-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
válasz --Robi-- #101743 üzenetére
Én most nem készülök versenyre ....és mikor legközelebb fogok akkor is 3000m-re. Én azért futom az ezres résztávot sub4-en mert végre ott tartok fejlődésben 10k távon, ami ezt túledzés nélkül is engedi. De nézd csak meg a HR-t a sub4 1000m-eken...annak tudatában, hogy 185-190 között van amúgy a max-om.
Szerintem én nem mondtam, hogy fusd 4:00 tempón az ezres résztávokat max álmodtad[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
tomcica
Topikgazda
válasz --Robi-- #101743 üzenetére
Ha 4:20 a celtempo,akkor elfutod bizony oket naaagyon gyorsra
Erdemes ilyenkor egy fullos 10km-t kiporgetni felmeronek,es ujraigazitani a celt. Lehet mar kinotted a 4:20a-t
Persze nem annyival,hogy 3:XX-re porgesd az ezreket,azt majd ha 39:XX-es 10km felmerot futsz akkor lehet.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Battlefield 2042
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Automata kávégépek
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest