Új hozzászólás Aktív témák

  • Danika256

    aktív tag

    válasz inf3rno #38453 üzenetére

    Az a baj, hogy azt a problémát is valami okozza, hiába szünteted meg a gyulladást, ha a kiváltó ok állandóan elő fogja idézni amint elkezdesz edzeni..

    Nyújtás, hengerezés, masszírozás, hideg-meleg terápia meg kenceficék a tünetekre! De mindenképpen rá kell jönnöd magadtól, vagy egy ortopéd szakember segítségével, hogy mi a probléma gyökér oka..
    Megfelelő cipő, talpbetét, futóstílus. Más nagyon nem lehet.. Nem okoskodás, de ez van, én is már jó ideje benne vagyok..
    Persze lehetne mondani, ha a magam bajával nem boldogulok, akkor minek dumálok, csak én tudom mi a bajom a talpammal, gond csak, hogy azt nehéz megszüntetni..

    A túlsúly meg csak kaja, de persze igen, edzés nélkül nem lehet tartani egy sportolói étrendet. Amíg nincs megoldás, a tekerést tudom ajánlani, az is karban tud tartani rendesen, ha keményen csinálod! ;)

    Amúgy már picit megnyugodtam, 2 órát edzettem, bírta a ketyegőm, igaz a vörös zónát nem erőltettem, meg csak lassan emeltem a terhelést. Nem éreztem problémát, bár be- beszurkált, de ha van energia, meg jó a pulzus, akkor gondolom nem ott van a bibi. Valami dögrovás is kerülget, a torkomban is érzem, lehet a levegővételnél van gondom, vagy a mellhártyám szurkálódik nem tudom, De most már talán túlélem..
    Mindenesetre jól meg voltam ijedve.. A javasolt vizsgálatokat meg mihamarább megcsináltatom, amúgy is meg kéne, már rég meg kellett volna..

Új hozzászólás Aktív témák