-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepe
aktív tag
Sziasztok!
Ma nem tudtam belépni a fiókomba, mert valamilyen különös tevékenységet észlelt a gmail. Most addig nem enged be, amíg meg nem adom a telefonszámomat, hogy ellenőrizni tudja, hogy ez tényleg az én fiókome. Ezt ki lehet valahogy kerülni, csak mert nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek számomra?
Nihil Novi Sub Sole /::\ https://bit.ly/2R7gwB2
-
Rototti
senior tag
válasz Psychonaut #3797 üzenetére
Mint mondottam óvatosan tálalják, nem kapkodnak. Mivel még kész sincs és nem tudják, hogy milyen visszhangja lesz, így érthető, hogy nem úgy harangozzák be, hogy az FB halott.
Kimi - The King of Spa
-
Rototti
senior tag
válasz bAtt001 #3793 üzenetére
Nem ide tartozik, de ez (még) nem a google facebook-ja. Egyelőre nem facebook-killer-nek szánják. Ahogy a neve is tartalmazza ez egy project, csak meghívásos alapon működik és fejlesztés alatt áll. Természetesen mindenki tudja, hogy mi ezzel a google-nek a célja, de most talán a Wave és a Buzz hibáiból tanulva fokozatosan tálalják.
Kimi - The King of Spa
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
tenyleg. be is lehet ugy allitani, asszem, hogy egy peldany maradjon a kiszolgalon.
kar, hogy a xobni 4 gmail meg nincs kinnt
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
lorcsi
veterán
szasztok !
kellene egy kis help
volt egy csevegésem a mai nap egy ismerőssel és szeretném ezt tovább küldeni
régebben megjelent az egész összegezve (mint egy sokáig folytatott levél) ,d e most sehol nem találomeladó: vadi új soundcore motion+
-
Balinov
titán
-
MichaelSD
őstag
-
Balinov
titán
Sziasztok,
van-e valami modja a gmail-ben (akar beepitett feature-val, akar valami zongezo extension-on keresztul), hogy kulonfele statisztikakat kapjak a gmailes accountomrol?
Egeszen konkretan arra lennek kivancsi, hogy felado szerint csoportositva kitol hany darab emailem van az inbox-ban?
Koszi
Balinov6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
bAtt001
addikt
ha rendesen felcímkézed őket akkor tudod törölni az olvasottakat csak. rámész a címkére bal oldalt akkor kilistázza az összes odatartozó levelet. utána felül a legelső gomb a kijelölésé ott meg kiválasztod az olvasottakat és törlés. nem próbáltam még de logikus hogy így működni fog. am érdekes levelezésed lehet ha 4000 levél 7 gigát foglal nekem 5ezer van most és 250 megát foglal összesen
-
EmberXY
veterán
Szerintem ezt nem lehet változtatni... Legalábbis én sem találtam ilyen beállítást, mindig csak 20-at mutat...
Gondolom jóval több levélen akarsz valamilyen műveletet elvégezni, mint amennyi a keresési oldalon megjelenik.
Esetleg próbáld úgy megoldani, hogy amire keresnél, ahhoz átmenetileg létrehozol egy szűrőt, és alkalmazod a meglévő levelekre, vagyis a találatokra (ez garantáltan az összes találaton végrehajtja a kijelölt műveletet) ---> igy át tudod helyezni az összeset akár egy cimke alá, vagy akár a kukába, stb, ha ilyesmit akartál csinálni, akkor ezt tudom javasolni (amennyiben tényleg nincs részletes beállítás a keresőhöz).[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
F-ECT$
titán
Azt hogyan lehet megcsinálni, hogy egy keresési eredmény összes olvasott levelét kijelöljem? (Jelenleg csak az adott oldalon levőket tudom kijelölni.) Vagy hogyan tudom elérni, hogy ne csak 20 levél jelenjen meg a keresési oldalon?
Dive ever, work never.
-
localhost
Közösségépítő
válasz pethYeti #3766 üzenetére
Vagy olyan trójaid van, ami naplózza a billentyűzetleütéseket (keylogger) így hiába változtatsz jelszót, ha ezt a jelszót karakterenként a kártevő egyszerűen elküldi a mailbomber személynek. Így hiába a jelszóváltoztatás!
Takaríts, fertőtleníts, vírustalaníts, több programmal, több forrásból.EmberXY , valahogy nem láttam, hogy te is ezt írtad, sorry.
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
bAtt001
addikt
nektek is szokott olyat csinálni (friss chrome) hogy belépek gmail-be és mintha beakadna valami mert állandóan várakozik a szerverre és fent forog a kis karika?
-
EmberXY
veterán
válasz pethYeti #3764 üzenetére
A címeken is látszik, hogy mind különböző, tehát nagy valószínűséggel valami tényleg szétküldte a belépési adatokat.
Az rendben, hogy a jelszót megváltoztattad, de ha valóban valami trójairól van szó, és a gépeden ugyanúgy jelen van, akkor ugyanúgy ellopja megint a jelszavad.
A Delivery Status Notification (Failure) üzenet elvileg akkor van, ha nem sikerült kézbesíteni az elküldött levelet, lehet, hogy már a gmail rendszere blokkolja a kézbesítést biztonsági okokból.
Szerintem jelöld meg spam-ként a levelet, hogy legalább a spam mappában landoljanak később, és szerintem valahogy lépj kapcsolatba a supporttal, hátha többet tudnak a dologról, és esetleg egy jó alapos ellenőrzést is hajts végre a gépeden szerintem valami trójai munkálkodhat még.Up the Irons!
-
pethYeti
addikt
válasz EmberXY #3763 üzenetére
Ismeretlen Egyesült Államok (comcast.net:66.177.120.158) jún. 7. (3 napja)
Ismeretlen Egyesült Államok (mchsi.com:173.30.73.254) jún. 7. (3 napja)
Ismeretlen Egyesült Államok (comcast.net:24.11.121.23) jún. 7. (3 napja)Akkor megváltoztattam azóta nem is volt idegen belépés, mivel megváltoztattam a jelszót, elvileg ismerősöknek sem ment több levél, csak nekem jön folyamatosan ez amit korábban írtam.
-
EmberXY
veterán
válasz pethYeti #3762 üzenetére
Az e-mail fiókban legalul meg tudod nézni a fiókba való bejelentkezés legutóbbi dátumát, és a részleteknél pedig azt, hogy honnan léptek be... Ha van közte olyan, ami biztosan nem a te gépedről történt, akkor valószínűleg a jelszavad kikerült a gépedről valami kártevő által, és lehet, hogy valami zombihálózat használja a fiókot spam-elésre...
Ha a jelszóváltoztatások után is ugyanez a probléma, akkor szerintem a kártevő még mindig a gépeden van (vagy ha esetleg máshonnan is használtad a fiókodat, akkor lehet, hogy az a gép a fertőzött).
Jelszót mindenképpen változtass, és a gépet sem árt alaposan ellenőrizni, esetleg ahonnan nem biztonságos, onnan ne használd a fiókot (nyilvános hely pl..)[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
pethYeti
addikt
Üdv.
Már 3-4 napja folyamatosan jön a Delivery Status Notification (Failure) levél, tök random időközönként napi 10 minimum.
Magamnak és még jó néhány ismerősömnek küldözgette a leveleket amiben egy url volt, ami valószínűleg egy kamu vírusirtó. Teljesen tanácstalan vagyok.
Még azt is kiírta hogy Amerikából beléptek a fiókomba, de jelszót már 3x megváltoztattam. És még mindig jön a levél:S
-
F-ECT$
titán
Azt hogyan lehet megcsinálni, hogy egy keresési eredmény összes olvasott levelét kijelöljem? (Jelenleg csak az adott oldalon levőket tudom kijelölni.) Vagy hogyan tudom elérni, hogy ne csak 20 levél jelenjen meg 1 oldalon?
Dive ever, work never.
-
őstag
Sziasztok!
A Gmail-ben lévő 3500 levelemből ~1000 olvasatlan lett, illetve a spam mappába is megjelent egy rakat, többek között régi levél. Mi okozhatta ezt? Hogyan tudnám ezt elhárítani egyenkénti átnézésen kívúl másként.
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
Rototti
senior tag
Sziasztok!
Próbálta már vki a kétlépcsős azonosítást?[link]
Jónak tűnik, de ezt írják: "Ha mobiltelefonra szeretne szöveges üzeneteket kapni, akkor az általános üzenetdíjak érvényesek." Akkor ez azt jelenti, hogy minden beérkezett üzenet után elszámol a szolgáltató egy sms díját?Kimi - The King of Spa
-
EmberXY
veterán
válasz jasszer #3745 üzenetére
Ez így már tényleg érdekesen hangzik..
Rákerestem a dologra, találtam ezt, úgy veszem ki, hogy hasonló a probléma, és már elég régi...
Egy lentebbi postban azt írja valaki, hogy a https://mail.google.com címről működik a dolog (ugyebár általában csak simán http van a címben), szerintem érdemes kipróbálni, hátha úgy menni fog.Up the Irons!
-
jasszer
őstag
válasz EmberXY #3744 üzenetére
Lehet hogy nem egyértelműen írtam:
A "normál" nézet az alapértelmezett mindkét fióknál. Belépek a sajátomba, tölt-tölt, frissítek -> semmi eredmény. Átkattintom "alap htmlre" és egyből bejön, gyors, patent. Majd kijelentkezek, belépek a másik fiókba és ott egyből és gyorsan bejön a "normál" nézet, nem kell "alapra" állítani. Ezért is nem értem...Apokalipszis? Ezeknek?!
-
EmberXY
veterán
válasz jasszer #3742 üzenetére
Az alap html nézet általában a lassú kapcsolathoz való, nálam is előfordult néhányszor, hogy a sima nézetet kínkeservesen akarta csak betölteni, ezért kiválasztottam az alap html nézetet...
Ha ezt a fajta nézetet betölti, azon belül van lehetőség arra, hogy ezt alapértelmezettként be is állítsa, vagy esetleg visszaléphetünk a normál nézetbe..
Normális esetben a normál nézetet kéne betöltenie, semmiképpen sem a lebutítottat.
Az nem lehetséges, hogy a te fiókodban alapértelmezettként lett ez beállítva valahogyan? Más ötletem nincs..
Ha betöltődik ez a nézet, nincs lehetőség arra, hogy visszalépj a másikra, esetleg az alapértelmezés visszavonására?Up the Irons!
-
jasszer
őstag
Sziaszok!
Szerintetek az mitől lehet hogy a saját emailfiókomba webről többnyire csak alap, lebutított html nézetben tudok belépni, míg ugyanakkor, ugyanarról a gépről egy másik gmailes fiókba a normál nézettel is egyből bejelentkezik?Nincs rá ötletem...
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
dokee78
félisten
Hali van 2 Gmail accountom.
1. Valahogy meglehet csinálni,hogy a beállításaimat átvigyem egyikből a másikba(naptár beállításokat is)?
2. Lehet törölni gmail accountot,ha igen,hol?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na jó..-...szóval azért kell csoportként mentenem, mert a "kész" felirat csak akkor jelenik meg (látható), ha a címzett-kivállasztó ablak teljes képernyős. De mié?
Ha kicsire összehúzom, nem látható a "kész". Ha ezt az ablakot teljes képernyősre széthúzogatom, akkor sem. Csak, ha az ablak sarkába beklikkelem, hogy full-screen legyen. -
törölt tag
Hali
Mi ez, mi okozhatja, hogy lehet kikapcsolni, mit tegyek?Kimegyek a g-mail oldalára, majd levélírás.
Kiválasztom a szerencsétlent, akinek írnék. Erre, nem lehet leokézni, hanem előbb mentsem el csoportként. Ezt nem tudom megkerülni. Beírom, hogy csoport neve "áojáéih", majd leokézom. Így már tudok írni.
2 perc múlva, vagy bármikor, ha ennek az illetőnek megint írnék, megint kezdődik elölről az egész procedúra.Már nagyon idegesít, de hiába keresgélek, próbálkozok, nem találok ellene semmit.
Szerk: (Ez pár hónapja van így.)[ Szerkesztve ]
-
Robb202
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy IMAP beállításnál ha az e-mail címet két számítógépről használjuk akkor ha az 1. gépről megválaszolok egy levelet akkor azt a 2. gépen is jelezni fogja a felhasználónak az IMAP protokoll? (már hogy az a levél meg lett már válaszolva)
Illetve ha elolvasok egy levelet az 5 olvasatlanból, akkor azt a másik gépen is látni fogja az illető?
-
shteer
titán
a [Report spam] gombot nem lehet odébbrakni? a törlés helyett gyakran rányomok
szerintem jónak tűnik..
-
EmberXY
veterán
válasz RootRulez #3730 üzenetére
Azért még ne add fel szerintem.
A levelekre illik válaszolni, hacsak nem valami tahó használja jelenleg, lehetséges, hogy tényleg inaktív a fiók, és az is lehet, hogy te regisztráltad - bár arra illene emlékezni, legalábbis arra, hogy regisztráltad-e vagy sem...Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz RootRulez #3728 üzenetére
Attól még lehet inaktív, hogy nem a tiéd, az az igazi méreg...
A supportnál azt sem hajlandók megmondani, hogy aktív-e vagy sem?
Ha jól értettem, akkor visszaigazolást is kértél amikor írtál a fiókba, és arra sem jött válasz, vagyis meg sem nyitották a leveleket? Mennyi idő telt el azóta, hogy írtál?Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz RootRulez #3724 üzenetére
Csak a telefonszámos kérdés jön elő? Semmilyen más lehetőség nincs, pl másodlagos e-mail cím, semmi?
Ha az azonosító szerinted egyedi, csak rád jellemző, akkor lehet, hogy csak te írod be rosszul, vagy nem arról a számról van szó (lehet, hogy cseles voltál annak idején... ).
Abszolút nem emlékszel rá, hogy regisztráltad volna? Szerintem érdemes még próbálkozni az egészséges határok között, hátha mégis beletrafálsz, annyira nem kicsi a világ, de ha a supportnál nem segítenek, akkor nem maradt már lehetőséged.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Van egy gmail azonosító, amit regisztrálni szerettem volna, de azt mondja, foglalt.
Mivel korábban is szándékomban állt, lehet megejtettem a regisztrációt és sikeresen elfelejtettem... Küldetem arra az email címre két levelet is, nem jött visszaigazolás és nem is válaszoltak róla. Így jogosan feltételezhetem azt, hogy én regisztráltam korábban és nem használja senki.
Írtam a gmailnek is, de azt mondják nem áll módjukban tenni semmit, mert nem lehet bizonyítani, hogy az enyém (ami nem lep meg, mert ugye én sem vagyok benne 100%-osan biztos...)
Ezzel lehetne valamit kezdeni?
═════════════════════════════════════════
-
válasz MichaelSD #3717 üzenetére
Most nézem, hogy a youtube accountom az lezso6, nem lehet hogy ezért nem lehet regisztrálni a lezso6-ot gmail-re? Bár az a youtube acc viszont a másik gmail címemmel van összekötve...
Nahát, azaz email nem is létezik, nem tudtam rá emailt küldeni. Nofene, lehet csak várni kell. Vagy ilyenkor mi van? Nem létezik, de nem is regisztrálható.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
EmberXY
veterán
válasz infectedmann #3718 üzenetére
Ezt a problémát meg tudod oldani könnyedén egy szűrővel.
Ha a küldött leveleket akarod kiszűrni, akkor hozz létre egy olyan szűrőt, amely azokat a leveleket, amiknek te vagy a feladója, átteszi a kimenő mappába, majd a szűrőt alkalmazd a jelenlegi levelekre, így a bejövőből ezek a levelek átkerülnek a kimenőbe. Ha kész, akkor arra a szűrőre már nem lesz szükséged, törölheted, az ezután küldött levelek úgyis a kimenőbe kerülnek.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
MichaelSD
őstag
válasz infectedmann #3714 üzenetére
Én IMAPpal letölteném egy levelező kliensbe, majd átraknám IMAPpal az új fiókba.
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
infectedmann
őstag
Sziasztok.
Van egy GMail-es email címem, amit már elég rég hoztam létre és a mai napig használok, viszont most létrehoztam egy új gmail címet (ami egyszerűbb és beszédesebb), és szeretném a régiből az újba átvinni a leveleimet. Az átirányítást az be tudtam állítani, de a régi gmail fiókom leveleit nem tudom valahogy átvarázsolni az újba?
-
MichaelSD
őstag
Ha a Gmailben átmész az összes levélbe ott is olvasatlan lesz nem csak a beérkező leveleknél . Balra a címkeknék nem írja ki az összes levélnél, de attól még ott is olvasatlan. Ez a címke használat lényege. A Gmail működése elve és erre nincs megoldás mert akkor kukázni lehetne a címkéket (és sok más Gmail funkciót).
Ha csak az IMAP miatt használsz Gmailt, akkor szerintem egyszerűbb ha átküldöd a Gmailes leveleidet egy másik szolgáltatóhoz, ahol nem használnak címkéket.
-
Sziasztok!
A tényállás a következő: Van egy nagyon régi gmail-es címem amit legalább 3 éve nem használtam, ezért a jelszavát se tudom illetve azt se hogy mit adtam meg másodlagos emailnek, biztonsági kérdés sincs szerintem. Hogyan tudnám visszaszerezni?
Próbáltam mindent, mezei jelszó-visszaállítás, arra azt írta, hogy nincs hozzárendelve google account. WTF. Újraregisztrálni szintén nem lehet. A recovery exam űrlapot kitöltöttem már kétszer is, de csak 3 használhatatlan linket kaptam vissza emailben.
Hogy lehetne ezeket elérni, hogy visszakapjam a címemet?
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
WinMail -en állítottam be a gmailt imap -on keresztül. Megy is minden csak az a baj hogy ha jön egy levél akkor az megjelenik a beérkezőbe mint új levél, az összes levélbe mint új levél és gondolom ezért az olvasatlan levelek között is kétszer szerepel. Ez mitől lehet?
-
MichaelSD
őstag
válasz TheCompany #3706 üzenetére
Ilyennel én is találkoztam. A gond valószínűleg, hogy az email valamilyen spam fekete listára került.
-
TheCompany
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Olyan problémám lenne, hogy egy emailt akarok küldeni és mindig visszadobja a gmail-es akkontom, céges e-mailről van szó, erre hivatkozik a gmail!
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 554 554 Spam email. Email Session ID: {4DD352F2-1000B-C6001FAC-7B6} (state 18).
Ha kicserélem a hálókártyát az internetmegosztós gépen, akkor egy darabig minden jó, megy az e-mail mindenhová, aztán eltelik 3-4 óra és megint visszadobja!
Egyébként háttérinfó, hogy UPC-s kábelnet van a cégnél, és modemből egy PC-re megy, ami szétosztja az egész gyárba a netet mindenkinek, akinek szüksége van rá!
Ha otthonról próbálok küldeni akkor elmegy a mail, ha stick-en küldöm ugyanarról a gépről akkor is elmegy, nem tudom milyen informatikai anomáliáról van szó, de már kezd kiakasztani egy kicsit, vírusírtóztam minden gépet, de semmi se változott, UPC-vel is beszéltem, ott sincsen semmi probléma, jah és a cég informatikusával is beszéltem, akihez az email-t akarjuk küldeni, elvileg ott sem változott semmi! remélem itt valaki találkozott már ilyen problémával, és tud valami ötletet adni, hogy mit lehetne csinálni!
Üdv mindenkinek!
-
mexel
veterán
válasz mukibuci #3695 üzenetére
Köszi, én is ma vettem észre ezt a fantasztikus újítást. Kicsit tele van a hócipőm a programok újításaival. Alpvetően infomokus vagyok, de vannak programok amikből pár évest használok, mert a sok újítás csak túlbonyolítja és felhasználóellenessé teszi a programokat, valamint sokkal több erőforrást igényelnek a szükségesnél. A gmail is próbál minél többet adni, de néha feleslegesen.
-
David89
tag
üdv!
lehet, h nem ide tartozik, de miért van, h mostanában a google maps nem mutatja a budapesti tömegközlekedést? Régebben minden megállónál ki volt írva, h mik járnak arra, most csak annyi van, h bkv.hu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest