Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
luci
aktív tag
válasz
#56474624 #745 üzenetére
hi !
Korábban nekem is volt X-fi exreme music ,hát nem volt meggyőző az árához képest ,mártmint hangzásban de proci terhelés szinte zéro .
Hangzásba még mindig az audigy 2zs aranycsatis az etalon.
De én direkt ezeért vettem ezt a lapot mert azt hittem olcsonbban meguszom mint egy SB-rel .Egyébként pci-e csatolos ha valakinek ezzel ujjat mondok tehát jóval gyorsabb az adat csere mint pci on . Amúgy realtech kezelőfelületű elég elég össszetett de könnyen kezelhető bár mégse azt csin amit mondok neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- I Have No Mouth, and I Must Scream teszt
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Politika
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
- Sennheiser Momentum True Wireless 4 fülhallgató, bontatlan
- Exkluzív ajánlat - AMD LIGHT Konfigurációnk csak 171.000 Ft-ért most 3 év garanciával!
- új HZTZ A4 hordozható thermo nyomtató hőpapíros
- Lingdu V620 4K-s WIFI+GPS dupla autós kamera , menetfelvevő , OBD-vel és 256-os Samsung kártyával
- Apple watch series 7 41mm
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest