miért nehéz megoldani, mert nem hiszem, hogy programozásilag lenne nehéz. Persze eltom képzelni, hogy a Chrome homokozójával akad össze a win7 hülyesége.
(#1948) Fire/SOUL/CD: Nagyon tömören a dev az alfa verzió.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
Syl
nagyúr
válasz hackeeeee #1954 üzenetére
Olyat próbáltál-e már, hogy letörlöd a user profiles mappát? (appdata, local, google, chrome... pontosan nem tudom, mert itt a cégben nincs krómom)
Nekem már az 5 dev is hibátlan aero-peak-kel ment, linkeltem is róla képet anno.Az aláírásodban van egy elírás: férfiaknél
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
zeorsdfd
senior tag
Tud -e vki segíteni? Tegnap óta nem tölt be semmit se chroem, se a chromeplus. Volt már reinstall-regclean. 0x0000005-ös hibát is jelzett. --no sandbox opcióval el lehetett egy ideig indítani de vhol azt olvastam, hogy az veszélyes. Ráadásul mostmár azzal se jön be semmi
Volt már valakinek ilyenje? -
Syl
nagyúr
válasz hackeeeee #1952 üzenetére
Ezt már lefutottuk. Az első 5-ös béta is tudta ezt, csak valamiért nálad nem működik. Tehát nem a chome-ban van a hiba.
szerk.:
Ha parancssori kapcsolóval pl. átirányítod a user profilt, akkor megbolondul az aero-peak. Nálad nincs valami oda beírva?[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
BlackSeven
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #1950 üzenetére
-
félisten
válasz BlackSeven #1949 üzenetére
Hali!
Kösz, de én a fogammal néztem biztos az oldalon, amit linkeltél is. Időközben "megtaláltam": [link]
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
BlackSeven
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #1948 üzenetére
Valami hasonló, bár én sem tudom pontosan.
Itt lehet olvasni valamit róla, bár nem tudom, hogy ez-e az ami Neked, és a kérdésedre választ ad.Ha mellé nyúltam akkor bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hali!
A Chrome esetében mit jelentenek a DEV változatok? Talán Developer, amolyan "fejlesztés alatt", "beta" stb változatok? [link]
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
BlackSeven
aktív tag
válasz egykori #1939 üzenetére
Igen lehet hinni.
Én már frissítettem. -
Balinov
titán
Sracok,
melyik Chrome verzioval mukodik rendesen a Ryanair.com-os online jegyvasarlas? Otthon azt hiszem 5-os beta van meg fenn, ki tudom valasztani honnan,hova,mikor,hany fore, tudok tallozni a napok kozott, de nem tudok tovabblepni a fizeteses oldalra. IE8 alol meg siman megy ugyanazon a gepen. a kornyzezet win7 prof x64 eng.
Melohelyen 4.xxx-el sem megy.
udv
Balinov6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
egykori
őstag
Ennek lehet hinni?
-
smog86
senior tag
Csak onnan gondoltam hogy még béta, mert a Filehippo-n mindegyiknél az van írva hogy béta. [link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, megjelent az 5ös chrome... de nálam nincs aero peek a véglegesben.....
Véleményem szubjektív...
-
cellpeti
nagyúr
Amúgy sokkal értelmesebben praktikusabban van felépítve,mind a FF.
Ha a Chrome-ban letiltom a Flasht akkor nem kell a böngészőt újraindítani pl.Tigris, tigris, csóvafény...
-
smog86
senior tag
Nem tudjátok még meddig lesz Béta?
-
cellpeti
nagyúr
Én a 6ost használom és semmi baja.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
ntomka
nagyúr
Nem csak elvileg:
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
Möbiusz
tag
Köszi. Már frissítettem is.
-
Fecow
aktív tag
Nem is kellett sokat várni azt hiszem itt az 5-ös stable, ami újdonság, hogy elvileg Mac-re és Linuxra is stable.
[link]Nyergeld meg a nagyot
-
jakuzza
csendes tag
Miért lehet az,hogy feltelepítem a chrome-ot,aztán hiába indítom el-nagy fehér oldal fogad,...pörög az oldal töltését jelző kis ikon,de nem történik érdemleges-nem tölt be semmilyen oldalt,még keresni sem lehet...
Már újratelepítettem,tűzfalban beállítottam--nem tudom mi lehet a bibi!
Mit gondoltok? -
Syl
nagyúr
-
emre33
addikt
Lementett jelszavakat hogy lehetne a net-re menteni? Vagyis a google fiókomba?
6.0 dev verzió is csak a beállításokat, témákat és a könyvjelzőket menti le.kösz
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
-
Möbiusz
tag
Sziasztok!
Ez melyik? Már a végleges ötös? -
-
Lui04
aktív tag
válasz egykori #1906 üzenetére
Használj chromeplust, abban van beépített ie tab, az működik rendesen.
2. problémádra sajna nem tudok válaszolni -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
A helysírás ellenőrzőt, h tudom magyarra állítani?
-
egykori
őstag
Hali,
Használ valaki közületek IETab-ot a Chrome-hoz? Van két kieg is, de nekem egyikkel sem működik.
A másik problémám a Gmail kezelésével van. Több Gmail fiókot szeretnék kezeltetni, de nem tudom melyik kieg hajlandó rá a sok közül. Tudnátok erre javasolni valamelyiket?
Már többször nekirugaszkodtam, hogy használjam a Chrome-ot, de mindig ezek vették el a kedvemet.Köszi
-
ntomka
nagyúr
válasz johnyxy #1903 üzenetére
Igen, sokan problémáznak ezen, ezért utána is jártam a dolognak. Rossz hírem van: a 0.2.149.27 (1583) verzió óta (2008.09.02) ez jelentett probléma, mégsem történt változás. Szóval könnyen meglehet, hogy a Google nem is akar ez ügyben lépni.
Mindenesetre a levelezési listát megcsillagoztam, ha lesz változás, itt jelzem. Ez a türelmeseknek és a Chrome-ot ennek ellenére kedvelőknek szólt.ツ Headphones on - World off
-
johnyxy
csendes tag
Sziasztok!
Kerdes a kovetekezo...
Chrome mindig lementi megkiserli lementeni a fileokat...
ha egy torrentet v csak radiot nyitok, erre nincs szuksegem
FFnel siman ment, h egybol nyitotta a megfelelo programmalvki tud vmi megoldast?
mar olvastam vissza, mas is pedzegette a temat, de megoldast nem talaltam...
koszi
Aki vadállatot csinál magából az megszabadul az emberi lét fájdalmától. /Dr. Johnson/
-
törölt tag
Van hozzá valami hasonló mint a FF-hez a Video DownloadHelper ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Nintendo Switch
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest