-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz deny330 #72354 üzenetére
Szívesen, esetleg feltudom kínálni a mindkettő meghallgatását, mivel mindkét fülessel rendelkezem. Újpesten lakom, mint kiindulási pontot írom.
Az E50-t pedig hallgattam, az E80-n pedig megvolt nekem egy darabig, így van ráhallásom a hangjukra, persze a személyes meghallgatás mindig a döntő és ezt is javasolja itt a topicba mindenki.
Illetve vagyunk annyira bátrak, köztük én is hogy hallatlan, vagy csak ajánlásra megveszünk füleseket. Az AF is így jött, de nem bántam meg, sőt! -
monti0222w
addikt
válasz deny330 #72331 üzenetére
[link] Ő tőlük vettem mind a két fülest, még csodálkoztam is annak idején hogy náluk miért olyan olcsó, a többi eladó árához képest. Fericske nyugtatott meg, miszerint nincs gáz az eladóval, csak ők megtehetik ezt hogy ennyiért adják, ilyesmikel nyugtatott.
Az AF78 amint lesz időm írok, de a munka és utána az asszony, majd a kutyák elveszik az időm.[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
válasz deny330 #72325 üzenetére
Szerintem keres rá az Audiófly AF56-ra, jobbat kapsz kevesebbért, nagyobb térrel, szép basszusal elég részletes is, ahogy a magassak is. Ebayen rá tudsz keresni, egy eladónál jó áron hozzá lehet jutni.
A tipeknek térve a szivacsos jobban izolál mint a szilikon, a magassakból visszább vesz, nem lesz annyira éles. -
törölt tag
válasz deny330 #72312 üzenetére
Soundmagic E10 például, vagy akár E50, ha belefér. Érdemes kipróbálni vásárlás előtt. A kábelre amúgy vigyázni kell, ha rángatod, beleakad valamibe, akkor el fog szakadni. Ez egy vékony ráz szál (illetve több szál sodorva), sérülékeny.
Sportra amúgy lehet, hogy vezeték nélküli lenne jobb, ott kevésbé lesz útban a kábel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest