-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbre
tag
válasz Kroni1 #53760 üzenetére
A nagy vadászat vége a Meelec M6P lett, többek közt azért is mert ezt leginkább sporthoz, illetve bicajozás közben fogom használni, az otthoni zenehallgatáshoz/szerkesztéhez meg már van egy "rendesebb" fülhallgatóm
Most bontottam ki, elsőre jónak tűnik, működik a vezérlés is a telómmal.. holnap jön a futós teszt A mélyek valóban ikcsit hangsúlyosak, de találtam androidra egy füles kalibráló appot, ami szépen kirajzolja a füles karakterisztikáját, ami alapján a zenelejátszó EQ-ját be tudom állítani, hogy valamennyire kiegyensúlyozott legyen a hangzás.. (nekem legalábbis ez elég arra amire használom)Egy van ami nem tudom hogy a membrán lehet-e, amikor berakom teljesen a fülembe, recsegő hangot hallok.. gondolom a fülkagylóba szorult levegő nyomja.. ezt ajánlatos elkerülni (esetleg kisebb szivacsot használjak), vagy ez normális?
btw köszi az ajánlást meg a segítségeteket..
[ Szerkesztve ]
-
norbre
tag
-
norbre
tag
Sziasztok,
Fülhallgató választásban szeretnék egy kis segítséget kérni.. Próbáltam átolvasgatni a topik utolsó pár oldalát, plusz átolvastam az összefoglalót is, olvasgattam külföldi és magyar írásokat is, keresgéltem a fülhallgatóplázán, a nomono-n, de még mindig nem jutottam messze
Az összefoglaló alapján próbáltam összeírni hogy mit keresek:
- In-ear/IEM kivitel
- Android 5 (Lg L90) kompatibilis vezérlés (zene: play/pause, bejövő hívás felvétel/megszakítás)
- Mikrofonos
- nem vagyok vájtfülű és elég széle spektrumú zenét hallgatok (főleg rockot, funkyt, popot.. tuctucot és basszus kiemelést igénylőt sosem)
- így első körben azt gondolnám hogy a karakterisztika majdnem mindegy, de azért fontos hogy ne legyen gagyi a hangzása (nyilván az árkategóriához képest).. a telefonon van fülhallgató kalibrálás meg EQ, uh némileg tudom korrigálni a karakterisztikát úgy hogy az jó legyen
- a kábelelvezetés mindegy
- ár max kb 12 (~15)eFt
- nem hátrány ha futás, biciklizés közben nem esik ki a fülemből
- a külföldi rendelés nem kizárt, de első körben jó lenne valami itthon kaphatót találniPár napja pl kinéztem a Xiaomi-t, de nagyjából csak homályosan találtam utalás arra hogy a vezérlés nem működik a készülékemmel.. uh ezért is és pl a #53738 hsz alapján ("Futáshoz szerintem nagy/nehéz") le is tettem róla
A legnagyobb kérdőjel általában a vezérlés kompatibilitásának a kérdése, erre vonatkozóan nem nagyon találok az egyes modellek esetében sem sokat :/
A vásárlást amúgy az indította el, hogy eddig egy Samsung fülesem volt, működött a vezérlés is, aztán a 4.4 Androidot frissítettem 5.0.2-re, és máris nem működik .. és ha már váltok, akkor egy picivel jobbat vennék..Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Tudományos Pandémia Klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Lightyear - befektetési app
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- League of Legends
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest