Új hozzászólás Aktív témák

  • Parson

    addikt

    válasz Parson #1581 üzenetére

    no a PTC elmehet a sunyiba... válaszlevelükben megirták, hogy a modeltérben pixelekhez igazitották a straff-vonalak kiosztását és csak rajztérben igazodik a rajztér mértékegységéhez. ez mondjuk elég béna dolog, mert a modell-térben is igazithatták volna a modell mértékegységéhez (alap szinten) - manuális állitásnál ehhez is igazodik, de pont ez lenne a lényeg hogy automatizálva legyen, így ez az út nem járható olyan simán...

    ellenben van alternativ megoldás:

    config pro-ban megadott elérési ut alatt található előre definiált straff-file nevével megegyező nevű anyagnak a modellhez rendelése után az ujonnan létrejött metszetek az előre definiált straff-értékeket fogják felvenni. - ez az anyag-hozzárendelős eljárás ráadásul template file megoldással alapból megoldható egy új konstrukció tervezésénél.

    a műszaki rajzi megjelenitéshez szükséges alkatrészenkénti változások a straffozásban viszont manuálisan állitandóak ( de csak az alaptól eltérőek, nem pedig mindegyik, mint eddig )

    vagy

    más anyagot kell hozzárendelni ezekhez a modellekhez, amikkel megegyező néven előre definiált straff-file-ok is vannak a config.pro-ban megadott cim alatt.

    vélemény?

    ───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

Új hozzászólás Aktív témák