Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz Peetta14 #71745 üzenetére
Na ja, én mondjuk nem vagyok egy frissítős fajta. Az izo meg drága, azt nem is vettem eddig, csak kétszer... Ki kéne próbálnom Archie receptjét, csak még valahogy soha nem vitt rá a lélek...
@Ígyvanferi: Én azért szerettem volna szárat, mert az kevésbé büdösödik, s míg a zoknit futásonként cserélem, a szárat nem muszáj. Más kérdés, hogy nem igazán jött be. Nem rossz, de nem elég szoros - bár lehet, hogy csak nagyobb a méret, mint kellett volna. Fene tudja.
Azért körülnézek.
Te rendeltél is már, vagy még tervezed? Összeállhatnánk egy rendelésre páran így, dél-Pesten, ha gondolod/gondoljátok.[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz Peetta14 #71745 üzenetére
Vasárnap próbáltam ki a Salomon Adv. Skin12-t, korábban én is egy nagyon régi dekás zsákkal futottam - ég és föld a különbség, nem csak kényelemben, de a zsebek mérete, száma, elrendezése is tök jó, minden a kezem ügyében, semmihez nem kell levenni a zsákot szinte. Nem tudom mondjuk milyenek a mostani dekás zsákok, az látszik hogy szeretik a Salomon-t másolni
Van még egy Camelbak Circuit is ha tényleg minimál cuccot kell vinni, de azon is látszik hogy elég régi konstrukció, a mai telefonok nem férnek már bele, meg a Salomonhoz képest kicsit "túlépített"-nek tűnik, a Salomon rugalmas hálós anyaga baromi jó.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest