Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yofej75
aktív tag
válasz Spíler #71652 üzenetére
Köszi az invitálást, benéztem már oda is mivel az útvonal a füles topikhoz azon keresztül vezetett. Alkalmanként bekukkantok az audio topikokba s ha van mihez hozzászólnom akkor élek is a lehetőséggel
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
Bodz
nagyúr
válasz Spíler #71652 üzenetére
Szívesen. Számíthatsz rám!
(#71656) Yofej75: Még nyomozok, hogy telefonnal miként lehet életre kelteni. Most hétvégén kiderül az igazság. Eleve type-c telefon, többféle kábel, adapter. Már a kérdésből tudják az ismerősök, hogy megint vettem valamit...
PC-ről simán megy a hozzá adott kábellel. Win alá drivert kell telepíteni, Linux és macOS sem gond.
Német Amazonról érdemes rendelni. Gyorsan megjön, áfa miatt sem kell aggódni. Meglepően jó dac, Dragonfly Redet pl. simán elfenekeli.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest