Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
A linkelt cikkel inkább a hatásvadászat a bajom, és sajnos ezen a portálon is kezdi felütni ez a fejét. Egyébként lehet, hogy sok biztonsági rést találnak a Chromeban, hisz sokat örököl a Webkiten keresztül, de a javítási sebességet tekintve az élmezőnybe tartoznak.
ツ Headphones on - World off
-
v.attis
őstag
válasz Psychonaut #3198 üzenetére
nem segített.
A videa meg megy rendesen. Itt valami oldal formátum feldolgozási hiba lehet.[ Szerkesztve ]
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Tegnap óta nem megy a video oldalak többsége. IE meg viszi simán. Nem tudom mi történt, nem vagyok állandóan a gépnél, tőlem frissíthetett valamit. A youtube csak félíg jön be, a képek hiányoznak rajta. Videonak esélye sincs, hogy elinduljon. -
pete_21
addikt
A Chrome leginkább azért új a listán, mert nemrég tett szert ilyen arányú piaci részesedésre.
De szerintem nem baj, hogy rajta vannak ezek a szoftverek a listán, mert ez azt jelenti, hogy foglalkoznak velük, mind a fejlesztők, mind a támadók. Mellesleg a biztonsági réseket mindig prioritásként kezelik, szóval ezek már biztosan ki vannak javítva (nagyjából mindegyik említett szoftverben). -
Dakos
tag
Lehet h igazad van de ezt nem ők állították ezt a tesztet minden évben megcsinlja egy külön erre szakosodott emberekből álló csoport ők csak megírták h milyen eredményre jutottak.
Tavaly is volt ilyen teszt akkor a Firefox győzött magasan idén önmagához képest jól teljesített bár még mindig "előkellő" helyen áll de a Chrome ezzel meglepett nem hittem volna h megelőzi a Safarit és az Fx-et is.
De mint ahogy a cikben is írják ez nem számít hiszen ez még nem azt jelenti h ennek a használata a legveszélyesebb csak azt h ebben találtak a legtöbb hibát amit mellesleg általában hamar kijavítottak főleg a Chrome esetében.
Meg azt is figyelembe kell venni h a Chrome először vezeti ezt a listát ellenben az Fx már az utóbbi két évben is az első 5ben szerepelt a Safari pedig már régebb óta.[ Szerkesztve ]
What is the browser? Is the Yahoo :DDD :D :DD :C
-
-
Sziasztok!
A szinkronizációnál emlékeim szerint (google account-tal való szinkronizációra gondolok) be lehetett állítani, hogy a jelszavaimat is mentse el. Most be akartam állítani ezt a funkciót, de nem találom sehol. Tudnátok segíteni? Köszi!
-
villamos
őstag
Nos...
Olyan problémám van, hogy egy fórum olvasása közben nem működik a sortörés. Firefox alatt viszont igen. A kérdésem, hogy be tudom e valamilyen módon állítani ezt a csodát, hogy ne kelljen állandóan görgetni?[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Dakos
tag
A Chrome a legveszélyesebb szoftver:[link]
What is the browser? Is the Yahoo :DDD :D :DD :C
-
RpPRO
őstag
Yahoo levelezovel nalatok is lassu a Chrome? Nalam a legfrissebb beta megy.
Bejelentkezem, megyek inboxra, elojonnek a levelek, kivalasztok egyet es kb 10mp-ig 80-90%-os CPU tekeres. Azert furcsallom, mert pl. tuzroka mellett pikkpakk bejon, nincs akadas.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Bavid
senior tag
Sziasztok! Problémám az lenne hogy a Chrome nem mutatja az előzményeket, tehát belemegyek az előzményekbe, akkor semmi nincs ez előzmények felirat alatt, ha viszont rákeresek mondjuk arra az oldalra amit az előbb zártam be mutatja rögtön. (Google Chrome 7.0.517.44)
-
Narxis
nagyúr
Nálam össze-vissza megy, itt pl. ezen az oldalon/tabon jó, de másikon már nem akárhányszor kattintok. Persze, dev, lehet benne sok hiba csak aszittem nálam van gond. Azé tettem fel mert pár helyen áradoztak, hogy mennyivel gyorsabb a stable verziónál.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
Vissza lehet állítani stable-re ha futtatom az ahhoz tartozó ChromeSetup.exe-t? Vagy el kell távolítanom előtte teljesen a Chrome-ot? Még megpróbálok egy rebootot, de nekem ez baromi kényelmetlen mert NotScriptet használok és sehogy se tudom benne így engedélyezni a scripteket.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
válasz #16820480 #3178 üzenetére
A letöltési sávot alul nem tudja magától bezárni?
Pl. mint Firefox-nál a DownloadStatusBar
A dev verziónál másnál is problémás az eszköztáron vagy url sávban megnyitott ablakok mérete?
Erre gondolok:
[ Szerkesztve ]
-
-
Narxis
nagyúr
Hali!
Dev verziót(9.xxx) használom de már a stable verzió használatakor meg akartam kérdezni, hogy a letöltött fájlokat el lehet tüntetni automatikusan valami addonnal vagy beállításokkal? Tehát ne nekem kelljen az x-re kattintani vagy megnyitni és törölni a letöltéskezelőből. Azért mert pont ott van a cFosSpeed program ablaka az x helyén...
Azt meg lehet még oldani, hogy a torrent fájlokat egyből megnyissa a uTorrent?
-
ntomka
nagyúr
válasz énvagyokAdam #3174 üzenetére
Ha linuxot használsz, akkor könnyen fel lehet csatolni a megfelelő könyvtárakat a memóriába. Windowson is lehet ramdriveot csinálni valahogy.
-
énvagyokAdam
tag
Hali!
Van lehetőség arra hogy a chrome ne töltsön le átmeneti fájlokat? Legalábbis ne a merevlemezre tegye őket, max tárolja őket a memóriában. Célom SSD kímélés lenne.
(nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Cyberbeni
addikt
a file:/// típusú helyekről hogy lehet direktbe megnyitni valamit? mert mindig elkezdené letölteni :S (pedig ugye már a gépemen van)
-
scott_free
senior tag
válasz scott_free #3169 üzenetére
közben rájöttem: amikor előjön a lista, akkor simán föléje megyek az egérrel annak, amit ki akarok törölni és nyomok egy delete-t.
-
Fecow
aktív tag
válasz scott_free #3169 üzenetére
Hello!
Én nem használom ezt a funkciót, de tippre Options->Personal Stuff-> Autofill Options és ott az Edit, vagy a Remove.Nyergeld meg a nagyot
-
scott_free
senior tag
hali,
van ugye a Chrome-ban ilyen automatikus kitöltés, amikor egy űrlapon elkezdek begépelni és rögtön felajánlja a kitöltést. ez rendben is van, de innen hogyan tudok kitörölni rosszul megadott adatot?
(pl. elgépeltem egy emailcímet, erre most a jó mellett a rosszat is felajánlja mindig) -
Balinov
titán
udv,
tudtok ajanlani egy olyan Chrome kiegeszitot (7.xxx verziohoz), amivel az adobe.tv-rol a beagyazott flash videokat le tudnam menteni? Konkretan erre gondolok peldanak okadek
Koszonom
Balinov6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
GabN73
addikt
bocs egy hülye kérdés: előzményeket,könyvjelzőket hol tudom elmenteni? mert újra akarom telepíteni szegénykémet
(gép vírusmentes,registry is tiszta)
-
ntomka
nagyúr
válasz Poll Tamás #3160 üzenetére
Próbáltál egy teljes gyorsítótár ürítést?
-
Poll Tamás
tag
Üdv!
Már az első verzió óta használom ezt a böngészőt, de most az a bajom, hogy nem tölti be a weboldalakat, mióta 7-ről 8-as (beta) verziószámra ugrott.
Régen hibátlan volt, most elindítom, és semmi, még a gyorshívó sem jelenik meg."A tenger szépsége nem csökken szemünkben attól, hogy tudjuk, olykor hajók süllyednek el."
-
ntomka
nagyúr
Én most is így blokkolom, és rendszergazda jogkör kell a módosításához. Pont elég és a leggyorsabb, legtisztább ilyen célokra. Hátránya, hogy 404 és hasonló dolgok jelennek meg a helyén, amit éppen ki lehet kerülni egy könnyűsúlyú proxy beállításával, ami vagy üres oldalt dob be, vagy egyedi hibaoldalt.
-
ntomka
nagyúr
A táblázatnak megfelelően megkeresed a hosts fájlt, majd megnyitod szerkesztésre és a végéhez adod ezt a két sort:
127.0.0.1 www.youtube.com
127.0.0.1 youtube.comツ Headphones on - World off
-
törölt tag
az szerintem csak internet explorer alatti szabályt állít be, nem globálisan.
alapból nem találtam ilyen funkciót a chrome-ban, de ha mondjuk felteszel egy adblock kiegészítőt, akkor abban a feketelistára fel tudod venni az egész youtube-ot, vagy akár személyes filterként is beállíthatod.
-
zetecR
addikt
válasz #16820480 #3144 üzenetére
Annyira nem vészes, nem hackeret foglalkoztatok, (még csak nem is PH! addiktokat ), egyszerűen csak annyit szeretnék, hogy nem menjen a www.youtube.com.
Emiatt próbáltam az Internet tulajdonságai -> Tartalmi tanácsadó -> Tiltást, de ez valamiért nem működik.Vagy máshol kellene keresgélnem?
-
ludla
őstag
Vannak jó programok több gép felügyeletére és letiltható szinte minden a gépeken vele Netsupport Mint az iskolákban
[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
törölt tag
-
zetecR
addikt
Az irodában szeretném letiltani a youtube elérést.
Ezt a Chrome-ból, vagy a Win XP alól tegyem? -
Kelvin
őstag
válasz Sweet Lou 6 #3138 üzenetére
Csak nem te írtad az utolsó kommentet a no history bővítmény üzenőfalán?
"i need it too much because for some reason my girlfriend check my netbook every night"
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Psychonaut
veterán
Chrome Toolbox, szerintem hasznos kiegészítő.
-
ntomka
nagyúr
válasz Sweet Lou 6 #3136 üzenetére
Mondjuk ezt nem értem. Ha adatvédelem miatt nem akarod az előzményeket, akkor a sütik megtartása a legrosszabb, mert azokból egyből kiderül, hogy hova tartoznak és munkamenetet meg egyéb infókat tárolnak. Egy egyszerű url-ből, amit az előzményekből szedsz ki, nem derül ki ennyi minden.
-
ntomka
nagyúr
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Psychonaut
veterán
válasz Sweet Lou 6 #3132 üzenetére
Miért nem indítasz inkognitóból?
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.!
Elnézést, ha már volt a fórumban ez a kérdés, de hol tudom azt beállítani Chromiumban (9-es), hogy ne jegyezze meg a böngészési előzményeket?
sweetlou6.wordpress.com
-
cellpeti
nagyúr
És az miért lehet,hogy nem tudja megnyitni a pdf fájlokat? Feltettem a PDF nézegetőt is.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Chrome megtudja már nyitni a torrent fájlokat? ntomka, hol találom a Chrome feladatkezelőjét?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Fecow
aktív tag
Sziasztok!
Béta állapotba ért a 8-as.[link]
-Alapértelmezett lett a beépített PDF viewer.
-Frissült a szintén beépített flash player.
-Bekerültek a kísérleti funkciók(about:flags), most már több mint az eddigi 1 db.
-Bekerült a click to run plug-in funkció is.
Ezenkívül szerintem kikerült a New Tab Page-re a szinkronizált Google Account neve, és én egy kb. 20%-os javascript gyorsulást is tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
Nyergeld meg a nagyot
-
ntomka
nagyúr
Kikerült a Logoutra a cikkem a kiegészítőmről: [link], ezzel felkerült egy újabb verzió is. Aki eddig használta, annak elvileg automatikus frissítésként megérkezett.
-
ntomka
nagyúr
válasz kenesei1982 #3110 üzenetére
Sajnos nem. Én is örülnék neki, ha valahogy kezelhető lenne ez a dolog.
-
aktív tag
hi,
ki lehet kapcsolni vhol a chrome-ban, hogyha letöltök 1 fájlt, akkor ne ugorjon fel alul az a tálcaszerű sáv és írja ki hogy mit töltöttem le?
-
fess
őstag
gmail nélkül nem lehet rss híreket felvenni?
-
fradi81
veterán
Hello
Hogy lehet firefoxból a könyvjelzőket jelszavakkal együtt átvinni chromeba, ha nem kérdez rá?
moto g72, Ninebot d28e
-
zoo8800
veterán
Hali,
tegnap óta meghülyült az AD Bolckom
Egyedileg hozzáadni semmilyen reklámot nem lehet, és a reklámboxokat se húzza össze azoknál a reklámoknál (a legtöbbnél, néhányat összehúz), amiket megtalál.mi lehet ezzel?
rip and tear, until it is done
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest