Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wandor0930
aktív tag
válasz Hzoltan969 #3530 üzenetére
Nem látom a kódodat a hsz-ok között, a beírod vagy felveszel barátnak (706960747) küldök.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Jumbozorz
senior tag
válasz Hzoltan969 #1503 üzenetére
Vasárnap délelőtt? Nekem kellene. Tűzessel tudok menni, meg jegessel, de kellene electro is a csapatba(Fischl a range miatt a legjobb)
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Hzoltan969 #743 üzenetére
Ez mondjuk a térkép alapján egyértelmű is volt.
Nem az idő a lényeg hanem a lehetőség. Ha nincs se quest, se láda, akkor az alapanyag sem jön be semmiből...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ventur@
senior tag
válasz Hzoltan969 #684 üzenetére
Úh, ezt az infót köszöntem. Ez kellett nekem is, hogy meg tudjam rank 2-re csinálni a kardot. Igaz most mehetetek crystal meg white iron-t farmolni .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Hzoltan969 #684 üzenetére
Közben megtaláltam, köszönöm
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Hzoltan969 #663 üzenetére
Melyik boltba?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ventur@
senior tag
válasz Hzoltan969 #634 üzenetére
Az a baj, hogy egyik barátom/haverom/ismerősöm sem Genshin-ezik, így marad az egyedül kóborlás . Mondjuk mindig is magányos farkas voltam a co-op lehetőségű játékokban. The Division 2-ben is lvl 30-ra tök egyedül toltam fel a karakteremet. Jobb volt nekem úgy .
Sirandrish: Jaaa azt hittem még WL2-ön vagy. Én szivesen visszamennék most még oda, de hát azért nem fogom új account-tal elkezdeni megint a játékot . Marad a kihívással teli farmolás .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Hzoltan969 #634 üzenetére
segít aka megcsinálja helyetted? Nah az olyat sosenem szerettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest