-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz rebugra #3498 üzenetére
Én a growl nevű programot ajánlom neked. igaz gmail-re konkréten nem próbáltam de támogatja, mac-en nagy szeretettel használom az értesítésekre, teljes mértékben testre szabható. Rengeteg programot támogat.
Vagy lehet hogy neked kimondottan a gmail growl kell ezt nem tudom, ki kell próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
rebugra
aktív tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami hangüzenettel szól ha jött új e-mail-em. Csipog, vagy valamit csinál. G-mail-es vagyok, Gmail Notifier is jó, csak az nem ad hangot.
Tudtok valamit? Üdv[ Szerkesztve ]
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
kmisi99
addikt
Üdv!
Bizonyos email címekre hogy tudok tiltást tenni? Mert már lassan 3000 olvasatlan üzenetem van annyi felesleges hírüzenetet kapok és ezeket le akarom tiltani -
EmberXY
veterán
válasz mindkilla #3489 üzenetére
Valószínűleg van egy szép trójaid, és talán része vagy egy zombihálózatnak, vagy valaki ismeri a jelszavadat, és macedón IP-ről szórakozik...
Szerintem sürgősen változtass jelszót, és írtsd le a nem kívánatos programokat...
Látom, hogy ráadásul mobiltelefonról történt az egyik belépés, az is érdekes, talán az ügyfélszolgálattal is érdemes lenne felvenni a kapcsolatot ez ügyben, hátha tudnak valamit segíteni...[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
mindkilla
tag
Helosztok
Jól jönne egy kis help.
Spam-eket küld a gmail fiókom. Volt valami mozgás is rajta Macedóniából : Oserious wtf?
Ja, és a leveleket azokra a címekre küldi, amikre már írtam egyébként is, szóval az ismerőseimet boldogítja..
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Úgy látszik erre a hatalmas problémámra nem fog helyes megoldás születni.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Inv1sus
addikt
válasz EmberXY #3484 üzenetére
Hát épp ez a baj, hogy Magyarország Budapest van beállítva és mikor már este van, csak akkor kezd el lemenni gmail-en a nap. Próbálkoztam Tokioval meg New Yorkkal, de mindkettőnél nappal volt este helyett, amit nem értek.
-
EmberXY
veterán
válasz Inv1sus #3483 üzenetére
Én azt hittem, hogy a témák fixek, nem tudtam, hogy egyik-másik változik is, de ez jól hangzik..
Ha le van maradva, az gondolom attól van, mert nem ugyanabban az időzónában van, mint a felhasználó, a google profil beállításoknál érdemes lenne megnézni, hogy melyik ország, esetleg időzóna van beállítva a profilodhoz, szerintem az lesz a megoldás.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Beállítottam a teaházas témát, de zavar, hogy nem napszaknak megfelelően változik (le van maradva kb 5-6 órával). Valakinek van tippje, hogy ez miért nem jó? Vagy milyen helyhez érdemes állítani, hogy megfelelően időzítse a képeket?
Tudom, ez sokakat nem érdekel, de engem igen. Tök aranyos
-
Nektek se megy a Gmail?
Szerk.: már jó, dobálta pár percig az 502-es hibát.
[ Szerkesztve ]
-
Gabás
addikt
válasz macilaci78 #3478 üzenetére
akkor jó jó jelszó + védett gép = védett jelszó
-
EmberXY
veterán
válasz macilaci78 #3478 üzenetére
Tehát akkor helyreállt a dolog és visszakaptad a fiókod?
Up the Irons!
-
Gabás
addikt
-
Gabás
addikt
válasz macilaci78 #3471 üzenetére
a jelszó-visszaállítási témájú email biztosan jelzi, hogy valaki sikeresen bejutott a fiókodba, és meg is változtatta a biztonsági e-mail címet. Meg lehet próbálkozni az ügyfélszolgálattal, hátha (de a jelszavad védelme a te feladatod lett volna)
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz EmberXY #3472 üzenetére
A jelszó kitalálása elég necces. A korábbit tudta, én meg nemes egyszerűséggel a betűk mögé dobtam egy olyan 4 számjegyű PIN kódot, amihez köze nincs senkinek.
A másodlagos mailcím meg ezek szerint aktív és az, amihez hozzáférek.
Supportot meg nem találtam, már ami interaktív lenne, csak olyan ha ez a hiba, kattint ide stílusút. Ez mondjuk elég részletes, de nekem nem vált be.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
EmberXY
veterán
válasz macilaci78 #3471 üzenetére
Hát valami nagyon nincs rendben..
Azt nem tudom, hogy mekkora eséllyel barmolhatták el a felhasználói adatokat, nem jellemző, szerintem valószínűbb, hogy valaki esetleg megszerezte a jelszavadat, és megváltoztatta, és a biztonsági beállításokat is átállította (gondolom a jelszó ismeretében bármit megtehet).
Szerintem vedd fel a kapcsolatot az üzemeltetőkkel, valami support-on keresztül, és érdeklődj hogy mi a helyzet, lehet, hogy csak valami technikai probléma, mert próbálgatással nem sokra mész a továbbiakban.Up the Irons!
-
macilaci78
nagyúr
Hali!
Nem óhajt beengedni a gmail, merthogy "A megadott felhasználónév vagy jelszó helytelen."
Gondoltam, elbarmolták a jelszót (kellően zaklatott ex kellően sok fals próbálkozása...)
Segond, jelszó emlékeztető a biztonsági mailcímre. De semmi, merthogy az adott ablaknál "Ehhez az e-mail címhez nem tartozik fiók." hibaüzi. Persze a loginnév foglalt, ami újra reggeléskor kiderült.Kérdem én, WTF? Mit tudok most tenni?
Január 8-án délitán 16:46-kor még csont nélkül ment a gmail.
Január 8-án este18:16-kor jött egy mail a account-recovery-noreply@google.com-ról a biztonsági mailcímemre (freemailes), hogy mi a másodlagos mailcímem, stb.
Január 9-én már visszadobta a rendszer az ide érkező maileket.Win XP, Win7, FF, IE, Chrome, bármilyen kombinációban, több gépen is, több városban is. Minden egyéb gmailes postafiók működik, egyedül csak a sajátom nem.
Érzésem szerint a felhasználói feltételeket nem szegtem meg, nem voltak óriásfájlok, warezolás, sok egyidejű login, mellesleg az ilyenkor szokásos 24 órás tiltás is lejárt már.
Valaki help!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
EmberXY
veterán
válasz MichaelSD #3468 üzenetére
Én nem mondom, hogy nem jó, de ha már megvan a közös fiók, tele anyaggal, kvázi kialakult a rendszer, és mindenkinek megfelel, nem nagyon váltana senki szerintem... (bevallom, én még nem használtam, így nem is igazán ismerem, gondolom az is ugyanilyen cipőben járt, aki létrehozta a fiókot)
Ha a legelején gondolnak ebbe bele, talán jobb lett volna, de így sincs különösebben semmi gond, a kritikus dolog talán az, hogy mindenki ismeri a jelszót, de amíg nincs gond, ez legyen a legkevesebb... Személyes dolgokat senki nem tart benne, csak és kizárólag tananyag és infó továbbítására, szétszórására szolgál..
(Én még azt hittem, hogy ez elfogadott dolog, meg hogy biztos sokfelé használják, mivel már én is tapasztaltam máshol is, erre mindenki lehurrogja, úgy kell nekem.... )[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz MichaelSD #3466 üzenetére
"Szerintem amit csináltok, kicsit megerőszakolása a Gmailnek"
Ahhoz képest nagyon jól tűri... (Ha egy embernek lehet 200 fiókja, 200 embernek miért ne lehetne egy fiókja.. , tőlem függetlenül már a második helyen találkozom ezzel, szóval biztos elterjedt a dolog valamilyen szinten...)
Szerintem praktikus dolog, tekintve, hogy levelező szak, ritkán találkozunk, így meg pikk-pakk megosztjuk egymással a dolgokat, legyen az infó vagy tananagy.. Nyilván valami honlap egy fórummal jobb megoldás lenne, de így a legegyszerűbb... Mindenre a facebook se alkalmas...Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz MZsoltee #3464 üzenetére
Senki nem szokott rongálni szerencsére, inkább összetartunk...
Vicceset akkor szoktam látni, amikor a csevegőben valaki rámír, és közben még kb öten bekapcsolódnak a beszélgetésbe, mindenki tud beszélni mindenkivel, de csak két különböző név látszik, így oda kell figyelni, hogy ki mit kinek mondott...
Ettől eltekintve szerintem hasznos dolog, én speciel csak ritkán jelentkezek be, hiszen minden levelet megkapok, amit oda küldenek, külön cimke alatt megtalálok bármit... (kivéve, amit abból a fiókból küldenek ugyanabba a fiókba, amit írtam is korábban, na azt nem tudom sehogyan átirányítani)..Up the Irons!
-
MZsoltee
veterán
válasz EmberXY #3463 üzenetére
200 között lehet egy bolond sőt... De ti tudjátok...
Ha akarsz vicceset látni, akkor jelentkezz be a google előzményekbe, a közös emailcímmel, itt láthatod, hogy amikor valaki be volt jelentkezve akkor mit böngészett...A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
EmberXY
veterán
válasz MZsoltee #3462 üzenetére
Azért nem olyan vészes a helyzet...
Használtuk már a BGF-en is ezt a módszert annak idején, ott működött, jelenleg pedig a ZMNE-n használjuk..
Nem oktatói ötlet (ők a Neptunon keresztül is tudnak kommunikálni, ha akarnak, viszont a csoport egymással így könnyebben kommunikál, ezt megspékeltük még azzal, hogy az oktatók is küldenek dolgokat, ha már így együtt a csapat.. ), hanem valakinek eszébe jutott, gondolom ő is láthatta már máshol, tapasztalataim szerint itt is jól működik, kezdetben voltak gondok, a google nem nagyon tolerálta, hogy egyszerre "kicsit többen" vagyunk belépve az átlagnál, de mostmár nincs gond... Közmegegyezés alapján senki nem töröl semmit, ezen felül a már említett módon többen is megkapják a leveleket, és szükség esetén pótolható lenne...
Szerintem egyébként hasznos dolog, gyorsan terjednek az infók, sokan vagyunk szinte állandóan online.... Jaj lenne annak, aki "kívülről" trollkodni akarna, belülről meg ugyebár senkinek nem érdeke..[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
MZsoltee
veterán
válasz EmberXY #3460 üzenetére
A googlenek van egy groupsos szolgáltatása, ezt tudnám ajánlani nektek. Megkérdezhetem, hogy melyik karnak sikerült ezt a félelmetesen idióta ötletet kitalálnia? Csak egy vicces kedvű diák kell és oda minden...
A pároméknál is ez a félelmetesen intelligens "rendszer" üzemel, úgy hogy ott van mellette a CooSpace..._Sanci_:[link]
Csak ezt kellett volna beírni a google-ba: "Gmail fiók törlése"
Megj.: Ettől függetlenül sztem a szerverről nem törölnek semmit csak ezek után nem fogsz tudni hozzáférni...[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
_Sanci_
csendes tag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy hogyan lehet törölni egy gmail fiókot?
Kettő van és az egyik már fölösleges, de hiába erőlködök nem találok sehol törlési opciót. -
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Lenne egy érdekes problémám, hátha valaki tud rá megoldást...
A lényeg az, hogy az egyetemi csoportunk közösen használ egy gmail fiókot, ami direkt arra a célra lett létrehozva, hogy ilyen módon osszuk meg egymással a különféle tananyagokat, infókat, és sok esetben a tanárok is ide küldik a tantárgyakkal kapcsolatos dolgokat, mert egyszerűbb, mint 200+ embernek egyenként, ide mindenki be tud lépni, és ami neki kell, tetszés szerint továbbítja oda, ahova akarja, vagy lementi.Nos, többen is hoztunk létre olyan szűrőt, hogy abban az esetben, ha bármi érkezik a fiókba, azt továbbítsa a saját címünkre, így nem kell állandóan belépkedni abba a fiókba, ez a megoldás tökéletesen működik, viszont van egy érdekes dolog: sokan úgy kommunikálnak, kérdeznek, stb, hogy a fiókban a fiók saját címére írnak, így az ott a beérkező levelek között megtalálható, aki(k) pedig válaszol(nak) rá, azok simán arra a levélre válaszolnak, így követhető a beszélgetés, viszont ezt a szűrő nem továbbítja a már említett módon, így azok, akik nem lépnek be sűrűn, ezekről lemaradhatnak.
Próbáltam másik szűrőt létrehozni, amely külön a címzettre vagy a feladóra figyel, de ezeket a "saját címre" küldött leveleket egyik sem továbbítja. (a továbbítási címek megfelelően hitelesítve vannak, a többi esetben nincs is probléma a továbbítással, és természetesen egy példány a fiókban is marad).
Valakinek esetleg van valamilyen ötlete, hogy miként tudnám megoldani a problémát, vagy ezekkel a levelekkel nem lehet mit kezdeni? (mivel már többféleképpen próbáltam, erős a gyanúm, hogy nem lehet...)
Köszönöm előre is a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
IRON STORM
őstag
Firefox alatt a gmail fiókomban, ha megpróbálok feltölteni egy képet, megáll a feltöltés, és elmegy a netem.
Explorerben meg be sem lép a gmailbe azt írja rossz felhasználónév..Viszont ugyancsak Firefox alatt freemailben pedig feltölti a képet és el is küldi.
Találkozott valaki ilyen problémával win7 32 bit alatt?Csak a TDi!
-
mexel
veterán
Ha valakit érdekel hogy hogyan lehet az összes mailt (elküldött, beérkező, kuka) átmenteni egyik fiókról a másikra az a Mailstore Home progival próbálkozzon. tökéletesen teszi a dolgát úgy néz ki.
-
föccer
nagyúr
Nálam win7, chrome párosítással most hibátlan.
Nem lehet, hogy szakadozik a net-ed?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
csana
senior tag
Üdv!
Valamiért a gmail fiókom bemondta az unalmast. nem tudok levelet írni. Amik jönnek meg tudom nézni, de mást nem tudok kezdeni velük. A bal alsó sarokban lévő barát listát sem nagyon tudja behozni, és levél írásnál fent a lap közepén csak egy "betöltés" felirat jelenik meg, de semmi nem történik, és mintha befagyna az egész. Ami furcsa hogy mindez Firefox alatt történik. Explorer alatt működik minden. Viszont a barátnőm gond nélkül használja ugyanezen a gépen, firefoxal a gmailt. Az ő accountján nincsenek ilyen gondok.. Nem tudjátok mi lehet a hiba?
( win.XP pro 32 bites op rendszer, firefox böngésző )Előre is köszi!
-
mexel
veterán
Ez a csv fájl érdekes, eddig minden progi amit próbáltam másmilyet csinál. A gmail, outlook, thunderbird, mobilos progik, mind más és más. Ha vcard formátumot csinálok, annak is mindig más a szerkezete szinte, és előszeretettel forgatják az elő és utónevet (ehhez gondolom köze lehet hogy angolban máshogy használják ezt)
Nem értem hogy ha már ennyi mobil és mailcím vana világon, miért nem csinálnak egy egyszerű egységes formátumot az ilyesmi mentésére. Egy csomót kell rutinozni, hogy az ember elmentse a cuccaiz. Ráadásul sms-eket eddig még csak elmentenem sikerült, más telefonra feltenni soha. Mailok importálása sem mindig egyszerű, főleg az olvasottaké. Érdekes hogy már szinte 3d-ben mobilozunk, de egy egyszerű szöveges fájl kezelése alig lehetséges.
Az meg külön bosszant hogya gmail megint telszámot kér a mailcím készítéshez. Pár napja nem kellett, előtt igen, most megint kell.[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
válasz EmberXY #3450 üzenetére
Jaj tényleg, megvan, köszönöm!!
Viszont: "Sajnos nem ismerhető fel a fájlformátum További információk"
Pedig .csv, és megfelel a követelményeknek... A, B oszlop: nevek, C: e-mailcímek
Valami ötlet?
-
icons
addikt
Üdv!
Gmailbe importálom a leveleket freemail-ből és citromail-ből is. Ezek tökéletesen működnek, de nem hajlandó a címjegyzéket is importálni. Citromail-ből lementettem egy .csv fájlba, de Gmailban nem találok olyan funkciót, hogy ezt feltöltse a saját címjegyzékébe. Hogyan lehetne megoldani? (jelenleg a vágólapos megoldás működik, dehát pont ezt kiváltandó lett lérehozva a gmail-es cím)
Köszi!
-
mexel
veterán
Szeretnék csinálni egy gmail fiókot, de mindig kér egy mobilszámot sms-hez. Eddig nem kért ilyet. Ez valami új dolog?
-
mexel
veterán
Az a baj nem találok olyan szolgáltatót akivel ezt meg tudnám oldani.
-
EmberXY
veterán
A Gmail Help oldalon felsorolják, hogy melyik e-mail szolgáltatóktól lehet áthozni a levelezést, gmail-en belülről gondolom vagy helytakarékossági vagy biztonsági okokból nem teszik elérhetővé...
Esetleg ha a felsorolt e-mail szolgáltatók között van olyan, amelyik át tudja venni a gmail-től, akkor onnan az új gmail címedre is át lehet rakni, bár nem tudom, hogy mennyire érné meg ezzel pepecselni, és hogy egyáltalán működne-e, de más nem jut eszembe, még jó, hogy én csak egy fiókot használok...Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
Szia!
Gmail fiókok között nem lehet leveleket importálni, így elméletileg közvetlenül nem tudod átrakni a teljes levelezésedet, maximum átirányítani az ezután érkezőket az új címre egy szűrővel.
Szűrők importálására elméletileg van lehetőség, egy Gmail Labs alkalmazás segítségével, a Labs menüben megtalálod, csak engedélyezni kell, és kész.. Bár nem próbáltam ki, de remélhetőleg az gmail fiókok között is működik, tegyél egy próbát szerintem, így a két problémából legalább egy valószínűleg megoldottá válhat.A levelezés átmentésére nincs ötletem, hátha valaki másnak van.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
mexel
veterán
Sziaztok! Tud arra valaki megoldást, hogy a komplett gmail-os levelezésemet (esetleg szűrőket is) elmentsem, majd egy másik gmail fiókba átrakjam úgy, hogy a meglévőket ne törölje?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz MichaelSD #3437 üzenetére
Értem. Közben meg is szerkesztettem a névjegyzéket fent a gmailen. Minden névjegyet betettem a Starred in Android, Ismerősök vagy család címke alá. De a Starred in Androidba mint benne van. Ezen kívül minden névjegy ugyanazzal a beállítással fut. DE megint csak szívok, hiába állítok be bármi, kb 20 névjegyet hajlandó letölteni, a többire meg szarik. Már ezerszer végignyomkodtam. Miért?
Közben valakinek, akit nem töltött le, küldtem egy mailt és akkor azt is betette a névjegyzékbe az összes adatával együtt. Mitől van megkattanva?
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz MichaelSD #3430 üzenetére
Próbáltam a google-t, de nem tisztázódott bennem, hogy mire is keressek. A linkedből sem tudok sokat profitálni....szerintem hülye vagyok hozzá.
Szóval beteszem a szükséges névjegyeket egy csoportba? Mindegy melyikbe? Hol tudom beállítani,hogy melyiket csoportot szinkronizálja?
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz EmberXY #3428 üzenetére
A címtárban menj rá valakire és ott ha a csoportokat lenyitod, a legalsó lesz.
Igazából az lenne a célom,hogy az androidos telóm nyugodtan szinkronizálja a névjegyeket is a gmailről, viszont, csak amiket megadok. Mert alapból minden szemetet is letölt a telóra, pl olyan emailcímet is, amire egyszer írtam x hónapja. Ötletetek ennek kivitelezésére van?
-
-
Vladi
nagyúr
Csak nekem nem megy?
il sole non sorge più ad Est!
-
V.Stryker
nagyúr
A címtárban mi ez a "Starred in Android" csoport?
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz EmberXY #3424 üzenetére
Ok, köszönöm, akkor majd tesztelem én is
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
EmberXY
veterán
Én is kipróbáltam, küldözgettem magamnak pár levelet, és feltűnt (eddig valahogy nem.. ), hogy a levél írásakor a keret szélesebb, mint az a keret, amelyikben a már elküldött levelet jeleníti meg, és a keret keskenyítéséből adódik, hogy a szöveg nem fér el abban a szélességben, mint ahogy eredetileg megírtuk, ezért összébb veszi, és ezért alakul ki a fura formázása...
De megfigyeltem, hogy ha az utóbbi, vagyis a kisebb keret szélességét veszem alapul, és úgy írom meg a levelet az eredeti nagy keretben (tehát ott váltok sort, ahol a kis keret széléhez érnék, ezt egyszerűen hozzánéztem a fejléc egy pontjához, és ahhoz viszonyítottam...), akkor az elküldött levélként megjelenő szöveg is ugyanúgy fog kinézni, mivel elfér a keretben....
Ehhez külön beállítást, labs alkalmazást nem láttam, szóval elvileg nekünk kell "kimérni", ha azt szeretnénk, hogy ugyanúgy nézzen ki a végén is, mint ahogy az elején... ---> bár ez engem nem nagyon szokott zavarni, a lényeg, hogy van rá megoldás.....
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
Zirowe
nagyúr
válasz EmberXY #3419 üzenetére
Nem, gyakran ütök entert, de nem akkor, amikor ő formázza be.
Itt egy példa egy már elküldött levelemből (most a szöveg mellékes ):
Gondolom magától értetődő, hogy eléggé hihetetlennek hangzik, főleg a
fentiek tükrében, hogy a cég saját vagyona (megjegyzem a cég
bejegyzett tőkére a cégjegyzék szerint 500ezer ft, amiből nem igazán
futotta volna a több milliós számlák fedezésére) rovására történtek a
telefonszámlák kiegyenlítése.Én pedig így gépeltem be:
Gondolom magától értetődő, hogy eléggé hihetetlennek hangzik, főleg a fentiek tükrében, hogy a cég saját vagyona (megjegyzem a cég bejegyzett tőkére a cégjegyzék szerint 500ezer ft, amiből nem igazán futotta volna a több milliós számlák fedezésére) rovására történtek a telefonszámlák kiegyenlítése.Elküldés előtt is így, normálisan nézett ki, elküldés után pedig úgy, mint legfölül..
A formázási beállításokhoz az életembe nem nyúltam, most megnéztem, és balra húzás van beállítva, de ez akkor is túlságosan is balra húz, konkrétan a levél felénél nem megy tovább a szöveg elküldés után.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
MichaelSD
őstag
1. A kereső a barátod Kb. 10 kérdezék már......
2. Azért nem találod, mert nincs ilyen lehetőség (szerencsére, bocs személyes vélemény).
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, az mitől lehet, hogy minden levelem elküldése előtt a gmail úgy formázza be az általam írt szöveget, mintha egy vers lenne, betördeli úgy, hogy csak a lap felé foglalja el?
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Hol lehet beállítani az automatikus vagy alkalomszerű visszaigazolás kérését?
(Webes felületen)
Nem találom ...
[ Szerkesztve ]
Press any key to continue ...
-
MichaelSD
őstag
válasz littlemamba #3411 üzenetére
Hotmail???
Sajnos nem tudom, de ez oprendszer gond nem a Gmail beállítási probléma.
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
littlemamba
aktív tag
Hello, abban kellene segítség, hogy oprendszer újrahúzás után az ímélcsatolmányokat nem eredeti nevén akarja elmenetni, hanem getattachment néven. Ezt hogy lehet visszaállítani? Nem csak itt hotmailnál is ez van.
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
Kloden
senior tag
Kb 2 napja szaraxik a gémél. SMTP-re hivatkozva nehezen küldi a leveleket...
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
válasz cascada #3397 üzenetére
Nincs ideiglenes SMS szám, mivel ideiglenes telefonszám sem létezik, hacsak az eldobható, egyszer használatos telefonokat (simmel) nem számoljuk, de azok is pénzbe kerülnek, és nincsenek is itthon.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest