Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Üdv.
Kérdés: a Piston 3 forgalmazása lejárt? Merthogy sehol sem találom, csak egy olcsóbb Pistont, és a Hybridet. Előbbivel van valakinek tapasztalata, milyen a minősége a Piston 3-hoz képest?[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
Üdvözlet.
A Skullcandy Ink'd 2.0 wirelessről mit gondoltok?
Terveznék fejjebb lépni egy szintet, és most már wireless fülest használni, és ez viszonylag be is jön.All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz szentkuti11 #47723 üzenetére
Nos, ma délután hozzájutottam a füleshez, és nagyjából már kitapasztaltam.
Hangzásra nekem nem nagy durranás. Valóban erős mélyek terén, de valahogy a hangerő nem igazán ütős. Legalábbis a Sony MDREX50LP után hangyányit halkabb. Hangzásban nincs akkora differenciál e között, mint mondjuk árban, ezért szerintem nem éri meg az eredeti árát. Viszont maga a füles elképesztően minőségi. Mikor elsőre kezembe fogtam koppant az állam. E mellett az előbb említett Sony füles olcsó kínai gagyinak hat, holott az is 6000 pénz újonnan. Úgy összességében meg vagyok elégedve a fülessel, holott az eredeti árát nem adtam volna oda érte, de ennyiért bőven jó.
Még annyi a bajom vele, hogy a csatlakozó utáni rész irgalmatlan, és indokolatlanul vastag. Elég sután néz ki így az egész.All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz szentkuti11 #47721 üzenetére
Én kifejezetten basszus párti vagyok, úgyhogy akkor teszek ezzel egy próbát
All→M8
-
callmeakos
veterán
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni hogy a JBL J22es füles mennyire jó, 6000 pénzt megér? Mert most le van akciózva az Edigitalban, és sürgősen kellene egy új füles, mivel ma sikeresen elhagytam az eddigit, ez pedig jó ajánlatnak tűnik.All→M8
-
callmeakos
veterán
Üdv mindenkinek
A helyzet az hogy mostanában nagyon sokat szívtam a fülesekkel, főleg a TDK izékkel, viszont ma pontot tettem a dolog végére, mert beszereztem egy Sony MDR-EX50-et, és csak annyit tudok mondani hogy aki tényleg nem akar súlyos ezreket költeni egy fülesre, ezt bátran tudom ajánlani. Nagyon kényelmes, jól néz ki, és bár sokat kellett mókolnom az EQ-ban, de a végeredmény szuper lett.All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz szentkuti11 #44733 üzenetére
Az viszont szerintem egy korrekt darab. Korrekt basszusa van, szinte tökéletes a hangereje. Nem éreztem azt annyira tompának mint az IP400-at. Semmi gondom nem volt vele. Szerintem JVC HA-FX201 szint. Maga a fülhalhallgató jó minőségű, érezni hogy tényleg fémből van az egész. A lapított kábel se rossz. Egyetlen baja hogy a hangerőszabályzó csúszka túlságosan rövid úton jár, és az a része a fülhallgatónak a leggyengébb pontja. Amennyiért én vettem (3790) bőven megéri.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz szentkuti11 #44731 üzenetére
Most hogy így nyugodt környezetben használom, azt kell hogy mondjam, hogy nem. Ami nagyon zavar engem, hogy nincs basszus. Semmit nem érzek. Érzem azt hogy ahol elő kéne jönnie, akkor olyan az érzés, mintha egy száraz fadarabbal ütnék a fülest, olyan kopogás hallatszóik. Persze ha meg rácsavarok az EQ-ban, akkor megy recseg az egész. Így az IP300 után olyan semmilyen az érzés, hogy nem is értem, hogy más boltokban hogy kérhetnek el ezért több mint 10 ropit. Lehet holnap visszaviszem, kifogok valami hozzá nem értő ügyfélszolgálatost, és bedumálom neki hogy a füles baja a hangerőszabályzók nem működése, mert jelen pillanatban nagyon úgy érzem, hogy át lettem verve
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz szentkuti11 #44729 üzenetére
Oks, köszi. A lényeg az hogy fel tudom a fülessel venni a bejövőt, meg a mikrofon megy.
All→M8
-
callmeakos
veterán
Üdv.
Azt szeretném kérdezni, hogy van e az itt jelen lévők közül valakinek TDK IP400-as fülese? Most cseréltem le egy IP300-ról, Xperia SP-vel használom, és minden működik rajta, kivéve a hangerőszabályzókat. Azok valahogy meg se akarnak nyekkenni. Most mondanám azt hogy ez iPhone specifikus dolog, de érdekes hogy mind a középső felvevőgomb, mind a mikrofon rendesen működik, ezért értetlenkedek.All→M8
-
callmeakos
veterán
A múltkori fülhallgató kálváriám végre véget ért
Sajna az Edigital nem tudott biztosítani Sony EX50LP-t, az ottani csávó pedig meggyőzött, hogy az EX37 ugyan egy ezressel olcsóbb, de vállalható a hangzása. Rábeszélt, bár ne tette volna. 4000 forint volt, de kb. az EX10LP szintjén mozog hangzásilag. Már-már beletörődtem hogy ezzel kell letolnom egy időszakot, azonban tegnap a Tescoban megpillantottam valami furcsát. Szoktam olvasni az Arénán a TDK Blogot ahol még korábban olvastam az IP300 tesztjét, és csak az ára ragadt meg a fejemben, ami 8000 forint környéke, viszont én a tecsóban 3790ért láttam. Ma nem is voltam rest, megvettem, és jelentem, szerintem az év üzlete ez
A füles jó minőségű, elég jól és tisztán szól, legalábbis én megvagyok elégedve. És ami a legfontosabb nekem: van rajta távirányító, de plusz rászuszakoltak egy hangerőszabályzó csúszkát is, ami több mint állat
Szerintem nagyon megéri ennyiért.All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Ati1979 #42482 üzenetére
Mik vannak, megint belenyúltam volna a tutiba, mint a Buxtonnál
Akkor nincs más mint hogy maradok a JVCnél. Valószínűleg ezt választom majd. Ugyanaz a széria, csak egyel jobb, mint amit eddig használtam. Rosszabb csak nem lesz
Vagy lehet ezt és ez még van raktáron isAll→M8
-
callmeakos
veterán
Még 1 kérdés.
Letérve a Sony-ról, ezekkel a Marley fülesekkel van tapasztalata? Ez elég jól néz ki, és van rajta távirányító is.Elfelejtettem hozzátenni azt az apró infót, hogy csak az Edigital játszik, mivel az előző füles ára beszámítódik.
Bármennyire is jól hangzik ez az E10, sajna itt nem kapható[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Zoli133 #42462 üzenetére
Akkor ez az jelentené hogy nincs a Sonynak értékelhető agybadugós mikrofonos fülese 10k alatt? Azért ez elég érdekes
(#42464) szentkuti11
Ha viszonyítási alapként megfelel, az eddig használt JVC HA-FR201 nekem pont tökéletes, és nem is kell nekem ennél jobb.[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz szentkuti11 #42458 üzenetére
Szerintem ez az EX10 mikrofonos verziója, amit linkeltem pedig az EX50é. Vagy nem tudom, elég kusza a Sony felhozatala.
All→M8
-
callmeakos
veterán
Üdv.
Sajna a leírásomban látható füles szépen megadta magát, úgyhogy kell néznem másik után (egyébként egy nagyon jó füles volt ez a JVC)
Kérdésem hogy volt/van valakinek tapasztalata ezzel a fülessel. Mindenképp Sony-t szeretnék, mindenképp agybadugóst, és jó lenne ha lenne rajta mikrofon, mert az jó dolog és hozzászoktamAll→M8
-
callmeakos
veterán
Az Extreme Digitalban levan akciózva a JVC HA-FR201es füles 3990 forintra. Be is szereztem belőle egyet, mert kapóra jött. Androidosoknak kötelező föltenni a hozzá kapott átalakítót, mert alapjáraton Apple cuccokhoz készült. Nem sokban különbözik az olcsóbb tesójánál, talán picivel jobban a mélyek, de nem sokkal. Viszont a szigetelés sokkal tartósabbnak tűnik. Ajánlom míg lehet kapni.
All→M8
-
callmeakos
veterán
Mai nappal nagyon merem remélni hogy pontot tehetek ennek a fülhallgató herce-hurcának.
Beneveztem egy JVC HA-FX101-G alias Extreme Explosives fülesre. Régóta környékezem a szememmel, de amikor lehetőségem lett volna megvenni, sose volt raktáron. Most is az utolsóra csaptam le. És azt kell hogy mondjam, ez nem semmi. Dizájn szempontjából szerintem csillagos ötös, hangzásilag meg nem nagyon tudok belekötni. Maximum annyi hogy a magas hangok picit zavaróak, de ezt EQ-val fogom orvosolni. Meg egy picit túlzásba vitt izoláció. Konkrétan semmit nem hallok a külvilág zajából, ami abból a szempontból jó, hogy metrón fasza lesz, de azért ahogy korábban is felvetődött, picit balesetveszélyes.Próbáltam variálni a fülgumikkal. A "S"es gumit soha életemben nem fogom hsználni, mivel valamiért nem jönnek át ott a mélyek. A Metallicsnál észrevettem hogy az "L"es gumikkal jobbak a mélyek, itt nem tapasztaltam kardinális változást, szóval marad az "M"es
Ja és még annyit tennék hozzá, hogy aki kitalálta ezt a csomagolástípust, azt arra kárhoztatnám, hogy örök életére kézzel kelljen kibontania ezeket a dobozokat. Ollóval is alig tudtam felhámozni.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
Jólvan Metallics kuka, szerintem felállítottam a leggyorsabban elhagyott új füles rekordját
Ez se túl jó ómenAll→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Luissimo #36778 üzenetére
Nem rossz egyáltalán, csak olyan sokszor ajánljátok ezt, hogy ahhoz képest nem dobtam hátast.
Zoli133
Lehet. Nem vagyok ebben szaki, én megvagyok azzal elégedve, ha érzem hogy a mélyek (mosthülyénfogezhangzani) "simogatják" a hallójáratkámat
A Buxtont meg nevezhetjük Canyon CNR-EP8nak, csak átcímkézve Buxton Fundamentálnak...All→M8
-
callmeakos
veterán
Na a mai nappal véget ért a hetekkel ezelőtt elkezdődött idő előtt bekrepált Buxton füles garanciás körútja. Maradjunk annyiba, a világon a leg-csapnivalóbb garanciahálózat az Edigitalé...
A lényeg az hogy a cuccos becseréltem egy Maxell Metallicsra. Abban maradnék hogy akkora hátast nem dobtam tőle. Finomabban fogalmazva, az ócska buxtonnak jobb basszusa volt mint ennek van. Ebből kifolyólag remélem hogy ez legalább tartósabb lesz
All→M8
-
callmeakos
veterán
Bocs az offért csak pont kikivánkozik belölem, és valamennyire témába vág.
Az Edigitalban soha a büdös életbe ne vegyetek fülest, mert lehet hogy nagy a választék, de ha szervizelésre kerül sor, komolyan mondom az amatörökkel versenyeznek. Már a tegnapi húzásukkal is felcsesztek idegileg, de ma kiverték a biztosítékot. Küldtek ma egy smst hogy a szervizbe leadott termék visszajött. El is mentem, erre a csávó kinyögi hogy reméli nem hétvégén intéztem mert az téves lehet. Az is volt. Mondanom se kell 2 óra mînusz a napomból holott lett volna dolgom. Ezzel elérték hogy soha a büdös életbe ne rendeljek tölük. Lehet fogom és letojom a sz.r fülest éy helyette veszek másikat. Nagyon nem fogom kivárni a 30 napos átfutást....All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Ati1979 #36198 üzenetére
De. Meg is lepődtem amikor mondta a csávó hogy valószínűleg az ilyet nem fognak szervizelni és majd visszaadják a vételárat, de muszáj elküldenie a szervizbe. Érdekes mód mindenhol máshol egyszerűbben ment. Visszavittem, megállapították hogy tényleg rossz e, feajánlották hogy csere vagy levásárlás és pont. De mondjuk azt, hogy egy 15-20 ezres fülesnél még megérteném, na de egy 3000es kis szutyok?
Kész.All→M8
-
callmeakos
veterán
Hibás Buxton füles leadva és lelkiekben arra készültem hogy a JVC fülessel jövök haza.
Csak annyit mondok: Csak Magyarország lehet az a hely, ahol egy 3000es fülest elküldenek szervízbe és piszmognak rajta 30 napot...All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz x64emulator #36166 üzenetére
Én is köszi a véleményt a JVC fülesről. Akkor azt választom, kíváncsi vagyok milyen
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz x64emulator #36164 üzenetére
Véleményem a Fundamental típusról. De szerintem az Eminent se sokkal jobb
Amúgy itt írtam milyen volt az első tapasztalat vele.
Viszont milyen fura hogy egy JVC HA-FX101 volt az előd. Basszusban milyen? Mert arra szeretnék cserélni
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Ati1979 #36134 üzenetére
Vissza is viszem. De az tuti hogy nem csere lesz belőle.
A Narakh által is említett levásárlós papír nekem megfelelő lesz. Éppen ezért kérdeztem még annál is drágább füleseket.Akkor leszűkül a kör nálam a JVCre és a Sony-ra. Sony fanként én az EX50et preferálnám, de a JVC cucc piszok jól néz ki abban a zöld színben, pláne hogy most minden JVC füles 20%al olcsóbb. Nehéz
All→M8
-
callmeakos
veterán
Hát jelenthetem hogy a múltkor az egekig dícsért Buxton fülesem a mai nappal felmondta a szolgálatot
Élt 2 és fél hetet. Nem mondom hogy nem vagyok meglepve, mert számítottam rá. De hogy ilyen kevés ideig bírja, az azért szomorú. Tanulság: Buxtont soha a büdös életbe soha soha soha. Messzire elkerülni.Kérdés az mi legyen helyette, mert picit elegem van hogy havonta megy a fülescserebere mert egyik másik idő előtt megadja magát nálam..
Ezek játszanak most nálam:
Tipp esetleg melyik érné meg legjobban?
All→M8
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
Tudom hogy itt általában csak a méregdrága import fülesekről megy a téma, de azért én leírom a véleményem az új fülesemmel kapcsolatban. Hátha valakinek hasznos lesz
Legújabb szerzeményem a Buxton BH 3010 Fundamental. Kicsit féltem tőle, lévén a büdös életben nem hallottam erről a márkáról, de úgy voltam vele hogy 3000 forint, van rá egy év gari, ha rossz akkor lesz tartalékfüles, és visszatérek a Sony MDR-EX10-LPhez. Ehhez képest olyat koppant az állam amikor megkaptam a dobozát, hogy na. Matt, dombornyomott doboz, mágnesesen rögzülő, kinyitható előlap. Benne fekete bársonyos borítású tartóplasztik, benne a füles, és mellé egy hordozótok (ezt a tartozékot minden füleshez ingyen adnám, és ezt szabályoznám ), és a szokásos 3 méretű gumiharang.
Az állam akkor koppant igazán, amikor megszólalt a fülhallgató. Hihetetlen jó minősége van ahhoz képest mennyibe kerül. Meglehetősen hangos (egyes zenéknél le is kellett vennem a hangerőt, mert már túlzóan hangos is volt), első blikkre a mélyekkel sem voltak gondok. Az igazi döbbenet akkor jött, amikor kiválasztottam a The Whip - Fire című számát. Kikerekedett a szemem, ledermedtem, és csak azt hajtogattam magamban: háromezer forint. Az általam annyira szeretett Sony MDR-EX10LPt körberöhögi, meggyalázza és elevenen eltemeti, annyira komoly. Szerintem ha dupla annyit kérnének ezért, lehet az se lenne sok, de így. Szerintem bestbuy
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz callmeakos #35306 üzenetére
Erre valaki?
Még mielőtt kiadnák pénz valami irdatlan hulladékra.All→M8
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
Sziasztok.
Pont a napokban méltattam az általam kedvelt Sony MDR-EX-10LP típusú fülest ami most meglehetősen korán bemondta a kulcsot (pontosabban annak bal hangszóróba vezető kábele).
Hétfőn tervezem hogy új fülest vásárolok, addig meg kihúzom a rettenetesen kényelmetlen AKG K309-emmel.Nézegettem a kínálatot és feltűnt egy Buxton nevezetű márka több típusa is. Lehet tudni milyen fülesek ezek? Mert nekem egyik másik nagyon szemrevaló.
All→M8
-
callmeakos
veterán
Akkor itt is felteszem a kérdésem, ha már rossz topicba battyogtam bele.
Mit gondoltok Sony MDR-EX10LP EX fülesről?
Sok szutykot próbáltam már az alsó szegmensben, de eskü ezt tartom eddig a legjobbnak. Ti mint szakértők, mit gondoltok? Én élek álomvilágban mi?All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen routert?
- Gumi és felni topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest