Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz barnibal #61000 üzenetére
Én az ilyen minimál BT füleseket nem javasolnám, ugyanis:
- nem fér el bennük normális méretű akksi, ezért alig fognak bírni 1-2 órát aktív használattal
- nem fér el bennük normális elektronika a DA konverzióhoz és füles meghajtásához, ezért vacak hangjuk lesz
- mivel midnen lényeges alkatrész a fülben ülő részben van, így annak nagyobb a súlya, ki fog billenni a füledbőlAmit már érdemes lenne nézegetni az a Sony SBH50/52/54 lenne, ezek egész jól szólnak, és kényelmes is a használatuk. Nekem egy SBH20 van, ennek a hangminősége nem annyira felemelő, de mivel nekem csak sporthoz kell, így végülis az mindegy, viszont nagyon stabilan megül a fülben, mivel annak a részének nincs súlya lényegében, a vezérlőegységet meg simán tudod gallérra csíptetni, és kész.
ad4m1337: Mostanában legtöbben a Pistonok kategóriájában vásárolnak/érdeklődnek, de ilyen 50€-ig ott vannak továbbra is a VSD modellek, illetve otthon kaphatóként a Soundmagicek, de ha valami újat szertnél próbálgatni, akkor Astrotec AX35 például, ami hibrid, egész korrekt hangja is van, illetve sima dinamikusból AM700, AM800, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest