Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Bianconeri
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Chrome-mal keresés ugye ctrl+F, viszont FF-ben volt olyan opció, hogy beállítható volt ha elkezdesz gépelni, már keresi az adott szót az oldalon. Szerintem ez hasznos, kevesebb gépelés.
Itt ilyen opció nincs? -
Viktor89
aktív tag
Nekem is EZ a problémám van és nem találtam meg rá a választ,neki sem válaszoltatok.
[ Szerkesztve ]
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Nekem az a gondom, egyik napról a másikra nem töltötte be a java-s alkalmazást a net oldalon még a tálcán sem jelenik meg az ikon. A Firefox vagy IE simán betölti, nem értem mi történt, újraraktam a java-t és a chrome-t is de semmi!
Munkához kellene mert a firefox iszonyat lassú!
Előre is köszi!
-
Mateosz
aktív tag
Egyelőre semmi, továbbra sem frissül.
A következőket próbáltam:
- áthelyeztem másik meghajtóra a 8-as könyvtárakat
- majd egyesével vissza
- majd mindegyiket külön-külön is próbáltam, és az összes áthelyezés előtt és után is megpróbáltam, de semmi.
Amikor a mostani 7-es könyvtár nem volt a helyén, akkor el sem indult.Ezt írja ki továbbra is minden alkalommal.
*** Be prepared! ***
-
w333
félisten
Akinek nem müködik a chrome itt a megoldás
Mielőtt
Először is Adataidat könyvjelzőidet mentsd el
Google Chrome > Uninstall és Böngészési adatok tölése
Majd Start menü > Futattás: regedit
HKEY_CURRENT_USER > Software > Google > jobbklick és Törlés
HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE >Google > jobbklick és Törlés
Ezt megcsinálod és olyan mintha soha nem lett volna telepitve a Chrome a számitógépre
Mostmár telepitheted a Chrome-t és minden müködik[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Mateosz
aktív tag
Megnéztem, megtaláltam amit most ír ki (7.0.xxx bocs, a többit nem tudom fejből, másik gépről tudok most netezni), és van még 2 db 8.0-ás is, 25x illetve asszem 27x-re végződő.
A tünet pontosításához még annyit, hogy amikor elindítom, akkor nem indul el rendesen, mert a kezdőoldal helyett csak fehér lap van, alul 5 különböző törtfehér csíkkal, de tudok új lapot nyitni és ott már minden rendben.
*** Be prepared! ***
-
CHIPman
nagyúr
válasz CHIPman #2154 üzenetére
Ismét aktuális a kérdésem, talán már megoldható.
Üdv.
Szívesen használnám a Chrome-ot, de a Firefoxot túlságosan megszoktam, és két dolgot hiányolok.
1: Hogy lehet azt beállítani, hogy a Cookie-kat automatikusan mentse, a jelszavak mentésére rákérdezzen, viszont a böngészési előzményekből semmit ne jegyezzen meg, csak az utolsó ~10 oldalt, és azt is csak egy menüben?
2: Ezt a kijelölési módszert hogy lehet megváltoztatni?hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Fecow
aktív tag
válasz Poll Tamás #3380 üzenetére
Nem biztos, hogy erre gondolsz, de menj a nem régiben lezárt lapok feliratra az egérrel, menj végig a tőle jobbra lévő vonalon egészen az 'X'-ig arra kattints, és eltűnik.
Nyergeld meg a nagyot
-
ntomka
nagyúr
válasz Mateosz #3379 üzenetére
Itt nézd meg mit látsz:
c:/Users/<Felhasználóneved>/AppData/Local/Google/Chrome/Application
Verziószám szerint milyen mappák vannak?
(#3380) Poll Tamás: Csikókat nemtom hogy kell eltüntetni, sakkban ütik őket pl., de ezzel el tudod érni szerintem amit szeretnél.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
Poll Tamás
tag
Üdv!
Hogyan lehet eltüntetni ezt az alul levő "nemrégiben bezárt lapok" csikót?
"A tenger szépsége nem csökken szemünkben attól, hogy tudjuk, olykor hajók süllyednek el."
-
Mateosz
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek sejtése, hogy miért nem tud frissíteni a Chrome-om 7-ről 8-ra?
Win Vista 32 bit, eddig minden frissítés rendben zajlott, már 1 éve Chrome-on élek, de most valami nem stimmel.
Ha az about-nál lekérem a verziószámot, akkor kiírja, hogy Restart to finish updating, de újraindítás után is ugyanezt írja ki.
Már a gépet is újraindítottam, az sem segített...Előre is köszi a segítséget!
*** Be prepared! ***
-
-
Sonja
nagyúr
-
törölt tag
hát, egy ilyet találtam: [link]
ott is azt javasolják, hogy tűzfalat meg hasonló harmadik féltől származó biztonsági programokat és hackeket kell megvizsgálni, mert belekontárkodhatnak a programok működésébe sajna.
illetve a kérdező végül arra jutott, hogy a böngésző alatti silverlight plugin okozta a gondot. érdemes lehet esetleg frissíteni ezeket, hátha segít, vagy ha nem használod, akkor le is lehet tiltani. -
giigz
veterán
válasz #16820480 #3367 üzenetére
Semmilyen más tűzfal program nincs fent. Én semmit nem csináltam, ezelőtt hónapokig tökéletesen működött. Most pedig frissen formázva is elromlott.
Semmi hibaüzenet, vagy akármi más.De eléggé instabil az egész gép, szerintem valami vírus lehet. C-t és a D-t is le kellene formáznom.
-
törölt tag
hát, az xp saját tűzfala biztosan nem fogja meg. a kérdés az, hogy tettél-e fel valami más tűzfal programot, ami ugye rákérdez minden kimenő forgalomnál, hogy engeded-e, hogy xy program adatot forgalmazzon. ilyenre szoktak időnként emberek figyelmetlenül kattintgatni, és ezzel letiltani dolgokat.
amúgy érdekes jelenség. van valami hibaüzenet, vagy ilyesmi esetleg? -
giigz
veterán
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #3362 üzenetére
Sikerült, remélem most már jó lesz.
Kösz a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz westcoastog #3351 üzenetére
Bekapcsolod a szinkronizálást, felnyomja a dolgait, uninstallálod, törlöd a profilkönyvtárat, telepíted a stabilat vagy valamelyiket, szinkronizálás bekapcs.
-
törölt tag
válasz westcoastog #3359 üzenetére
azok nekem is, és teljesen jól mennek. viszont ezek nem pluginek, hanem kiterjesztések. plugin például a flash, vagy silverlight, vagy java. esetleg megnézheted, hogy a címsávba chrome://plugins/ címet beírva, és átmenetileg kiiktatva a plugineket megjavul-e.
-
törölt tag
válasz westcoastog #3357 üzenetére
hmm, meg kéne nézni, hogy miért hal meg. lehet, hogy valami plugin, vagy ilyesmi okozza. csak nem tudom pontosan hogyan tudod előhozni a hibakonzolt, vagy log-ot (de majd jön egy hozzáértőbb, és megmondja).
-
törölt tag
válasz westcoastog #3354 üzenetére
nem tudom. a telepítő elvileg semmi különöset ne mcsinál, csak bemásolja a fájlokat a megfelelő mappába, és kitesz egy-két ikont, aztán annyi. nem lenne szabad ettől megboruljon. bár ha éppen másolja fel a fájlokat, és közben ellkezded felülírni őket még egy telepítővel, az lehet, hogy gond.
-
westcoastog
veterán
válasz #16820480 #3353 üzenetére
Ha jól megfigyeltem, akkor előtte letöltöttem valamiket a chrome-al, és utána zártam be, és akkor írta ki. Tegnap fölraktam a 8-ast aztán vissza a 10-es dev-et még nem csinálta. Az nem lehetett gond hogy amikor először telepítettem a dev-et vagy 5-ször elindítottam? Mert az úgy települ hogy nem jön be semmilyen ablak csak lefut a háttérben, én meg azt hittem nem indul el, de utána mondták hogy akkor az már föltelepült, bár ez szerintem hülyeség.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #3352 üzenetére
hmm, érdekes, hogy a béta ilyen problémás legyen. én már nem is emlékszem mióta folyamatosan a daily trunk-ot használom, és még abban sincs olyan gyakran észrevehető hiba.
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #3351 üzenetére
Most visszafrissítettem a 10-es dev-re, próbálgatom hogy most jó lesz e.
-
westcoastog
veterán
Fölraktam a 10-es verzió bétáját, mondták hogy tegyem fel mert jó, fenéket, jópárszor bezárás után kiírta hogy jaj lefagytam, most letöröltem, de úgy hogy a dolgaimat meghagyja, föltettem a stabil verziót, de az indítás után azt írja hogy profilom nem működik mert a chrome újabb verziójából származik, meg lehetne oldani hogy ezt ne írja ki?
-
lorcsi
veterán
válasz #16820480 #3346 üzenetére
persze
ha új lapra kattintok akkor csak ennyi jelenik meg :megoldódott
választottam egy másik skin-t..ekkor már megjelent az oldala aljába leggyakrabban bezárt és a legutóbb látogatott oldalak listája. innen már könnyen visszaállítottam a korábban tanácsolt módonTx mindenkinek
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
wxppro
aktív tag
Üdv, nem tudja valaki, hogy a Google keresőjét miért nem lehet beállítani 10-nél több találat megjelenítésére? Akárhova állítom (20,30,50 vagy 100), a rendszerük "elmenti", majd ahogy visszalépek a főoldalra, megint csak 10 találatot hoz egy oldalon, újra a beállításokba belépve, meg ott virít újra a 10. Ötlet? Xp, Win7 alatt is ez van, és Chrome-ot használok.
-
giigz
veterán
Sziasztok!
A kedvenc böngészőmmel ( Chrome ) történt egy kis probléma. Nem hozza be az oldalakat. Akármire kattintok rá, nem történik semmi.
Újratelepítés megvolt, más ötletem nincs. Aki tud, légyszi segítsen!
Előre is köszönöm mindenkinek!
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Apollo17hu
őstag
A "nagykockák" alatt nálam a nemrégiben bezárt lapok vannak. Valószínűleg leikszelted ezt a részt, azért nem látod. Viszont a lap legalján, a bal alsó sarokban ott van, onnan vissza tudod hívni, ha rákattintasz a "Nemrégiben bezárt"-ra, majd utána a felbukkanó részben ismét a "Nemrégiben bezárt" linkre.
-
ntomka
nagyúr
Lesz ilyen, de már beszéltünk róla. Kiszedték, mert egy sor biztonsági kérdés felmerült (nagyon bugos volt főleg), és ahogy írtad, ebbe tényleg nem akarnak belebukni. A jelszó szinkronizálással szemben a biztonság kiemelt prioritású, így ha kell, el is vetik az implementálását. Bár vehetnének példát a lastpassról.
[ Szerkesztve ]
-
Apollo17hu
őstag
Hali!
Ingyenes tárhely mysql admin felületére szeretnék bejelentkezni, de nem sikerül - Chrome-ban. Firefox-ban simán működik. Mi lehet a gond? (A cookie-beállítások alapértelmezettként vannak, ahogy az néhány hsz.-szel fentebb egy képen is látható. Ugyanezeket a beállításokat találtam, amikor rákerestem a Chrome cookie-kezelésére guglival is.) Lehet, hogy bugos a Chrome vagy van még vmi spéci beállítás, amit meg kellene ejtenem?
-
Bavid
senior tag
Miért nem működik a google sync? Újra raktam a chrome-ot, beállítottam h szinkronizáljon a fiókommal, ki is írta, hogy rendben megtörtént, de semmit nem csinált, gépet is újraindítottam semmi! Ötlet?
-
-
hoffman_
nagyúr
#3303-ra senki?
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogy bírok a könyvjelzőkhöz kulcsszót rendelni? Firefox-ból importáltam a könyvjelzőket, és azok működnek, de nem találom, hol lehet új könyvjelzőkhöz hozzáadni...
-
Sonja
nagyúr
Beállítások -> Kezdőoldal: Használja az új lap oldalt kiválasztani! Ha ezek után nem mutatja, csak alul írja ki, mint az alábbi képen
akkor, Kattints rá a Leggyakrabban látogatott webhelyekre, majd a megjelenő listában az alsó, Leggyakrabban látogatott webhelyekre írása. Utána már csak a felső Leggyakrabban látogatott webhelyek kiiírásra kell kattintani és a képük is megjelenik.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
lorcsi
veterán
kellene egy kis help...
ha új lapot kérek, akkor eddig ott volt nagyban a korábban sokat látogatott oldalaim (nagykockák) és kicsiben alatta még egy sor iylen
de valahogy eltűntekHogyan lehetne ezeket visszahozni ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Sonja
nagyúr
"No. We were talking to Tom Joseph, the developer of AdThwart. He didn’t have time to continue AdThwart development so he agreed to hand over the project to us which we will continue under a new name (Adblock Plus for Google Chrome) while keeping the existing users. So we get to start with an existing and relatively small codebase which already reuses parts of the Adblock Plus source code. And we win Tom Joseph as a contributor."
Magyarán az AdThwart "megszünt" és lett belőle Adblock Plus for Google Chrome, ezért cseréli le!
-
San398
őstag
Feltettem az AdThwart kiegészítőt és a Chrome kérdés nélkül lecserélte Adblock Plus-ra! Eltávolítottam az Adblock Plus-t majd visszatettem az AdThwart-t. A Chrome ujra lecserélte Adblock Plus-ra! Mit tudok ellene tenni! A Chrome-ot támogatja az Adblock Plus fejlesztője?
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Sonja
nagyúr
Van egy ilyen program is, hogy Google Chrome Backup! Ez is olyasmi, mint a Mozilla Backup!
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Van olyan lehetőség, hogy a Chrome összes beállítását mentsük, hogy a gép újratelepítése után gyorsan ugyanolyan lehessen? Mint pl. a Mozbackup/profil mappa mentése a Firefox-nál.
Mert ha újra be kellene állítanom megfelelően a Speed Dial-t, például, hát az tovább tartana, mint szeretném.
-
Fecow
aktív tag
válasz #16820480 #3316 üzenetére
Én is úgy emlékszem, mintha egyszer már berakták volna valamelyik dev/canary/daily-be, de valamiért ezt nagyon körültekintően akarják kezelni. Mondjuk jogos, ezt elszúrják, olyan negatív visszhangot kapnak amiket csak hónapok, évek múlva hoznak rendbe. Mondjuk azért örülnék ha már lenne ilyen lehetőség is benne.
Nyergeld meg a nagyot
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Psychonaut #3310 üzenetére
Ha a gmailes sync-re gondolsz, azt nagyon nem szeretem. Vagy nem erre gondoltál?
-
Vasinger!
nagyúr
Hol találhatom a Chrome beállításait, jelszavait és könyvjelzőit. Holnap új wint rakok fel és le szeretném menteni.
-
AXisBOLD
addikt
üdv.
ha törlöm a Chrome-ot akkor a mentett jelszavakat is törli vagy azok megmaradnak valahol és ha igen akkor hol?
köszi
Aurea mediocritas
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok,
Ez a problémám már jó ideje, tudnátok segíteni? Gondolom hogy nem Youtube, hanem Chrome "bug".
Youtube. Be van pipálva a stay logged in, de nem tart bent. Bekapcsolás után be kell jelentkezni, és akkor jó "aznapra", de reboot után megint be kell logolni. Most W764bit van, XP32sp3 alatt is ezt csinálta. Gondolom ez Chrome beállítás. Valaki tudja esetleg?
Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Fecow
aktív tag
Az nem jó, hogy megfogod a címet és a könyvjelzősávon arra a mappára húzod amibe szeretnéd berakni?
hackeeeee:
Tudtommal elvetették az aero-peek használatát, kb egy évvel ezelőtt. De a 9-es bétában még biztos nem alapértelmezett, sőt chrome experimentsben sem bekapcsolható. Szerintem aero-peek már sose lesz benne, legalábbis én nem látok rá érvet, hogy ha eddig nem rakták bele, akkor ezután miért tennék. Hiszen már egyszer implementálták, de kiszedték.Nyergeld meg a nagyot
-
Sonja
nagyúr
Igen, ezt tudom és épp ezt szeretném kiváltani, mivel ez nekem nagyon nem tetszik. A lényeg, hogy ha a könyvjelzősávon lévő Olvasom mappára rákattintok, akkor rögtön legyen ott egy Könyvjelző hozzáadása opció legelől. Készítettem egy képet, hogy Firefox alatt hogy van.
Egyelőre ilyen kiterjesztést nem találtam, de más fajtát igen. Talán úgy is jó lesz, ha más nem lesz.
Közben még egy valamit nem tudok megoldani! Nevezetesen azt, hogy ha az utolsó fület is becsukom, akkor ne záródjon be a Chrome. Erre találtam egy kiterjesztést, de az se az igazi, mert nem működik nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest