-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz norbre #53764 üzenetére
Nálam eddig minden kipróbált androidos telefonon működött az összes eddigi vezérlős headsetem és fejhallgatóm, android 2.3-tól egészen a lollipop-ig a gyári ROM-októl kezdve a Cyanogen Mod-ig nem volt sohasem semmilyen gondom, még a számléptetéssel sem!!! Pedig volt pár teló és füles nálam az elmúlt években. Pl: LG G2 mini, Samsung S Advance, Motorola Defy, Galaxy Xcover2, Moto G, Galaxy S2, Sony Z1 Compact.
Amikkel próbáltam eddig: Philips SHE9005, Sony és Samsung gyári headset-ek, AKG K518, K618, K619, Y50, Y55, Bose Soundtrue, stb..
Ezek jutottak hirtelen eszembe, ráadásul androidra ott a degauss féle Headset Control progi amivel az egygombos vezérlőhöz (a hiváskezelés mellett) a zene vezérléséhez hozzá lehet adni akár 5-6 funkciót is.Én ezzel tudtam ki-be kapcsolni a zenét, számot léptetni, hangerőt növelni-csökkenteni, sőt ami sportnál jól jöhet, az aktuális időt is be lehet vele mondatni. Egy szó mint száz, én annyira nem félnék a kompatibilitástól..
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz norbre #53764 üzenetére
A vezérlés tök esetleges, mint látod, ugyanaz a telefon-füles páros más android-verzióval sem megy... Kb az a biztos, ha ki tudod próbálni (amúgy általánosságban elmondható, hogy nem szokott menni a számléptetés)
A M6-P6 hangja nem nagy szám, sztem sokkal jobban jársz egy sportfülessel futáshoz (pl Meelec M6) és egy rendessel (piston, VSD3S, VSD5...)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest