-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz Danika256 #36110 üzenetére
Érdekes ez az 5km-es határ. Nekem is kb. annyi alatt jött ki mindig a legutóbbi húzódásom. A bizsergős viszketős érzést én is ismerem. Nem csak íngyulladásnál szokott lenni. Ha kihagyok sokat, akkor az első edzésen a combom is viszketni szokott egy 10 percig az elején. Gondolom kitágulnak a hajszálerek, aztán kimossa a vér az állásban felgyűlt salakot. Lehet, hogy az íngyulladásnál is csak azt jelzi, hogy beindult a keringése a területnek. Passz.
Buliban hasznos! =]
-
tomcica
Topikgazda
válasz Danika256 #36110 üzenetére
Persze hogy erdemes tobb cipot tartani es eltero modon terhelni a labat! Nekem mindig van 4-5 eltero fajta cipo a rotacioban: porgos tempo es resztavos,minimalista,nehezebb parnazottabb 10mm "drop"-os klasszikus,nehezebb parnazotabb terepes cipo es konnyu minimalista terepcipo.
Nincs egymas utan let edzes h ugyanabban a cipoben fussak.Meglatod 1-2 nap mulva,h sok lett-e ez a terheles,ha vallalhato akkor se mennek feljebb,csak szepen ovatosan.
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest