Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
luci
aktív tag
válasz
#56474624 #745 üzenetére
hi !
Korábban nekem is volt X-fi exreme music ,hát nem volt meggyőző az árához képest ,mártmint hangzásban de proci terhelés szinte zéro .
Hangzásba még mindig az audigy 2zs aranycsatis az etalon.
De én direkt ezeért vettem ezt a lapot mert azt hittem olcsonbban meguszom mint egy SB-rel .Egyébként pci-e csatolos ha valakinek ezzel ujjat mondok tehát jóval gyorsabb az adat csere mint pci on . Amúgy realtech kezelőfelületű elég elég össszetett de könnyen kezelhető bár mégse azt csin amit mondok neki -
luci
aktív tag
Hi all!
Most cseréltem lapot abit aw8-max és mivel az alaplapi hangkari elég igeretesnek tünt,nem lett más bele téve és nincs is tervbe .Csak vólna egy gond ,mégpedig az ,hogy nem tom rávenni a Genius hangcuccal az 5.1 be való működésre .a help -ekért
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓS/GARIS!!! TESTRESZABHATÓ!! GAMER PC -RTX 3060Ti-I7 8700K-16GB DDR4-500GB M2
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest