Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz HKorn #84859 üzenetére

    +Studi: Köszönöm :R
    AZ VOLT :K
    Mókás volt, mert nálunk aludtak a barátaink gyermekei (+3 lány, így összesen 5 lány 1 fiú itthon), akkora zsivajt rendeztek, hogy na mondom ebből hosszú futás lesz :D

    Én sem bírtam volna talán, ha nem hallgatok zenét. Bár a mocsok fülhallgatóm 2/3 távnál megadta magát.
    Amúgy zenére, vagy társaságban bármeddig el tudok futni. Tegnap viszont hat pici kört futottam az erdőnkben (1.5km-es karikák) és borzalmas volt, mindegyik karika végén hazafordultam volna szívem szerint. Bár az az utóbbi idők legpocsékabb futása volt, zenével azért lehet, hogy jobban esett volna - csak itthon felejtettem a fülest.

    @Hi!King: Ezt a nagyvárost felfedezős kocogást sokan csinálják, zseniális lehet, sajnos én nem igazán utazgatok, de biztosan így csinálnám én is. A rekord döntésben igazad lehet, így jobban belegondolva, épp fenti gondolatomat magam ellen fordítva, társaságban bármeddig elfutok (jó, ez erős túlzás), lehet hogy egy ilyen tömegrendezvényen simán bevonzana a társaság. Igen, azt hiszem igazad van.

    Én egyszer a jövőben Ironmant szeretnék teljesíteni, ha az égiek is úgy akarják. Szerintem az nagyon a távoli jövő (ha jövő egyáltalán), de épp azt találtam ki a minap, hogy valamikor egy fél Ironmant letolok csak úgy - reggel 2km az uszodában, onnan valamerre eltekerek egy nagyot, ~90km után meg még futok egy félmaratont, ha bírok (most biztosan nem menne). Nekem az épp elég, ha hazaérek, a Családom megölelget, hogy megcsináltam, meg veletek megoszthatom a sikereimet :)

Új hozzászólás Aktív témák