Új hozzászólás Aktív témák
-
Nelman
tag
válasz polika #18229 üzenetére
Vedd ki azt a fullscreen logot és látni fogod a bios verziószámát.
Az f12-es bios nem tudom miben jobb, ki kell próbálni. Azt az .exe file-t, ha leszeded, rákattintasz és kicsomagolja neked, ahova kéred. Lehet pen drive, floppy. Restartolsz, belépsz a biosba és megkeresed a flash menüjét, innen már egyértelmű a helyzet. Kiválasztod a kívánt meghajtót, nekem az a pen drive, mert nálam nincs floppy és megmutatja, hogy milyen dolgok vannak rajta. Kiválasztod a biost, amit fel akarsz tenni (ha több van rajta) és rányomsz. Beolvassa, ellenőrzi és lecseréli, ha kompatibilis a lapoddal. Kb. ennyi.
-
Gorneck
legenda
válasz polika #18118 üzenetére
A kérdőjeles részeket pótold...
Alaplap: ?
User: polika
Cpu /Ram/Bios/Cpu hűtő: E2180, 2*1Gb/800 Geil BD, ?, ?
FSB (fsb:ram), Timing.: 333*9 4-4-4-12-Auto (2.4x)
CPU Voltage: norm
DIMM Voltage: ? (Everest szerint mennyi)
FSB Voltage: norm
G(MCH) Voltage: norm
PCIe Voltage: normKöcce.
Gorneck#1239
-
dethroner
veterán
válasz polika #15512 üzenetére
A ramokat elvittem már egy ismerőshöz, igaz nem vittük túlzásba a tesztelést(10 percig ment, ami tudom hogy egy memoriatesztnél nagyon kevés, de nálam pár 50 másodperc után hibázik),de nála nem talált hibát.Az ő ramjai nálam szintén rosszak voltak, nála azok is jók A ramokat elvileg tesztelték a boltban is ahol vettem, ott is azt mondták hogy jók.Azt hittem jó vásárt csinálok ezzel a lappal, de sajnos már bánom hogy ezt választottam.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
bim
veterán
válasz polika #15461 üzenetére
a bios vezérli a C1+EIST-el a szorzó levételt.ezt le is tilthatod hogy a általad beállitott maximális szorzón menjen folyamatosan...
auton hagyva minden feszt nekem a procim történetesen kevesebb feszt kap mint amennyit én kiteszteltem viszont a memot meg szétfeszeli.
drop kérdésben tévedtem.gorni világositott fel rola.ezuton is köszönöm neki.
idézet :A droop a proci tulajdonsága...nem a lapé...link
Egyes lapok csalással vagyis a proci túlfeszelésével érik el a biosban beállított értéket...[ Szerkesztve ]
-
bim
veterán
válasz polika #15452 üzenetére
maga a drop jelenség mindenhol megvan.te azt irtad hogy 1,38rol esett 1,36-ra terhelés aatt.ez mondjuk elviselhető ebben az árkategoriában azt figyelembe véve hgy egy 50 rugos lapon sem tudják teljesen kizárni ezt a jelenséget.nyilván ha quad procid enne akkor ez lényegesen magasabb értéket látnál.
abban a pillanatban hogy normal cpufeszről elveszed azonnal a beállitott feszt kapja mindig tehát tök felesleges visszaejtetni 6-os szorzóra.et csak ugy tudok kiküszöbölni ha normal feszen amit megy ugy használod.mielőőtt azt hinnéd, egyik lap se tudja tudomásom szerint az emelt feszel arányosan lejebb venni a proci feszültségét ha levált 6x ra.
és ismétlem:vettél egy közép kategóriás lapot és azt várnád el tőle hogy olyan dolgokat tudjon amit még a felső kategoriások sem tudnak nagyon....
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz polika #15148 üzenetére
Fentebb linkelve lett! Csekkold!
_ak_: Ha nem jön be a venticsere a 500 GPS-emen, akkor egy 400as Enermaxot fogok sztem venni...hangjára voltam kíváncsi...
Gorneck#1239
-
BPFeri
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Windows 11