Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Nem ismerem, csak belefutottam és a kereső se dobott ki rá semit: Bench beat rhythem füles, ismeri valaki, vélemény/tapasztalat?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Ati1979 #37070 üzenetére
Az nagynak és szorosnak néz ki képek alapján, aztán lehet, hogy tetszeni fog, meglátjuk külsőre ez a Philips SHP5401 tetszik, de átszámolva egy 10-es és itthon nem is kapni.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz Narakh #37064 üzenetére
Kösz a tippet, megpróbálom este. SW-ből fel lehet cserélni az oldalakat pl. player-pro (trial) lejátszóban, mert kicsit borulhat a térérzet így
sheratan: Olyasmire gondoltam, mint a "harisnyázott" kábelek, csak ilyen vékonyban persze, vagy egyéb megoldás. Kabátzsebben hordom a telót, az onnan kijövő kábel elkerülhetetlenül dörzsölődik a zsebhez (van szövet, de van cipzáras is), ugyanígy amikor a váll-fül közti szakaszhoz ér általában a kabát és/vagy annak nyakrészéhez dörzsölődik, ez is erősebb tartású szokott lenni.
Ezek miatt gondoltam, hogy talán egy könnyebb, kisebb méretű fejhallgató lehet jobb választás, ott vastagabb kábeleket használnak, talán jobban bírná a gyűrődést[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz #16820480 #37061 üzenetére
Próbáltam, de az aszimetrikus kialakítása miatt 180 fokkal elforgatva (hogy felülről jöjjön a kábel) kényelmetlen a fülbe dugva
Ati1979: Hm, és mit javasolsz? Mennyivel lenne drágább valami strapabíróbb kialakítású füles? Ha metrón utazásra használnám és futás nem opció, akkor jobban járok egy kisebb könnyű fejhallgatóval hasonló keretből?
-
Mercutio_
félisten
válasz Ati1979 #37056 üzenetére
Sonynak nem elsősorban a hangjával van gondom, azt kis EQ-basztatással nagyjából belőttem, és nyilván nem egy bestbuy kintről rendelt fejhallgató szintjét várom el tőle.
Nekem az a bajom a Sonyval, hogy hosszútávon a 90 fokban megtört kialakítású jack a teló tetején lévő nyílás miatt nálam el fogja nyírni a kábelt, valamint hasonló várható a fej 2 oldalán vezetett kábel miatt, nomeg a kábelzaj is zavar.
Ilyen szempontból tartok tőle, hogy a JVC-vel se lennék beljebb + ahogy olvasom az nagyon leszigetel, pici külső zaj tömegközlekedve talán biztonságosabb.
-
Mercutio_
félisten
válasz #38464487 #37050 üzenetére
Ha kell és nem akarsz várni mire meg jön a rendelt darab az enyémet 4k-ért viheted.
Tegnap vettem át csak ki próbáltam, de rájöttél, hogy az én szokásaihoz egy aszimmetrikus kábelezésű jobb lenne.Topic Szakik rátok vár a feladat 5k körül hasonló vagy jobb kellene mint a Sony lehet külföldi rendelés is.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz ghost364 #36995 üzenetére
Pedig rajta van a dobozán, hogy "Rich Bass"
Mint a fentiekből kiderül tegnap én is átvettem 4,3k-t megért, a basszusa alapból tényleg nem túl erős, de EQ-val lehet igazítani rajta. Szegényt összenéztem egy Superlux fejhallgatóval, ahhoz képest (ugyanazon Lenovo A820 mobilon .flac-ot hallgatva) alig van tere és kevésbé részletező, de ez nem volt egy tisztességes húzás tőlem
2 technikai kérdés: Hogy lehet rajta cserélni a gumiharangot? Továbbá van egy kis "izé" amire fel lehet csévélni a kábelét, az csak úgy "lóg" a semmiben, vagy van valami rögzítési módja is csak én nem jöttem rá?
Még egy apróság: Zavaró a kábel zaja (amikor pl. hozzáér kabáthoz) más füleseknél is ez a helyzet?
-
Mercutio_
félisten
válasz Ati1979 #36892 üzenetére
Basszus, kiderül, hogy az E30 valami extra bestbuy velem meg megvetettétek a "gagyi" Sony fülest drágábban?
-
Mercutio_
félisten
válasz raven12 #36888 üzenetére
Nekem van olyan fehérvári kollégám aki anyázik a biciklisek miatt, lehet te vagy az egyik?
-
Mercutio_
félisten
válasz hobbyone #36860 üzenetére
Berendeltem egyet, remélem tényleg olyan jó lesz mint ahogy írod
Droidos telóval működik a mikrofonja?
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
5k körül (+/-2k) keresek fülest pillanatnyilag egy Lenovo A820-as mobilhoz, de később ez cserélődhet valami jobb hangcsipes cuccra, az alábbi paraméterekkel:
Stílus: vegyes, pl. Szinti (Yazoo, DM, J.M.Jarre, Kraftwerk, La Roux, Communards, Vad Fruttik), soft jazz (Diana Krall, Patricia Barber, Madeleine Peyroux) kisérletező/world music (René Aubrey, Rabih Abou-Khalil, Loreena McKennitt, Levellers, Clannad, Hedningarna) hazai és külföldi mittomén (Quimby, Budapest Bár, Balkán fanatik, Zagar, Satriani, Nirvana, NIN, Tito & Tarantulla, stb.)
Mit várunk el a fülhallgatótól leginkább: Kiegyenlítettség, mély ne tengjen túl, Részletesség, Strapabíróság
In-ear vagy Earbud: Ami kényelmesebb és kevésbé sérülékeny (inkább in-ear)
Normális kialakítás, vagy nyak mögött elvezethető kábel: Mindegy (futáshoz talán utóbbi jobb?)
Van e szükségünk mikrofonra: Nem feltétlenül, ha ez árban sok, vagy minőségben sokkal gyengébb modelleket biztosít csak.
Egyéb kívánságok: Heti 3-4 alkalommal 1/2 óra futáshoz is használnámEddig a Sony EX50LP-t gondoltam (E818LP-t nem találtam árgépen), mennyivel jobb a fenti szempontok tekintetében, mint a Maxell Metallics, illetve lényegesen jobb-e nála egy AKG K321 8k-ért?
Fejhallgatóból Superlux HD681EVO-t használok, ahhoz képest mire számítsak, illetve létezik-e hasonló bestbuy cucc? (akár e-bay-ről is) esetleg itt aprón valami? (új)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest