Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spíler
őstag
válasz kemcso #89205 üzenetére
"Nem ismerem azt a Skullcandy-t, de jó eséllyel az egy basszusbomba, és abból is mennyiség van nem minőség, a többi tartomány meg háttérbe szorul."
Jó kis füles az a Scullcandy,mondom úgy,hogy nekem inkább kiegyenlített hangú fejeseim vannak.HD600,DT250 stb.Jó közepei és magasai vannak,persze azért akad a mélyből is,de nem "ráülős". (szvsz).Szigorúan ár/érték arányban tessék érteni.[ Szerkesztve ]
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Spíler
őstag
Nem ismerem,de ennyit megérhet.
[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
Az AWEI A920BL hangját gyógyítgattam,hasonló hangja lett mint a Piston 3-nak,nem annyira részletes(BT)és még így is picit több a mély.A héten jön a Comply Variety pack,kíváncsi vagyok milyen változás lesz.Heti fél,egy órát használom,szóval majdnem mindegy,hogy szól,na de azért mégse
[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
válasz Permet Elek #70529 üzenetére
Cserélj rajta gumiharangot(vagy hogy hívják ).Én is így jártam az Awei-vel,sok volt a basszus,harangcsere után(valamelyik Pistoné) tök jó hangja lett.
[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
válasz #16820480 #70449 üzenetére
Én még nem használtam Comply-t,ha mindennap használod 1-2 órát kibír 3-4 hónapot,vagy kb.mennyit?És milyen méretűt kéne vennem?Az a méret általában jó amivel a füleseket szokták küldeni,az "M"-es lehet?
"M"-es méretben is van millió variáns,melyikkel kezdjem???Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Spíler
őstag
válasz Lathronos #70083 üzenetére
Azt hiszem ez kell neked,vagy egy új füles,mert ha az S2-esét használod az se mai darab,kisebb csoda,hogy még működik,persze ha használtad.
-
Spíler
őstag
válasz Peterhappy #69948 üzenetére
Ne kövezzetek meg,de én úgy emlékszem azt olvastam,talán itt a PH-n,hogy minél kisebb a száma a Q után annál jobb a füles.Bocs,ha nem így van,majd javítotok.
-
Spíler
őstag
válasz callmeakos #69862 üzenetére
Szia!
Gondolom a Piston Basic Editionra gondolsz.Az áráért teljesen jó.A Piston 3 hajszálnyit részletgazdagabb,dinamikusabb mint a Basic,én nagy különbséget nem hallok köztük,igaz inkább fejhallgató vonalon mozgok.A Basic nem rendelkezik hangerő szabályzó gombokkal,csak felvevő gomb van rajta(amivel tudsz léptetni is).Majd a jártasabb kollégák helyre teszik a dolgokat,ha ők nem így látják,a leírtak az én tapasztalataimat tükrözik.[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
Sziasztok!
Az érdekelne,hogy a Beyerdynamic Byron BT-ról van-e valakinek tapasztalata?
Az Awei A920BT után elkapott a "BT láz",kipróbálnék egy Beyert isNe vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Spíler
őstag
válasz holozis_HUN #69818 üzenetére
Piston kicsit részletesebb,tisztább,talán dinamikusabb is,de a kábel hiánya ezt megbocsáthatóvá teszi.Ha nincsenek extra igényeid,és ha ezt rendelted akkor nincsenek,szerintem barátok lesztek,ennyiért jól teljesít.És ne felejtsük el,hogy a Piston 3 az olcsók közt egy elég jól eltalált darab.Szerintem.
-
Spíler
őstag
válasz Blackmirror #69814 üzenetére
Az Awei A920 az áráért teljesen rendben van,kb.1 hete használom és elégedett vagyok vele.Csúcs hangminőséget ugye eleve nem várunk tőle.Kényelmes,tűrhető hangú,4órát biztosan bír 1 töltéssel,bőven jó hangerő,falon keresztül is 3-4m hatótáv,akadály nélkül 10-12m simán szaggatás nélkül.Nekem kicsit sok volt a mély de gumiharang csere után teljesen korrekt hangja van(talán valamelyik Pistoné került rá,nem tudom mert ömlesztve van),mondjuk a fejhallgatóim közt sem szeretem a túl meleg hangúakat,inkább a kiegyenlítettebb hangzás jön be.Kezelőegység jól kezelhető,rögtön érzed melyik gomb micsoda,nem úgy mint pl. a Piston 3-nál.Talán egyetlen hátrányát tudnám megemlíteni,hogy az akkus fele néha elhúzza a másik felét,hiába könnyű.10-15 percenként igazítani kell,de ennél nagyobb baj ne legyen
Ja és a lényeg,végre nem zavar a kábel autóba,főzés közben stb.[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
Sziasztok!
Csatlakoznék "(#69542) minek?:S" kérdéséhez,annyi változtatással,hogy Awei A990 vagy Meizu EP51-et válasszam?Van érdemi tapasztalata valakinek ezekről a fülesekről? A Meizu füldugóján nem zavaró az a kis gumi bütyök(fül,vagy minek nevezzem)?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest