Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Never79
tag
válasz
tomcica #74521 üzenetére
Igen ez mondja nekem is az edző, nem lényeg hogy full pontos legyen. Tök mindegy, hogy 170-nek vagy 175-nek vesszük az x %-át, amúgy sem egy konkrét szám egy-egy küszöbponthoz tartozó érték.
Tesztfutás során 30 p állandó tempó után 176 lett az LT-m, a max. pulzusom pedig 200 körüli. Elvileg 176-on kéne futnom 10k-t, de az nem megy. 7k ment 170 környékén decemberben.LanyUs: 88 voltam tavaly november környékén, azt éreztem, hogy sokat számít, aztán Karácsony környékén 95, most megint 92, de dolgozom rajta, Szentlászló trail-re le kell dobnom még pár kilót. De tényleg nehéz úgy fogyni, hogy erő is maradjon a nagy test megmozgatására, meg mégse legyél túl nehéz. Szóval azt hiszem sejtem min mész most keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest