-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
ha rendesen felcímkézed őket akkor tudod törölni az olvasottakat csak. rámész a címkére bal oldalt akkor kilistázza az összes odatartozó levelet. utána felül a legelső gomb a kijelölésé ott meg kiválasztod az olvasottakat és törlés. nem próbáltam még de logikus hogy így működni fog. am érdekes levelezésed lehet ha 4000 levél 7 gigát foglal nekem 5ezer van most és 250 megát foglal összesen
-
EmberXY
veterán
Szerintem ezt nem lehet változtatni... Legalábbis én sem találtam ilyen beállítást, mindig csak 20-at mutat...
Gondolom jóval több levélen akarsz valamilyen műveletet elvégezni, mint amennyi a keresési oldalon megjelenik.
Esetleg próbáld úgy megoldani, hogy amire keresnél, ahhoz átmenetileg létrehozol egy szűrőt, és alkalmazod a meglévő levelekre, vagyis a találatokra (ez garantáltan az összes találaton végrehajtja a kijelölt műveletet) ---> igy át tudod helyezni az összeset akár egy cimke alá, vagy akár a kukába, stb, ha ilyesmit akartál csinálni, akkor ezt tudom javasolni (amennyiben tényleg nincs részletes beállítás a keresőhöz).[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- "PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest