Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csupati #97555 üzenetére
Milyen hűtő? Egy fotó?
ecfan?
Az Obsidian miért gond? Ja nem értem mert én asztali felállásban dolgozom? Vagyis ha meg akarjuk őrizni a régi világ Clevo dolgait akkor úgy kell gondolkozni és főleg tenni mint ahogy én teszem? Nálam is nyitott a bios és minden rendben. Sőt, nehogy már a nyitott full extrás bios legyen minden probléma okozója?
Szerintem kellene venned egy olyan adaptert mint ami én használok és minden gondod megoldódna. Természetesen asztalhoz kötött az egy feltétel.Jó egy kicsit elbasztam hogy vízhűtéses modult vettem, nem azt akartam csak beijedtem és elkapkodtam a világpolitika miatt. Persze nálam semmi gond így sem, minden rendben hozza a cuccos az elvártat. Csiszolni a jövőben fogok mikor nem fog úgy számítani a pénz mint most, majd gyűjtök rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest