Hirdetés
- Last Epoch
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Steam topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Elfelejtettem egy játék címét
- Bestbuy játékok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
tata21 #22661 üzenetére
Nekem is dettó ez van.
P35-DS3P
E8200@3750 MHz
2*2 GB G-Skill DDR2-1000
320 GB WD SATA2 (3200AAKS)Szűz telepítés, SP2-es XP prof. cd-ről (gyári SP2, nem házilag integrált). Legfrissebb chipset, audio és lan driver, no meg a vga-driver van csak fenn. A háttérben elvileg csak a NOD32 fut (meg a Daemon Tools, de nem hiszem hogy osztana-szorozna).
Emlékeim szerint mielőtt felraktam volna bármit is, akkor is ilyen lassú volt.
A BIOS-ban majdnem minden default-on van (kivéve a tuninghoz szükséges dolgok természetesen, meg pár olyan apróság, ami biztos nem okozhat ilyet).Amire tudok gondolni: BIOS beállítás, esetleg nem mindegy hogy melyik SATA csatin van a rendszervinyó? Nem a narancsszínűekre dugtam a meghajtókat...
Úgyhogy franc se tudja (de hátha tud valaki segíteni). -
Egon
nagyúr
Az normális, hogy 7,5*500-on (feljebb pikk-pakk hibázik a Prime), 1.35V-on hajtott E8200 egy Ninja (amin cca. 1000 RPM-es S-FLEX van) így melegszik? Percek alatt felkúszik a két mag hőmérséklete 68 illetve 63 fokra a melegedős Prime-teszt alatt...
A borda meg langyos. -
Egon
nagyúr
Thx.
De akkor hogy lehet megtudni, mennyi a procim alapfesze?
Egyébként sajnos nem nagyon tudom tesztelni, mivel perpill. nincs vinyóm...
Próbáltam egy XP PE-re ráboot-olni (jó régi), de 1.3V fesszel, 8x500-on betöltődés közben dobott egy kékhalált. 7x500-on ment rendesen (illetve tesztelni nem tudtam, csak betöltöttem, tallózgattam stb.). -
Egon
nagyúr
A bios-ban olvasható normal cpu vcore érték a procim alapfesze (amikor a cpu voltage control normal-on van)? Létezik, hogy kifogtam a legrosszabb (dobozos) E8200-at (1.225V)?
-
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
Összeraktam a gépem nagyjából, de 1-2 dolgot nem értek.
A 4 pines venticsatlakozóba dugott ventik vagy extrémül alacsony fordulaton pörögnek (1600 helyett 4-500), vagy pl. a 800-as ventim el sem indul. Miért? Hogyan lehet elérni, hogy maxon menjen? 3 pines ventiket dugtam oda, nincs másmilyen. -
Egon
nagyúr
Megvettem végre a DS3P-met.
Az alaplap sarkában levő (PS2-es portoknál) plusz tápcsati 2x4 pines (a fele le van takarva egy kis műanyag lappal). A tápomon van 2 db 4 pines, odavaló dugó. Mindkettőt be kell dugni, vagy elég az egyiket?
Más. Régebben azt tartották, nem nyerő túl nagy áramfelvételű ventit közvetlenül az alaplapra kötni. A 0.20 Amperes S-Flex ventimet ráköthetem közvetlenül a lapra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest